- 27 Mart 2019
- 29.775
- 108.591
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Burda herkes gorur ozelden yazim diyom bende sanaTamam burasıda özel işte ne farkeder. Meslek eğitim durumun aile yapın nasıl bakim
Yediğin yemeği de kendin yapıyorsundur sen şimdi, böyle olmaz amaBenimkiler kendi üstüme yaa yapma
Evlenecem diye hava atiyordun noldu
Burda bana ahkam kesecegine gitte nisanlinla ilgilen
Bide evde böyleyse o yenge ne yapsın"Yemek keyfi yaptım" demiş bir de. Ben olsam kendimden utanırım küs olduğum kişinin sofrasına oturduğum için.
Ama umutsuz yere eşya düşürerek ilgi çekmeye çalışan kedi psikolojisinde. İlginin iyisi kötüsü olmaz deyip insanların sinirini bozacak şeyler yazıyor.
Üzücü bir durum.
Amaaann düşündüğün şeye bak eve buzdolabı almazlar k.v sine inip yerler hatta sonra kadına küser ama yine sofrasına otururOyle koca arıyorsun ama evlenince yemekleri kim yapicak ev iso bulaşık çamaşır hepsi seni bekliyor olucak
Nasıl yapican bunlari
Doğru oğlu var mecbur yapicak kvAmaaann düşündüğün şeye bak eve buzdolabı almazlar k.v sine inip yerler hatta sonra kadına küser ama yine sofrasına oturur
Aynen öyle bu tarz tipler hep bulur bi yolunu ayrıca ben yengenin üstüne ev falan verdiklerine inanmıyorum burda kendini savunmak adına yazıyor onlariDoğru oğlu var mecbur yapicak kv
Bide evde böyleyse o yenge ne yapsın
Abisi olucak ruhsuz karısını ezdiriyor ödün
Ben yazdım yapicak diyor herşey bedava babamın evi diyor
Rahat
Gerçekten böylemi hep yoksa bu konuda mi böyle
Yazdım ben inanmıyorum diyeAynen öyle bu tarz tipler hep bulur bi yolunu ayrıca ben yengenin üstüne ev falan verdiklerine inanmıyorum burda kendini savunmak adına yazıyor onlari
Ahahahahah sesli güldüm kizAmaaann düşündüğün şeye bak eve buzdolabı almazlar k.v sine inip yerler hatta sonra kadına küser ama yine sofrasına oturur
Yengem yok ki. Olsa çökerdim başına. Mecbur kendim yapıyorum ne yapayim. Allah seni inandirsin mutfağımda buzdolabi bile var.Yediğin yemeği de kendin yapıyorsundur sen şimdi, böyle olmaz ama
Napim evraklarimi gostereyim inanmaniz icinYazdım ben inanmıyorum diye
Hatta ortada mal bile olduğuna inanmıyorum
Amin.olacagi söyledim benAhahahahah sesli güldüm kiz
Allah iyiligini versin
Göster desem gostericen sankiNapim evraklarimi gostereyim inanmaniz icin
Gazla calismiyorum be tatlimGöster desem gostericen sanki
Yahu herkes zaman ayirip yorum yapiyorUmutsuz heeep böyle. Okuduğum her konusunda ve verdiği cevaplarda "umarım faketir" diyorum ben.
Asla yazılanları kabul etmez, ders çıkarmaz, kendi doğru bildiği neyse oraya saplanıp kalır ve aynı şeyleri yazar durur.
Konu popülerliğini kaybedince de 5-6 gün önce yazılmış yorumlara ifade bırakır, alıntı yapıp cevap yazar.
İşte bunlar hep dikkat çekme çabası. 16-17 yaşında bırakılmış olması gereken türden hem de.
Ben onlari hic dusunmedim kizOyle koca arıyorsun ama evlenince yemekleri kim yapicak ev iso bulaşık çamaşır hepsi seni bekliyor olucak
Nasıl yapican bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?