Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

hayırlı cumalar sabah sbah beyiırtınası yaşadım valla yine ne oluyo vildancım kısss anlatsana

bugün acaip belim agrıyo yaaaaaaaa kıslar o kötü olayın ardından ben bu ayın 19 da hastalandım ve şuan sağlam bir takvim uyguluyorum bide civanperçemini içiyorum hayırlısı olur inşallah

sanada hayırlı cumalar cnm Şeniz
dün editöre mesajı bildirmiştim oda temizlik yapıyo

ne mesajı hayatım yine kim arıza çıkardı ki zemuszemuszemuszemuszemuszemusamannnnnnn boşverin yaaa eeeeeeeeeeeee nasılsınız bakem hatunlar

hayırlı cumalar kızlarr
gitmeyi bende istemezdim ama koçişin güvenini sarsmısım çok kırıldı ve çok kızdı ikna olacagını sanmıyorum zaten buraya giriyorum die huzursuzdu yani her gördüğünde laf sölüyodu burda erkeklerin olmadıgına inandıramadım koçişi beryoşum beni listeden silebilirsin aranızdan ayrılmayı bende istemiyorum ama resimleri zaten sildim eşimin gözü gözünde anlatmaya çalıştım herkes görmüyor diye ama olmadı bi kere hayır dediyse bi daha ikna olmaz beryoşum nohutun resmini rica etsem doğduktan sonra topiğede koyabilirmisin ben misafir olarak girdiğimde göreyim olurmu beryosum ne dersin?
hepiniz allaha emanet olun kendinize iyi bakın sizi çok seviyorum

huzeyfe vede ilterçakır hoşgeldiniz hayırlı cumalar
hoşbulduk canım sanada hayırlı cumalar
merhaba kızlar hayırlı cumalar hepinize
saol canım seninde cuman mübarek olsun
Hayırlı cumalar herkeze
hayırlı cumalar
canım hepinize merhaba ben cıkıyorum ögleden sonra geli,cem sayfam acık

meraba canım görüşmek üzere güle güle

gitmeyi bende istemiyorum kızlar ama ne yapabilirim ikna olmadı zaman geçsin bakalım ne olacak ama koçişi tanıyosam buna tekrar izin vereceğini sanmıyorum kızlar yaa off iki gundur morelim bozuldu zaten dun giremedim dr gitmiştim neyse çıkıyorum öpüyorum hepinizii sizi çok seviyorummmm

hayırlı cumalar kızlarr
gitmeyi bende istemezdim ama koçişin güvenini sarsmısım çok kırıldı ve çok kızdı ikna olacagını sanmıyorum zaten buraya giriyorum die huzursuzdu yani her gördüğünde laf sölüyodu burda erkeklerin olmadıgına inandıramadım koçişi beryoşum beni listeden silebilirsin aranızdan ayrılmayı bende istemiyorum ama resimleri zaten sildim eşimin gözü gözünde anlatmaya çalıştım herkes görmüyor diye ama olmadı bi kere hayır dediyse bi daha ikna olmaz beryoşum nohutun resmini rica etsem doğduktan sonra topiğede koyabilirmisin ben misafir olarak girdiğimde göreyim olurmu beryosum ne dersin?
hepiniz allaha emanet olun kendinize iyi bakın sizi çok seviyorum

saol canım sana hayırlı cumalar nasıl olur benim koçimdem kıskanç biride çıktı benimkide ilkte izin vermiyodu ama anlattım bazen beraber okuyoduk derken içi rahat etti izin verdi artık bişi demiyo erkeklerin böyle konularla ne işi olur ya arada belki sapıklar çıkıyo ama bizde öyle sapık barındıracak göz varmı heççççççççç :1ninca: :1ninca: :1ninca: :1ninca: :1ninca:

bence o işi inada döktü biraz zaman geçsin izin vericektir
zaman herşeyin ilacı canım sıkma canını eşin olmadığı zamanlar yine gel
girdiğinide belli etme bakarsın bi zaman sonra kendi takılacaktır sana kubün ne oldu felan diye

beryoş hayırlı haberlerle gel inşallah
kızlar nereye kayboldunuz hiç sesiniz çıkmıyo

X