Meraklısına Yengeli Olaylar

Evlenecem diye hava atiyordun noldu
Burda bana ahkam kesecegine gitte nisanlinla ilgilen

Evleneceğim diye hava atmadım ki ben. O senin kendi öz kıskançlığın
Hayattaki tek amacın evlenmek olduğu için kendi halinde takılan gelin-damat görünce bile "öf bana hava atıyorlar" diye düşünüyorsundur kesin

Ya işte arkadaşlar ataerkil düzende ezilen kadınlara üzülüp bu değişmeli diyoruz ama o şekilde yaşayan ailelerde kadınlar bile bunu hiç gocunmadan yapıyor ister 70 yaşında olsun ister 30. Hadi 70 yasindakine öyle büyümüş hep öyle görmüş değişmesi zor onların çocukları değişecek diyoruz ama 30 yaşında çocuğu olsa da kadına yine yapıyor. Yani erkeklerin işine gelen şeyi kendine dokunmuyor diye destekliyor hatta kullanıyor. Bizim.bu kafalar kaç senede değişecek bilmiyorum.

Bide evde böyleyse o yenge ne yapsın

Abisi olucak ruhsuz karısını ezdiriyor odun

Ben yazdım yapicak diyor herşey bedava babamın evi diyor
Rahat
Gerçekten böylemi hep yoksa bu konuda mi böyle

Bide evde böyleyse o yenge ne yapsın

Abisi olucak ruhsuz karısını ezdiriyor ödün

Ben yazdım yapicak diyor herşey bedava babamın evi diyor
Rahat
Gerçekten böylemi hep yoksa bu konuda mi böyle

Umutsuz heeep böyle. Okuduğum her konusunda ve verdiği cevaplarda "umarım faketir" diyorum ben.
Asla yazılanları kabul etmez, ders çıkarmaz, kendi doğru bildiği neyse oraya saplanıp kalır ve aynı şeyleri yazar durur.
Konu popülerliğini kaybedince de 5-6 gün önce yazılmış yorumlara ifade bırakır, alıntı yapıp cevap yazar.
İşte bunlar hep dikkat çekme çabası. 16-17 yaşında bırakılmış olması gereken türden hem de.

Yahu herkes zaman ayirip yorum yapiyor
Bende nezaket geregi her yoruma cevap yaziyorum zamanim olmadiginda gecikmeli de olsa yaziyorum ne var bunda
Oyle dikkat cekme cabasinda degilim dedigin gibi

Aslına bakarsan olayın başrolü sen ve olmayan buzdolabı bence yengeli konular demissin ama yengenin hizmet etmekten başka yaptığı bisey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…