- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.208
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Kocamı şurda anlatsam bir çatırt sesi daha duyarız beybisu. Gözün kalır diye anlatamıyorumKiz Allah kocana halil ibrahim sabri verdi zaar
Seninle nasil başa cikiyo acaba zavalli adam
Yoksa kocani elinden alirim diye mi korkuyorsunKocamı şurda anlatsam bir çatırt sesi daha duyarız beybisu. Gözün kalır diye anlatamıyorum
Umutsuzun yükselişiSır kapısı: umutsuzun yolu
Kiz bak sen cok buyuk konusuyon
Yarın bir gun evlenince burda her gun kocali kv li gorumceli konu acarsin bu gidisle
Demedi deme
Senin benim kocamı ayartabilmen için ilkokul birinci sınıftan başlayıp en az 16 sene eğitim alman lazım. De bağlacını ayıramadığını görünce koşarak uzaklaşır zatenYoksa kocani elinden alirim diye mi korkuyorsun
Rahat ol beybi sadece bekar erkeklerden hoslaniyorum
Tabi şuda bi gercek ki evli bekar erkekler aurama kapılıyorlar
Ayiracaktim aslinda ama bosluk tusu basmamis beybiSenin benim kocamı ayartabilmen için ilkokul birinci sınıftan başlayıp en az 16 sene eğitim alman lazım. De bağlacını ayıramadığını görünce koşarak uzaklaşır zaten
Seninkinin oyle gözünü boyadin herhal
Sirf senle evlensin diye
Hic belli olmaz canisi orasi
Bi bakmissin yarin yeni bi aska yelken acmisim
Gencim guzelim sonucta
Bazen olmamasi olmasindan daha hayirlidir canimin iciOlabilir tabii, insanlık hali. Ama sonuçta görümcem ve kayınvalidem var. Çünkü nişanlıyım
Ne gibi seylerAh umutsuz aahh
Gözünü nasıl boyadığımı söylerdim ama sen yapamazsın öyle şeyler sdfgh
Sadece gençlik güzellik yeterli olsaydı 3 senede 30 adama yürümezdin. Demek ki henüz senin aklına gelmemiş başka şeyler de lazım
Bazen olmamasi olmasindan daha hayirlidir canimin ici
Ee ne demisler bekarlik sultanlik
İki mesajında en az 10 yazım hatası bulurum cicim. Kimi kandırıyorsun sen tuş basmamış diyeAyiracaktim aslinda ama bosluk tusu basmamis beybi
Ki baglacini ayirdigimi soylememe gerek yok
Yani demem o ki aklimi sorgulama gucun yetmez
Tatlim dusundumde sultanligin yeterince keyfini sürmüsum zatenSultanlığının hiç bitmemesini dilerim o zaman
Tamam hadi duelloya davet ediyorum seniİki mesajında en az 10 yazım hatası bulurum cicim. Kimi kandırıyorsun sen tuş basmamış diyesenin aklını bilim adamları bile sorgulayamayabilir bence o derece zor
Anlatta bileyimSen bekarsın bilmezsin
Tamam hadi duelloya davet ediyorum seni
Iki mesajimda 10 yazim hatasi bul
Ne istersen yapacam yapmazsam umutsuz demesinler
Ilahi adalet varsa zaten cikacak illa ki umutsuzdan bir sekilde. Belki butun cabalarina rağmen koca bulamamasi, yengenin eline kalmasi adaletin tecellisidir, boyle cikiyordur kimbilir.Sır kapısı: umutsuzun yolu
Anlatta bileyim
Sen nisanlamissin basin göğe ermis ya hani bilirsin
Üç tane de "bende" var ben de olmasi gereken. Tuşu basmamistir ya evetEki Görüntüle 2813440
İki mesaja gerek kalmadı tek mesajda buldum. Sırf sen istedin diye kendimi yormadan yaptım uğraşsam ohooo...
Eki Görüntüle 2813440
İki mesaja gerek kalmadı tek mesajda buldum. Sırf sen istedin diye kendimi yormadan yaptım uğraşsam ohooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?