Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

benim daha çok var ayşecim daha ovülasyon günü gelmedi boshayallersmile

vay vay kızlara bak sen bu saatte hepiniz toplanıyonuz dimi sizi sizi ne habersiniz şekerler bakiyim

kaç günden beri ilk defa hgdin canım nasılsın ya sumoş azradan haberin varmı gelmiyor kaç gündür yaCADIARZUCADIARZUbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ay cemrende gelmiş allaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh hoşgeldin kız nasılsın

eeeeeeeeee kızar anlatın sumoş sibel sinemis hatice dyd papatya

h.g. canım kendi adıma iyiyim sen nasılsın
iğneyi yaptırdınmı canım ne zaman yaptırıyosun
çatlatma iğneni

canım sabah onda randevum var yaptıracağım eğer yumurtalarım büyümüşse kaydirigubbakcemile2

bomba gibiyim canım siz nasılsınız bayanssulusmile

canım bomba gibi olmana sevindimde nie bomba gibisin aman enişteden uzak dur patlar matlar adam korkar :roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

canım bomba gibi olmana sevindimde nie bomba gibisin aman enişteden uzak dur patlar matlar adam korkar :roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

bugünlerde uzak duramam yaklaşmam gerek yarın iğneyi vurdurursam.adama yapışacam galiba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bugünlerde uzak duramam yaklaşmam gerek yarın iğneyi vurdurursam.adama yapışacam galiba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

adam senden kaçar artık :roflol::roflol::roflol::roflol:

bu günlük uzak dur yeter canım
adamada iyi bak ha bu ara kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neyse hatice sen stres yapma inşallah şubatta hamile haberi verin artık yaaaaaaaaa

kızlar bugün 13.günüm preseed ımı kullansammı acaba ben kocama sert bi kahve yapıp geliyorum :jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…