Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

dün kocama ovülasyon testinden bahsettim şaşırdı neden almıyon öle bişe varsa dio ama benim kuzen onların tam garantisi olmadığını sölemişti çalıştığı yerde satılıyomuş sebebini sölemişti ama hatırlamıyorum 2çizgi çıktığında zaten yumurtlamış oluyosun yani 1gün önceden yapman gerekiyo

ayyy amannn allah korusun inanki yaşadıklarından bile haberim yok hiçç umrumda değil gelselerdi söylerlerdi inş hiç gelmezler

sen bana kaynana ev telefonunu versene bi arayamda diyem sümeyyenin seni göresi gelmiş diem:roflol::roflol:

sinem canım poyraz bey gayet rahat annesinin göbüşünde yan gelip yatıyo yerimseniben yerimseniben

hadi canım allah sanada rahatlık versin ikiz ikiz bebek versin

sen bana kaynana ev telefonunu versene bi arayamda diyem sümeyyenin seni göresi gelmiş diem:roflol::roflol:

allah seniii:)))) ayy çok güldüm hele sen öyle bişey yap bakalım ne oluyo taa üşenmem konyalara gelirim ona göree:)))))

bugün 7de kalktım rüyanın etkisiyle sora 10.30da bidaha yattım uykusuzluktan midem bulandı bi uyandım saat 13.15 ve zor kalktım kendimden utandım bu saate kadar uyunurmu die ama genede uykum varmirmirmirmirmirmirmirmir

sibel canım bende bir ara internette siparişini verecektim ama zaten gün aşırı çalışmalar oluyo diye vaz geçtim.bide ona sitres yapmak istemedim benim eşimde çok dedi siparişini verelim ama ben yok dedim.bazen yanıltma olabiliyomus bir eczacı tanıdığım demişti

iyi geceler dyd canımm kib öpüldünn

allah seniii:)))) ayy çok güldüm hele sen öyle bişey yap bakalım ne oluyo taa üşenmem konyalara gelirim ona göree:)))))

dur ben arayam bahaneleyin gelirsin ne güzel işte ayyyy keşke öyle bişey delikafaduldendelikafadulden

oyy yarın gitmeyebilirz dedi kocam
ama kuzenimin sözü var yarın akşam çetomun gelmessen ağzına .. dedi off

bende aynı şeyi söledim zate adet bittikten sora günaşırı hmss arada hergece :kedi::kedi: gerek yok dedim

oyy yarın gitmeyebilirz dedi kocam
ama kuzenimin sözü var yarın akşam çetomun gelmessen ağzına .. dedi off

ayy yarın sibelin gitme günü kalk yat kız adamı bekletme hadi bide nişan söz filan varsa çok oynama senin çeneni biz çekiyozzzzzzzz:mymeka::mymeka:

hatocum adet tarihin ne zman
sorun neydiki senin
preseed sperm dostuymuş direk yumurtalıklara gitmesini sağlıyomuş spermlerin

canım beende iki aydır yumurtlama olmuyo ama doktorum ısrarla her ay yumurtlama olmayabilir diyo.spermlerin uzun süre canlı kalmasını sağladığını duymustum preseedin oyuzden sipariş vermeyi düşünüyorum

neyse benden bu kadar çene yeter kızlar yoruldum valla çenem ağrıdı sabahtan beri öpüyom hepinizi by

hımm sizin dediğiniz başka bişey ilk defa duydum valla onu

ben kaçtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sibel canım sen kocişini bekletme enişte uyumasın bak naniknanik naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…