Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

pardon canım görmedim hoşgeldin nerelerdesin sen bizi unuttun iyice hayırsız
kız ne zaman girsem yoksunuz hatta sordum ben senı de hayırsız değilimmmmmm
adetim 4 gün geçtide kızlarda tuturdular ilaki test yap diye biliyordum esasında birşey olmadığını ama işte umut ediyor insan acabamı diyor bir yandanda onun için üzüldüm

kız hala adet olmadıysan gene yap hemen üzülme kusuma.s.

bu ladylık muhabbetı ne anacım bişey anlamadım :umursamaz: ne zaman döndu muhabette kım kıme ne dedı az sonra demeyın yazın kızzzz.off sabah ya kimse yokkk

kızlar gününüz adın olsun hadi bugün işallah 1 2 tane hamile haberi alırız ya

günaydın kızlar...Cumanız mübarek dularımız kabul olsun inşallah...göbişleriniz bebişlerle dolsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ilk günaydın benden .
canlarım öpüldünüz.
bu arada ben saat 9 da doktora gidicem nohut paşanın kontrolü var.
dua edin teyzeleri bize.

beryalcim sanada günaydın canım. hayırlı haberlerle dönersin inşallah:Saruboceq:. dularımız seninle. dönünce yazarsın...görüşmek dileğiyle...nohut paşayıda öpüyoruzŞeniz

günaydın kızlar...Cumanız mübarek dularımız kabul olsun inşallah...göbişleriniz bebişlerle dolsun

beryalcim kız bu ne sabahın 5 inde yazdın gittin milllete pireler ucuşurken dorukğum paşam iyi olacak tabi o annesinin birtanesi ve teyzeleriniinde bekliyoruz canım seni

günaydın kızlar...Cumanız mübarek dularımız kabul olsun inşallah...göbişleriniz bebişlerle dolsun

günaydın ozbek. seninde Cuman mübarek duaların kabul olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın güzeller nasılsınız cumanız mübarek olsun Allahım bu güzel günler hürmetine hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hamişlerimizede hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin amin

günaydın belenaycım sağol canım. seninde Cuman mübarek olsun.duaların kabul olsun canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

eski sayfalar yok olmuş dah aben 1000 gelmemiştim bile ya

malatya hşgdn nasılsınnnnn terk edilmiş topic burası heheheuheu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…