Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

iyiyim canım sonunda bir kaçamak yapıp gelebildim kaydirigubbakcemile3
senden nbr :1hug:
a

ay canım ne zaman senin adet tarihin benim kasıklarımda batmalar oluyor allahım keşke hamile olsam bu ay şu müberak ayda allahım ne olursun yarabbim herkese versin tez zamanda adetim 11 eylülde ama netten hesaplatınca son 3 ayın adet tarinine göre 9 eylül olarak çıkıyor ama bilmiyorummmmmmmmm

a

ay canım ne zaman senin adet tarihin benim kasıklarımda batmalar oluyor allahım keşke hamile olsam bu ay şu müberak ayda allahım ne olursun yarabbim herkese versin tez zamanda adetim 11 eylülde ama netten hesaplatınca son 3 ayın adet tarinine göre 9 eylül olarak çıkıyor ama bilmiyorummmmmmmmm

dün evine gittinmi sen eşinle naaptınız barıştınızmı

hoşgeldin diloşum
hgeldin.gif
:sm_cool:
hoşbulduk canım benim seni gördüm gözüme ışık geldi valla çok özledim ya ben seni Şeniz

a

ben şuanda adetliyim canım artık öyle senin gibi gün saymaları bıraktım günü gününe oluyo meret :nazar:
inşallah sendeki o belirti hamilelik belirtisidir şu mübarek günde rabbim gönlüne göre versin :Saruboceq:

hoşbulduk canım benim seni gördüm gözüme ışık geldi valla çok özledim ya ben seni Şeniz
bende bende bende Şeniz
selam cnm hoşgeldin Şeniz
ben şuanda adetliyim canım artık öyle senin gibi gün saymaları bıraktım günü gününe oluyo meret :nazar:
inşallah sendeki o belirti hamilelik belirtisidir şu mübarek günde rabbim gönlüne göre versin :Saruboceq:

diloş bende bende bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hee ok burdasın yani
eee ne kadar vaktin var şakkıdı
adam cumaya gitti gelecek sırnaşık şey
sonrada nasılsa yapacak bir şey yok pc de vakit öldürecek beni kaldıracak kendi oturacak Çok üzgünüm çoook

dün evine gittinmi sen eşinle naaptınız barıştınızmı

yok gitmedim canım ama kocmı çok özledimmm o da beni çok özledi biliyorum geldide ben gitmedim inadımdan offffffffffff çok kırlıdm ama vildoş yaaaaaaaaaaaa

adam cumaya gitti gelecek sırnaşık şey
sonrada nasılsa yapacak bir şey yok pc de vakit öldürecek beni kaldıracak kendi oturacak Çok üzgünüm çoook
:dilcikar: çarşıya pazara gitsin az gezsin tozsun yaa bu ne senin dibinden ayrılmıyo olmaz :eek:lmaz: azda bize bıraksın seni :umursamaz:
yok gitmedim canım ama kocmı çok özledimmm o da beni çok özledi biliyorum geldide ben gitmedim inadımdan offffffffffff çok kırlıdm ama vildoş yaaaaaaaaaaaa
hııı iyi yapmışsın
ilk adımı atmış sende gitmemişsin
şimdi bidaha gelmezse napacan

Ay kızlar allahım ya kocayla kÜs kÜs bıde hamıle kalırmıŞım bu ay kasıĞımda acayıp batmalar valla allahım keŞke olsa ya oturduĞum zaman daha Çok oluyo neden acaba offfffffffffffff ama olmazkııııııııııı yaaaaaaaaaaaaaa hıÇ umudum yok

HOSBULDUK BİTANEM SENDE HOSGELDİN NASILSIN

selam tatlım ne haber
iyilik canım ne olsun aynı tas aynı hamam senden nbr bir gelişme varmı bayadır herşeyden uzağım biliyosun kaydirigubbakcemile2

valla ben adet olduğuma seviniyom oruç yediğime üzülüyom
sonradan tutmak zoruma gidiyo kaydirigubbakcemile3
aynen öyle canım valla napalım yedik yine orucu o da Allahtan alkisalkisalkis bu smileyide özlemişim kaydirigubbakcemile3

Ay kızlar allahım ya kocayla kÜs kÜs bİde hamİle kalırmıŞım bu ay kasıĞımda acayİp batmalar valla allahım keŞke olsa ya oturduĞum zaman daha Çok oluyo neden acaba offfffffffffffff ama olmazkİİİİİİİİİİİ yaaaaaaaaaaaaaa hİÇ umudum yok

insallah canım ya hamilesindir günün ne zaman

X