:dilcikar: çarşıya pazara gitsin az gezsin tozsun yaa bu ne senin dibinden ayrılmıyo olmazlmaz: azda bize bıraksın seni :umursamaz:
hııı iyi yapmışsın
ilk adımı atmış sende gitmemişsin
şimdi bidaha gelmezse napacan
masalah masallah nazar degmez inşallahhhhhhhhhhhhhhhiyilik canım ne olsun bomba gibiyim delikafadulden
iyilik canım ne olsun aynı tas aynı hamam senden nbr bir gelişme varmı bayadır herşeyden uzağım biliyosun kaydirigubbakcemile2
insallah canım ya hamilesindir günün ne zaman
valla ya bırakmaya niyeti yok oruçluyum diye yaptığı hiçbirşey yok hep evde hep benle dışarıda da evde de birlikteyiz ondan böyleyim işte bir yandan kızıyom bir yandan da seviyom :asigim::dilcikar: çarşıya pazara gitsin az gezsin tozsun yaa bu ne senin dibinden ayrılmıyo olmazlmaz: azda bize bıraksın seni :umursamaz:
hııı iyi yapmışsın
ilk adımı atmış sende gitmemişsin
şimdi bidaha gelmezse napacan
canlarım selam ben geldim
bu aynı adres değilmi
diğer tarafta arkadaşlar var onları nasıl çağıracaz anlamadım yaaaaaaaaaa
masalah masallah nazar degmez inşallahhhhhhhhhhhhhhh
cnm profillerine adres kopyalayalım gelsinlercanlarım selam ben geldim
bu aynı adres değilmi
diğer tarafta arkadaşlar var onları nasıl çağıracaz anlamadım yaaaaaaaaaa
valla ya bırakmaya niyeti yok oruçluyum diye yaptığı hiçbirşey yok hep evde hep benle dışarıda da evde de birlikteyiz ondan böyleyim işte bir yandan kızıyom bir yandan da seviyom :asigim:
allahım sana sıgınıyorum herseyde vardır bi hayır daha büyük dertler verme amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
temmuzun 1 inde evden bir çıktım önce istanbula gittim kardeşimin yanına ordan memlekete geçtik birlikte 1 aya yakın kaldım sonra evime geldim 1 gün kaldım sonraki gün eltimler geldi haydi yazlığa gidelim dediler yanlız vakit geçmiyor dediler iyi dedik 10 gün kadar birlikte tatil yaptık sonra bize geldik kaynımın nişanına gittik tatilde ondan bölündü zateneeeee diloş anlatsana tatilin nasıl geçti
bayaa tempoluydun hee
allah herseyın hayırlısın versın amin canım hamile oldugunu mujdele bıze olurmu :teytey:
cnm profillerine adres kopyalayalım gelsinler
hee siz daha yeni evlisiniz çifte kumrular :asigim:
aman sevsin seni düşkün olsun üzmesin kardeşimi mutlu etsin opuyorumnanaktan
evlenme yıldönümü hediyesi ne aldı sana
sen söyleki bende sana söyleyim kaydirigubbakcemile2
canım niye ilgilenmeyelim aşkolsunay neden kimse ilgilenmiyor benimle yaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
temmuzun 1 inde evden bir çıktım önce istanbula gittim kardeşimin yanına ordan memlekete geçtik birlikte 1 aya yakın kaldım sonra evime geldim 1 gün kaldım sonraki gün eltimler geldi haydi yazlığa gidelim dediler yanlız vakit geçmiyor dediler iyi dedik 10 gün kadar birlikte tatil yaptık sonra bize geldik kaynımın nişanına gittik tatilde ondan bölündü zaten
sonra haydi bize gidelim dediler birazda eskişehirde takılalım benimde işime geldi kıyafet falan alırım diye alkisalkisalkis
birazda orda gezdik dolaştık sonra hepberaber tekrar buraya geldik birlikte çok güzel ve tempolu bir tatil geçirdik anlayacağım evimde 2 aydır yoktum göçebe hayatı yaşadım sırnaşık şey
çok üzüldüm canım ya ama herşey Allahtan napalım sabretmek gerek inşallah herşey yoluna girer :Saruboceq:masalah masallah nazar degmez inşallahhhhhhhhhhhhhhh
canım bende aynı gerci yaz bayagı hareketli gectibenim için abim bosanıyo annem bitik vaziyette 2 ay yatılı misafirim varmı yorgunluktan anam agladı hamileydi gecen ay düştü bu yaz bayagı berbat gecirdim yani
offffffffff piskolojik belkide yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa