Meraktan hep bunlar :))

genelde mac urunleri kullaniyorlar.. fari bulursunda likit ruju herkeste ayni durmayacagi icin bulsan bile sende yani renk gorunmeyebilir.

Olabilir tabi ben sadece rengi beğendim yani parfüm de öyle değil mi zaten herkeste aynı kokmaz

Bu renlerde turkiye piyasasinda 4-5 ruj bulursun zaten markalari gezsen eminim yeni meshur olan bir rujdur zten likit mat lar su ara cok moda.

Tha Balm'ın Charming ruju bu cok yuksek ihtimalle. Likit mat ruj, Gratis'lerde bulabilirsin.

Yok yok, bende direkt aynı bu renk duruyor. Ama dudak rengine göre de değişiyor tabii, onu hesaba katmak lazım.

Ben kullanırken ince bir kat sürersem açık oluyor, kalın kat sürersem ve altına kalem kullanırsam bundan bir tık daha koyu oluyor. Durdukça hafif koyulaşıyor bir de. En iyisi denemek tabii. Bu arada farı da Mac - All That Glitters'a benzettim ama ben iflah olmaz bir yanlış benzetmeci olabilirim

Teşekkürler öneriler önemli benim için canım olsun hepsini dikkate alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…