- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Evet okudum okumuştum onu da. Konu gerçek olsa bile yorumlara göre ilerleyip bizi sınır etmeye çalışıyor gibi geliyor artık:)Degil mi? Insan bu dusunce yapisinda biri icin bari fake olsa diye geciriyor icinden.
Siz bir de erkek konularinda görün hele. Gecen gun 85-90 sayfa falan uc yil onceki fotolarinda parmaginda alyans olan adamin alyansi "bir kadindan kendimi korumak icin yaptim" aciklamasinin dogru olmasinin cok inandirici olmadigini anlatmaya calistik mesela. Burada suru sepet konu aciyor ama asla bir gidim ilerlemiyor veya degismiyor, konunun basinda neyse sonunda da hakliligina o kadar emin kaliyor.
Sabah konusmustukInanmak istemiyorum böyle şeyler yapan birine. Zaten genelde yorum yapmam konularınıza. Yarısında hiç yoktur yorumum yarısında belki 1 belki 2. Doğrudur değildir bilemem de ya abartı var. Ya insanları sınır etmek için yapacak edecek tabii. Inerim yerim.tabi babamın parasıyla doluyor buzdolabı falan diyorsunuz, yemek keyfi yaptım.vs diyorsunuz.
Evet ama özelliklerin ne kimse bilmiyorIstanbuldan mi bulacaksin
Ozele gel ordan soyleyeyimEvet ama özelliklerin ne kimse bilmiyor
Annem ve diger kardeslerim abimin ustune olmasini istediler
Bende tatsızlik cikmasin diye vekaleti verdim sonradan icabina bakarim dusuncesiyle
Gecen gun sistemden baktigimda birde ne goreyim hersey abimin degil o yilanin üstüne
O yuzden tez zamanda gidip iptal ettirecem
Buradaki seyi ilgi olarak dusunup hosuna gidiyor bence. Ilgi gordugunu hissedip tatmin oluyor.Evet okudum okumuştum onu da. Konu gerçek olsa bile yorumlara göre ilerleyip bizi sınır etmeye çalışıyor gibi geliyor artık:)
Özellileri bekar olması, evli olmaması.Evet ama özelliklerin ne kimse bilmiyor
Kiskaniyorsun demeye ne zaman baslar sence?"Bir sürü evimiz var" diye hava attığın evlerin hepsi yengenin mi oldu yani şimdi sadfghj
Oysa senin bir buzdolabın bile yok
Gücün yetiyorsa abine ve annene sor hesabını.
Ataerkil sistemin nimetlerinden faydalanıp 10 sene elin kızının sırtından geçinirken iyiydi değil mi? Ne oldu şimdi ucu sana dokununca mı tü kaka oldu o sistem?
Hakkını isteme bence. Elalem ayıplar sonra.
Önce yil yenge ömrünü vermiş"Bir sürü evimiz var" diye hava attığın evlerin hepsi yengenin mi oldu yani şimdi sadfghj
Ataerkil sistemin nimetlerinden faydalanıp 10 sene elin kızının sırtından geçinirken iyiydi değil mi? Ne oldu şimdi ucu sana dokununca mı tü kaka oldu o sistem?
Özellileri bekar olması, evli olmaması.
Evlenecem diye hava atiyordun noldu"Bir sürü evimiz var" diye hava attığın evlerin hepsi yengenin mi oldu yani şimdi sadfghj
Kiz hadi ozele gelde şu hayirli isi konusakKalbi temiz, mal veriyor daha ne olsun
Kiskaniyorsun demeye ne zaman baslar sence?
Az daha beklersek birilerine beni kıskanıyorsunuzu yapistiracak hissediyorum cok yakinda artik.Bilmiyorum ama çok korkuyorum
Mal daha yok ama ona gore. Tapuyu ustune almadan nikahi bastirmayin sonra kurtulus da yokKalbi temiz, mal veriyor daha ne olsun
Tapusu yengenizin üstüne evleriniz yoksa kıskanirsiniz tabi.Az daha beklersek birilerine beni kıskanıyorsunuzu yapistiracak hissediyorum cok yakinda artik.
Önce yil yenge ömrünü vermiş
Şimdi adı yılan oldu
Ve halen oturup onunbyemeklerini yiyor
Tamam burasıda özel işte ne farkeder. Meslek eğitim durumun aile yapın nasıl bakimKiz hadi ozele gelde şu hayirli isi konusak
Benimkiler kendi üstüme yaa yapmaTapusu yengenizin üstüne evleriniz yoksa kıskanirsiniz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?