Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

aaaaaaaaaa kimseler kalmamış gidem bareeeeeeeeeee

günaydınnnnnnnnnnn sibel kızım sen erken kalkar oldun bugünlerde nie acepppppppp

bende iyiyim canım kaynanam kan tahlili vermeye gitti şimdi gelir o gelmeden gidem bariiii:eek::eek:

cadalos kaynana ya ne bu böyle biraz rahat bıraksın sizi daha rahat çalışırsın yüksek sesle artı+tempoyla demi ama aklinialirimsmileaklinialirimsmile

eşim kalkınca öpe öpe uyandırıyo sağolsun sinir oluyorum dahada uyuyamıyorum

gece çok üşendim sabah sabah banyo yaptım :jeyyar:

nese kızlar ben öpüyom hepinizi size iyi sohpetler görüşürüz

cadalos kaynana ya ne bu böyle biraz rahat bıraksın sizi daha rahat çalışırsın yüksek sesle artı+tempoyla demi ama aklinialirimsmileaklinialirimsmile

ah ah ah sezen o rahatlık günlerini bizde görürüz inşallah evel allahın izniyleaklinialirimsmileaklinialirimsmile

inşalah sezen inşallah sibel senin cumanda mubarek olsun ben uçtum byyyyyyyyyyy

uyy daha öpmeden uyandırıp gittiğini hatırlamıyrum gece feci kavga etsek bile hafif öpüp gidiyo duyuyorum ama çaktırmıyorum
yapma uyandırmadaa diyorum çok güzel ama sabah sabah sinir etmek diyince özelliği kalmıyo =(

ahh ayşem ahhh
en kısa zamanda kurtulup kendi evine geçersinn canım yaa

uyy daha öpmeden uyandırıp gittiğini hatırlamıyrum gece feci kavga etsek bile hafif öpüp gidiyo duyuyorum ama çaktırmıyorum
yapma uyandırmadaa diyorum çok güzel ama sabah sabah sinir etmek diyince özelliği kalmıyo =(

sende bulmuş bunuyosun bunu arzulayan okadar kadın varki anlatamam yati mutlu ol mutlu cadı sibelllllllllaklinialirimsmile

X