sanada hayırlı cumalar canım Şenizhayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize selam
sence kim çıkarmış olabilir hihoyyytne mesajı hayatım yine kim arıza çıkardı ki zemuszemuszemuszemuszemuszemusamannnnnnn boşverin yaaa eeeeeeeeeeeee nasılsınız bakem hatunlar
merhaba cnm hayırlı cumalar Şenizmerhaba kızlar hayırlı cumalar hepinize
hayırlı cumalar cnm ŞenizHayırlı cumalar herkeze
canım hepinize merhaba ben cıkıyorum ögleden sonra geli,cem sayfam acık
gitmeyi bende istemiyorum kızlar ama ne yapabilirim ikna olmadı zaman geçsin bakalım ne olacak ama koçişi tanıyosam buna tekrar izin vereceğini sanmıyorum kızlar yaa off iki gundur morelim bozuldu zaten dun giremedim dr gitmiştim neyse çıkıyorum öpüyorum hepinizii sizi çok seviyorummmm
vildan hoşgeldin cicim
nasılsın bakalım içini döktün rahatlamışsın inşallah
hayırlı cumalar herkese..
sanada hayırlı cumalar cnm
hayırlı günler hayırlı cumalar cnmhayırlı gunler herkese vıldancım nasılsın bacım bugun
temizlik yapılmış ama inşallah HAMİLE LİSTEMİZDE GİTMEMİŞTİRRR.....
neyse kızlar size iyi sohbetler
benim çıkmam lazım uyandım buraya girdim şimdi çıkıp işlerimi yemeğimi yapmam gerek
herkese hayırlı iftarlar byyyyyyy
anahtarı bendeydi akşamdan aldıydım sırnaşık şeykızlar slm nasıl açtınız yahu anlamadım çok üzülmüştüm vallahi haaaaa
hayırlı cumalar kızlar ALLAHIM dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin inşş
iyiyim canım sonunda bir kaçamak yapıp gelebildim kaydirigubbakcemile3Slm dİlnurcum nasılsın tatlım
günaydın kızlar ben geldim a.s. hepinizide çok özledim herkese hayırlı cumalar dilerim