• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraktan hep bunlar :))

Screenshot_2016-06-23-00-39-39.webp
indir (2).webp
images (99).webp

Hafif benziyolar sanki ama ikisi de değil tam olarak

Herkese iyi geceler dert değil aslında yeri de burası değil biliyorum ama kac gündür arıyorum bulamadım :KK45: elçin sangunun dizide kullandığı farla ruju araştırıyorum bulamadım bi türlü ya tabi güzel kadın ne sürse yakışıyo o ayrı ama :KK70: bulamazsam uyuyamam bu gece :olamaz: ekran görüntüsü aldım inşallah bilen biri çıkar :dua: şifreli yazıların çözüldüğü şu forumda farla ruj da bulunur belki:KK48:
genelde mac urunleri kullaniyorlar.. fari bulursunda likit ruju herkeste ayni durmayacagi icin bulsan bile sende yani renk gorunmeyebilir.

Olabilir tabi ben sadece rengi beğendim yani parfüm de öyle değil mi zaten herkeste aynı kokmaz

Bu renlerde turkiye piyasasinda 4-5 ruj bulursun zaten markalari gezsen eminim yeni meshur olan bir rujdur zten likit mat lar su ara cok moda.

Tha Balm'ın Charming ruju bu cok yuksek ihtimalle. Likit mat ruj, Gratis'lerde bulabilirsin.

Yok yok, bende direkt aynı bu renk duruyor. Ama dudak rengine göre de değişiyor tabii, onu hesaba katmak lazım.

Ben kullanırken ince bir kat sürersem açık oluyor, kalın kat sürersem ve altına kalem kullanırsam bundan bir tık daha koyu oluyor. Durdukça hafif koyulaşıyor bir de. En iyisi denemek tabii. Bu arada farı da Mac - All That Glitters'a benzettim ama ben iflah olmaz bir yanlış benzetmeci olabilirim :KK48:

Ben kullanırken ince bir kat sürersem açık oluyor, kalın kat sürersem ve altına kalem kullanırsam bundan bir tık daha koyu oluyor. Durdukça hafif koyulaşıyor bir de. En iyisi denemek tabii. Bu arada farı da Mac - All That Glitters'a benzettim ama ben iflah olmaz bir yanlış benzetmeci olabilirim :KK48:
Teşekkürler öneriler önemli benim için canım olsun hepsini dikkate alıyorum :KK15:

Back
X