Merakımdan soruyorum :)

Ben full eldıvencıyım kanka onceden lazere gıttım tekrar çıktı genıtal yenıden gidicem bare çoğalmasın kalınlaşmasın dıye eldıven takılıyorum

Yav ağdamı kaldı devir olmuş ne, lazer tabi ki saçmalamayın, temiz, acısız, kesin çözüm.

Ben yıllarca jilet kullanıp sonra ağdaya döndüm, o kadar çoğalmış ve sertleşmişti ki "adam suratı" gibi derdim her bünye aynı değil ama zamanla kötü oluyor. Asla jilete dönmem. Emla krem biraz fazla pahalı ama ona benzer anestol isimli başka bir krem daha var onu kullanıp eldivenle deneyebilirsiniz, ya da makine kullanabilirsiniz. Ben önce sir ağdayla alıp kalanları makineyle topluyorum. Kendi adıma tahriş de olsa kesinlikle jilete dönmem, normal bir hale dönmesini sağlamak 10 yılımı aldı, aynı çileyi tekrar yaşayamam.
Erkeklere gelince tamamen eşinin düşüncesine bağlı ama cinsel hayatınıza dil girecekse çok da hoş olacağını düşünmüyorum.

Iste alınmıyor Ben yapamadım.
@gizemliasli dan duymustum sanirim ben de.
teşekkür ederim anladım, ama öyle alabilmek için biraz uzamış olmaları lazım.

jilet çok cogaltmiyormi arkadaşlar nasıl öyle haftada bir veya iki kere jiletleniuorsuniz
çoğalmıyor ama çok sertleşiyor, sakal gibi oluyor ve gittikçe daha kısa sürede çıkmaya başlıyor. Ben de pandemi dolayısıyla ağdaya gidemiyorum ve kendim de yapamıyorum, jiletle almaya başlamıştım, ilk başta sorun yok gibiydi ama şimdi çok pişmanım, şimdi hergün erkeklerin sakal traşı olduğu gibi benim de traş olmam gerekiyor, çok sinir oldum, ağdaya dönmek istiyorum. Keşke hiç jilete başlamasaydım kendim alabildiğim kadar alsaydım ağdayla, vallahi eldiven yöntemi bile daha iyiymiş.

Ben şahsen ağda derim 13-14 yaşlarımdan beri ağda kullanıyorum ve benim tüylerim bitti sayılır çok az var ve onu almak 5 dakikamı almıyor.

Ben lazer epilasyon yaptirdim cok rahatim ama mesela esim o bölgesindeki tuyleri jiletle aldığı için iliski esnasinda ben cok rahatsiz oluyorum resmen tahris oluyo herseyimarastiriyorum oluyorsa ona bile lazer yaptircam

jiletle alindikran. belkide saatler sonra kıl uclari çıkmaya başlıyor bile bende bu erkeği rahatsız eder , pürüzsüz daha keyf alirlar

o kremler gerçekten işe yariyormu ,alt kısım için çok ihtiyacım var dehşet açıyor cildim çok ince yapılı inanılmaz hassas o assagi bölge hatta kanıyor yariliyor gibi oluyor küçük küçük krem ciddi anlamda uyusturuyosa hemen alayim

Her bünye farklı, emla ciddi biçimde iyi diye biliyorum, anestol onun kadar değil ama alıp deneyin kaybedecek bir şeyiniz yok

Ben lazer epilasyon yaptirdim cok rahatim ama mesela esim o bölgesindeki tuyleri jiletle aldığı için iliski esnasinda ben cok rahatsiz oluyorum resmen tahris oluyo herseyimarastiriyorum oluyorsa ona bile lazer yaptircam
Bende lazer epilasyon istiyorum ama şu anda imkanım yok. İşe yarıyor mu hiç tüy kalmadı mı? Birde acı durumu nasıl oluyor

Anestol krem işe yarıyor mu gerçekten hiç denemedim ve vajinaya sürmemde bir yan etki var mıdır? İşlemden ne kadar önce sürmem gerekiyor

Anestol krem işe yarıyor mu gerçekten hiç denemedim ve vajinaya sürmemde bir yan etki var mıdır? İşlemden ne kadar önce sürmem gerekiyor
Dermapem sırasında yüzüme uyguladılar 20 dakika önce uygulanıyor. Hiçbir zararı olmaz, uyuşma yüzde yüz değil ama hiç yoktan iyi, emla kreme göre çok uygun fiyatlı denemenizi öneririm

Marka oneriniz var mi? Bir de yaptirilanlar ile esdegerde oluyor mu ev tipi?

Marka oneriniz var mi? Bir de yaptirilanlar ile esdegerde oluyor mu ev tipi?
Ben 7 sene önce alex lazer yaptırdım.
2 doğum sonucunda genital ve koltukaltı yarı yarıya geri geldi tüylenme.
Bu pandemi sürecinde ablamın lumia cihazını denedim, elbet profesyonel bir cihaz gibi beklentiye girmedim ama 3 seansta 1 ayı aşkındır tüylenme olmadı.
Tek tük bacaklarımda kalanlara, tüm yüzüme yapmıştım, o bölgelere sanırım 2 seans daha ister.

Yani sıfırdan başlayan biri için ev tipi 8 10 seans sürer uzun aralıklı işlem için.
Ben memnun kaldım, indirim bekliyorum almak için.
Çok pratik olması ve seans aralarında diğer yöntemlerle de tüylerin alınabilmesi iyi yönleri.
Bu cihazlar kök uyutma yöntemiymiş, bitirme yok yani.
1 ayda çıkacağına zayıflayarak 6 7 ayda bir çıkartıyor.
Bence değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…