Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

ayy ben düşünemiyorum kaynanamla aynı evde oturduğumu ayda 1defa pazar günleri gelmeden uğruyoruz eşim pcyi açmış oluyo başına oturmaya korkuyorum bi bakış var anam ama artık eskisi gibi laf sölüyemiyo :lepi:

annende olsa evlendikten sonra tek olacaksın-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar biz geldikkkkk

sezencim bazı hareketleri var güzel ama bazende o kadar kırıyoki anlatamam herkes aynı şeyi sölüyo ablam komşularım kızım böle kocayı arasan bulamazdın die ama benide dengesiz yaptı herifim gerçi
allahıma binşükür 18ocakta yemeğe gittiğimizde uzun uzun konuştum ogünden berii çok iyiyiz bilerek değil bazı şeler diline yapışmış onları yolmaya çalışıyorum ama yıprandım çok

tek olmayı bırak mümkünse 7şehir mesafe olacak aranda

hehe bana 1şehir mesafeside yetti adapazarı çık aradan die bi laf var burda ama o adapazarı kurtardı beni:lepi: çıkma aradan adapazarıı

günaydın kızlar biz geldikkkkk
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz

canım doğru diyosun ama bak enezından karşına alıp rahatça konuşuyosun bazılaı bunu bile yapamıyobilmiyorumkismile

tek olmayı bırak mümkünse 7şehir mesafe olacak aranda

hehe bana 1şehir mesafeside yetti adapazarı çık aradan die bi laf var burda ama o adapazarı kurtardı beni:lepi: çıkma aradan adapazarıı

aklinialirimsmileaklinialirimsmile:dance:

adapazarı dedimde kuzenin sözünü nasıl yapcam ya
kocam götütremem erken dio en erken 6da gelirim diyo adapazarına gitmem 7yi bulur kıztarafının evini bilmiyorum kendim otobüsle gitsem azcık bi soğuyu içime çekince ciğerlerim ağrımaya başlıyo kuzen dünden beri gelmessen şöle böle diyo offffff

canım bence sıkıca giyin otobüsle git ayıp olur yanibilmiyorumkismile

adapazarı arabasıda kapıdan geçmiyoki taaaa çarşıya gitcem yarımsaatte bir varmış adaya otobüs düzce.adapazarı taksiyle yarımsaat otobüsle 1.15saat akannehir
ben eniyisi kocamı arayım durağa kadar o götürsün dimi

evet ara götürsün sanki ne olacak 20 dk işboshayallersmile

hoşgeldin acrinsu a.s.
hoşbulduk canım nasılsın
arciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
burdayımmmmm canım iş yerindeyim ya hemen bakamadımmmmmmm
günaydın fıstıklarrrrrrrr

günaydın canım hoşgeldn

biz çok iyiyiz szler basılsınızzzzzolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…