Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu günlük uzak dur yeter canım
adamada iyi bak ha bu ara kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cmrm+, dyd, johnnybravo, sumos23, xaysex herkese selamlar
kızlar bugün 13.günüm preseed ımı kullansammı acaba ben kocama sert bi kahve yapıp geliyorum :jeyyar::jeyyar:
kızlar bugün 13.günüm preseed ımı kullansammı acaba ben kocama sert bi kahve yapıp geliyorum :jeyyar::jeyyar:
bugünlerde çok iyi bakıyorum canım sitreste yapmıyoruz çalışmalarda bu ay çocuk sitresi olmuyo gayet rahatız eşimle hayırlısı bakalım sositososito sositososito
h.g. canım nasılsın bebiş nasıl
büyümüş maşallah annesinin karnında
41 kere maşallah
cmrm+, dyd, johnnybravo, sumos23, xaysex herkese selamlar
slm canım nasılsın sinemciğim sen nie yazmıyon oğlan rahat vermiyormu ayy yerim ben onu yerim
yok kıs miniğimden deil netim deliriyo aradada :)))
sibel tatlım preseedi nerden siperiş ettin canım türkiyede yoktu galiba
hoşbulduk kızlar iyiyiz çok şükür griptim yaa ne zmandır giriyodum ara sıra ama karşılaşmıyoduk hiç bide annemler geliyo cumartesi ayy çok mutluyum annem kardeşlerim ablam yeğenim hepsi geliyolar ondan birazda evi toparlıyodum kaç gündür yavaş yavaş yaptım öyle sizler napıyonuz ayşee dyd cmrm sinem sibel nasılsınız hepiniz
kızlar bana ablamın arkadaşı bol bol ıhlamur iç demişti hamile kalmadan önce çok iyi geliyo demişti ve ben o ay hamile kaldım zaten gribe karşıda etkili bişey ben bu yıl ilk defa grip oldum inş sonda olur