Bana bilirler gibi geldi. Orda makyaj yaparak gösteriyolar ya ondan. Yani aynısı olmasa da benzeri kesin vardır :))Öyle mi dersin burdan bilen biri çıkmazsa gider sorarım en iyisi
Benimde kendime yakistirdigim tonlar bunlar o yüzden biraz fazla merak ettim ya ,teşekkür ederim bu kaleme bakicam en kısa zamandaEmily 201 numarali kalemim buna cok cok benziyor
Beyaz tene de cok yakisiyor
Hangi markaBende bu renk vardı aslında bitti attım bende
Teşekkür ederim yardiminız için bakıcam hemenGeçenlerde duygu özaslan elçin'in makyajını yapıyodu. Youtube'dan bak ürünler yazıyo orda.
Valla watsonstan almıştım sma markası akılda kalan değil hatırlamadığıma göre kalem şeklinde rujlar yokmu asansörlü ondandı işte bide dudağı hafiften kızdıran bi rujdu duşunucem yine belki gelir aklıma:) soranı çoktu o rujumunHangi marka
En iyisi elimde telefonumla gidip sormak olucak sanırımValla watsonstan almıştım sma markası akılda kalan değil hatırlamadığıma göre kalem şeklinde rujlar yokmu asansörlü ondandı işte bide dudağı hafiften kızdıran bi rujdu duşunucem yine belki gelir aklıma:) soranı çoktu o rujumun
Bence de bu renk onların kolayca bulabileceği bi renkEn iyisi elimde telefonumla gidip sormak olucak sanırım
Gül kurusu gibi bi renk sanırım bu çok beğendim ya tam benlik ah ahBence de bu renk onların kolayca bulabileceği bi renk
Teşekkür ederimmmBu görüntülerdeki rujunu Mac- whirl 'e çok benzettimBelki de odur
Far da çok doğal ışıltılı şeftalimsi bir renk birçok palette vardır bu tonlar.
Ben de bir ara youtube da Elçin Sangu makyajının yapılışıyla ilgili bir video görmüştüm.Geçenlerde duygu özaslan elçin'in makyajını yapıyodu. Youtube'dan bak ürünler yazıyo orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?