Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

eeeee diloş anlatsana tatilin nasıl geçti
bayaa tempoluydun hee

lmaz:lmaz:GELİR YAAAAAAA EN AZINDAN ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyilik canım ne olsun bomba gibiyim delikafadulden
masalah masallah nazar degmez inşallahhhhhhhhhhhhhhh

iyilik canım ne olsun aynı tas aynı hamam senden nbr bir gelişme varmı bayadır herşeyden uzağım biliyosun kaydirigubbakcemile2

canım bende aynı gerci yaz bayagı hareketli gectibenim için abim bosanıyo annem bitik vaziyette 2 ay yatılı misafirim varmı yorgunluktan anam agladı hamileydi gecen ay düştü bu yaz bayagı berbat gecirdim yani

canlarım selam ben geldim
bu aynı adres değilmi
diğer tarafta arkadaşlar var onları nasıl çağıracaz anlamadım yaaaaaaaaaa

insallah canım ya hamilesindir günün ne zaman

daha var canım 11 eylül ama netten 3 aylık adet tarhimi girdiğim zaman 9 eylül çıkıyo ama felaket batmalar var hamile olsam bile daha baya var böyle belirtiler olur muki ay aalhım keşke olsa yaaaaaaaaaa

valla ya bırakmaya niyeti yok oruçluyum diye yaptığı hiçbirşey yok hep evde hep benle dışarıda da evde de birlikteyiz ondan böyleyim işte bir yandan kızıyom bir yandan da seviyom :asigim:

osmanıye canım ınsallah hamısındır ya ınsallah canım banada nasıp etsın

allahım sana sıgınıyorum herseyde vardır bi hayır daha büyük dertler verme amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

masalah masallah nazar degmez inşallahhhhhhhhhhhhhhh

canlarım selam ben geldim
bu aynı adres değilmi
diğer tarafta arkadaşlar var onları nasıl çağıracaz anlamadım yaaaaaaaaaa
cnm profillerine adres kopyalayalım gelsinler
valla ya bırakmaya niyeti yok oruçluyum diye yaptığı hiçbirşey yok hep evde hep benle dışarıda da evde de birlikteyiz ondan böyleyim işte bir yandan kızıyom bir yandan da seviyom :asigim:

hee siz daha yeni evlisiniz çifte kumrular :asigim:
aman sevsin seni düşkün olsun üzmesin kardeşimi mutlu etsin opuyorumnanaktan
evlenme yıldönümü hediyesi ne aldı sana
sen söyleki bende sana söyleyim kaydirigubbakcemile2

offffffffff piskolojik belkide yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay neden kimse ilgilenmiyor benimle yaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

eeeee diloş anlatsana tatilin nasıl geçti
bayaa tempoluydun hee
temmuzun 1 inde evden bir çıktım önce istanbula gittim kardeşimin yanına ordan memlekete geçtik birlikte 1 aya yakın kaldım sonra evime geldim 1 gün kaldım sonraki gün eltimler geldi haydi yazlığa gidelim dediler yanlız vakit geçmiyor dediler iyi dedik 10 gün kadar birlikte tatil yaptık sonra bize geldik kaynımın nişanına gittik tatilde ondan bölündü zaten
sonra haydi bize gidelim dediler birazda eskişehirde takılalım benimde işime geldi kıyafet falan alırım diye alkisalkisalkis
birazda orda gezdik dolaştık sonra hepberaber tekrar buraya geldik birlikte çok güzel ve tempolu bir tatil geçirdik anlayacağım evimde 2 aydır yoktum göçebe hayatı yaşadım sırnaşık şey

allah herseyın hayırlısın versın amin canım hamile oldugunu mujdele bıze olurmu :teytey:

canım insallah allah mı söyletiyo ne yapıyo insallah allahherkese nasip etsin senin hamile haberini en yakın zamanda alalım bu topik ugurlu gelsin

kızlar biriniz beryale rep verin nerde olduğunu karıştırdı

he ya biraz öyleyiz daha yeniyiz ya bana tek taş yüzük almış aşkım :asigim:
pırlanta değil ama olsun kaydirigubbakcemile3

ay neden kimse ilgilenmiyor benimle yaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
canım niye ilgilenmeyelim aşkolsun
diloşun vakti kısıtlı önce bi onu sorguya çekelim nasıl olsa yine bizbize kalacaz

ohh maşallah canım iyi ettin
yiğenin nasıl böcük kime benziyo adı ne
yüzme öğrendinmi

çok üzüldüm canım ya ama herşey Allahtan napalım sabretmek gerek inşallah herşey yoluna girer :Saruboceq:

offffffffff piskolojik belkide yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım hayırlısı ben hamile kaldıgımda 17 temmuz da adet olmam gerkiyordu senin gibi 6 temmuzda kasık batması ve sancıdan dr gittim apandist süphelendiler ama hamileymişim yaniş 10 gün önceden kasık batması gögüste hassasiyet cok sık acıkma gibi belirtilerim vardı ama düştüüüüüüüüüüüü atbi o ayrı mesele haırlısı böyleymiş allahta ümit kesilmez bekle bakalım insallah hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…