Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

slm canım nasılsın sinemciğim sen nie yazmıyon oğlan rahat vermiyormu ayy yerim ben onu yerim

bu günlük uzak dur yeter canım
adamada iyi bak ha bu ara kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugünlerde çok iyi bakıyorum canım sitreste yapmıyoruz çalışmalarda bu ay çocuk sitresi olmuyo gayet rahatız eşimle hayırlısı bakalım sositososito sositososito

kızlar bugün 13.günüm preseed ımı kullansammı acaba ben kocama sert bi kahve yapıp geliyorum :jeyyar::jeyyar:

yap yap kocana sert bi kahve kolay gelsin canım benimkede elime hiç geçmiyor vallananiknaniknaniknanik

bugünlerde çok iyi bakıyorum canım sitreste yapmıyoruz çalışmalarda bu ay çocuk sitresi olmuyo gayet rahatız eşimle hayırlısı bakalım sositososito sositososito

aman canım sakın ilişki sırasındada aklına getirmemeye çalış inşallah sağlıklı bi şekilde hamile kalırsında:CüvCüv::CüvCüv:

hoşbulduk kızlar iyiyiz çok şükür griptim yaa ne zmandır giriyodum ara sıra ama karşılaşmıyoduk hiç bide annemler geliyo cumartesi ayy çok mutluyum annem kardeşlerim ablam yeğenim hepsi geliyolar ondan birazda evi toparlıyodum kaç gündür yavaş yavaş yaptım öyle sizler napıyonuz ayşee dyd cmrm sinem sibel nasılsınız hepiniz

h.g. canım nasılsın bebiş nasıl
büyümüş maşallah annesinin karnında
41 kere maşallah

saolasın canım allah razı olsun evet valla zaman nasıl geçiyo anlamıyorum boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

ayy inşallah adamın iştahı kaçmas iç aşkım iç afiyet bal şeker olsun :jeyyar:

ben iyiyimde azradan haber yokya nie gelmiyor bu cadı gelirdi akşamları bu saatte kimse yok der geri çıkardı valla merak ettim

kızlar bana ablamın arkadaşı bol bol ıhlamur iç demişti hamile kalmadan önce çok iyi geliyo demişti ve ben o ay hamile kaldım zaten gribe karşıda etkili bişey ben bu yıl ilk defa grip oldum inş sonda olur

sibel keske senden adresi alsaydım bende sipariş verirdim.yarın başlardım preseedi kullanmaya.daha önce nıye demedin ya :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava:

valla benimde hiç yokki canım haberim inş iyidir belki giriyodur ama karşılaşmıyoruzdur

sibel tatlım preseedi nerden siperiş ettin canım türkiyede yoktu galiba

yurtdışından kuzene sipariş verdim o yolladı 5.6 ay oldu 1defa kullanmıştım ilk gönderdiğinde bugünde kullanıcam buayda olmassa haftaya eşim ilaç kullanmaya başlıcak ozman kullancam diğerlerini inşallah buay olur sana yollarım bebeğim 4tanesini yeterki olsun :Saruboceq::Saruboceq:

hoşbulduk kızlar iyiyiz çok şükür griptim yaa ne zmandır giriyodum ara sıra ama karşılaşmıyoduk hiç bide annemler geliyo cumartesi ayy çok mutluyum annem kardeşlerim ablam yeğenim hepsi geliyolar ondan birazda evi toparlıyodum kaç gündür yavaş yavaş yaptım öyle sizler napıyonuz ayşee dyd cmrm sinem sibel nasılsınız hepiniz

allah kavuştursun canım
iyiyim çok şükür yaramazlık yok
fazla iş yapma dikkat et annenler yapsın gelince yabancı değiller nasılsa

kızlar bana ablamın arkadaşı bol bol ıhlamur iç demişti hamile kalmadan önce çok iyi geliyo demişti ve ben o ay hamile kaldım zaten gribe karşıda etkili bişey ben bu yıl ilk defa grip oldum inş sonda olur

ıhlamurmu ıyykkkkkkkkkk hiç semem ama olacağını bilsem sıpa için içerim eşşekkkk sıpası naz yapıyooooooooo:mymeka::mymeka::eek:klava:

X