- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
-
- Konu Sahibi Papatyaa_35
Ben full eldıvencıyım kanka onceden lazere gıttım tekrar çıktı genıtal yenıden gidicem bare çoğalmasın kalınlaşmasın dıye eldıven takılıyorumeldiven geçirin elinize, sonra işaret ve baş parmaklarınızı kullanarak (biraz azıcık ağda bulaştırın o iki parmağınıza) minik minik çekiceksiniz kılları , çok uğraştırıyo ama.hatta birazcık ağdayı derinize de üstten biraz sürün önce, sonra parmaklarınızla birazcık birazcık çekerek alıcaksınız
Lyanna Mormont için uzmantv videosu çekicem dffknflkfa
teşekkür ederim anladım, ama öyle alabilmek için biraz uzamış olmaları lazım.eldiven geçirin elinize, sonra işaret ve baş parmaklarınızı kullanarak (biraz azıcık ağda bulaştırın o iki parmağınıza) minik minik çekiceksiniz kılları , çok uğraştırıyo ama.hatta birazcık ağdayı derinize de üstten biraz sürün önce, sonra parmaklarınızla birazcık birazcık çekerek alıcaksınız
Lyanna Mormont için uzmantv videosu çekicem dffknflkfa
çoğalmıyor ama çok sertleşiyor, sakal gibi oluyor ve gittikçe daha kısa sürede çıkmaya başlıyor. Ben de pandemi dolayısıyla ağdaya gidemiyorum ve kendim de yapamıyorum, jiletle almaya başlamıştım, ilk başta sorun yok gibiydi ama şimdi çok pişmanım, şimdi hergün erkeklerin sakal traşı olduğu gibi benim de traş olmam gerekiyor, çok sinir oldum, ağdaya dönmek istiyorum. Keşke hiç jilete başlamasaydım kendim alabildiğim kadar alsaydım ağdayla, vallahi eldiven yöntemi bile daha iyiymiş.jilet çok cogaltmiyormi arkadaşlar nasıl öyle haftada bir veya iki kere jiletleniuorsuniz
Yapma yanariz ahshs
o kremler gerçekten işe yariyormu ,alt kısım için çok ihtiyacım var dehşet açıyor cildim çok ince yapılı inanılmaz hassas o assagi bölge hatta kanıyor yariliyor gibi oluyor küçük küçükBen yıllarca jilet kullanıp sonra ağdaya döndüm, o kadar çoğalmış ve sertleşmişti ki "adam suratı" gibi derdimher bünye aynı değil ama zamanla kötü oluyor. Asla jilete dönmem. Emla krem biraz fazla pahalı ama ona benzer anestol isimli başka bir krem daha var onu kullanıp eldivenle deneyebilirsiniz, ya da makine kullanabilirsiniz. Ben önce sir ağdayla alıp kalanları makineyle topluyorum. Kendi adıma tahriş de olsa kesinlikle jilete dönmem, normal bir hale dönmesini sağlamak 10 yılımı aldı, aynı çileyi tekrar yaşayamam.
Erkeklere gelince tamamen eşinin düşüncesine bağlı ama cinsel hayatınıza dil girecekseçok da hoş olacağını düşünmüyorum.
Her bünye farklı, emla ciddi biçimde iyi diye biliyorum, anestol onun kadar değil ama alıp deneyin kaybedecek bir şeyiniz yoko kremler gerçekten işe yariyormu ,alt kısım için çok ihtiyacım var dehşet açıyor cildim çok ince yapılı inanılmaz hassas o assagi bölge hatta kanıyor yariliyor gibi oluyor küçük küçükkrem ciddi anlamda uyusturuyosa hemen alayim
Cin oldugumu ögrendimBirah yasizi dinledim gecen gun eldiven deneyeyim dedim. Sonuç: bu hafta agda randevum var
Eldivenle bikini bölgesi alan cindir arkadassaygi duydum
Saygi duydum. Eldivenle alan kadin su hayatta her seyi yapabilirCin oldugumu ögrendimilk ciktigindan beri eldiven
Bende lazer epilasyon istiyorum ama şu anda imkanım yok. İşe yarıyor mu hiç tüy kalmadı mı? Birde acı durumu nasıl oluyorBen lazer epilasyon yaptirdim cok rahatim ama mesela esim o bölgesindeki tuyleri jiletle aldığı için iliski esnasinda ben cok rahatsiz oluyorum resmen tahris oluyo herseyimarastiriyorum oluyorsa ona bile lazer yaptircam
Anestol krem işe yarıyor mu gerçekten hiç denemedim ve vajinaya sürmemde bir yan etki var mıdır? İşlemden ne kadar önce sürmem gerekiyorBen yıllarca jilet kullanıp sonra ağdaya döndüm, o kadar çoğalmış ve sertleşmişti ki "adam suratı" gibi derdimher bünye aynı değil ama zamanla kötü oluyor. Asla jilete dönmem. Emla krem biraz fazla pahalı ama ona benzer anestol isimli başka bir krem daha var onu kullanıp eldivenle deneyebilirsiniz, ya da makine kullanabilirsiniz. Ben önce sir ağdayla alıp kalanları makineyle topluyorum. Kendi adıma tahriş de olsa kesinlikle jilete dönmem, normal bir hale dönmesini sağlamak 10 yılımı aldı, aynı çileyi tekrar yaşayamam.
Erkeklere gelince tamamen eşinin düşüncesine bağlı ama cinsel hayatınıza dil girecekseçok da hoş olacağını düşünmüyorum.
Dermapem sırasında yüzüme uyguladılar 20 dakika önce uygulanıyor. Hiçbir zararı olmaz, uyuşma yüzde yüz değil ama hiç yoktan iyi, emla kreme göre çok uygun fiyatlı denemenizi öneririmAnestol krem işe yarıyor mu gerçekten hiç denemedim ve vajinaya sürmemde bir yan etki var mıdır? İşlemden ne kadar önce sürmem gerekiyor
Lazer gerçekten bir kadın için bulunmaz nimet.
Eğer o kadar uzun süre olmaz diyorsanız da ev tipi lazer cihazları öneririm.
Ev tipinde arada çıkanları alabildiğiniz için, seans süresi bekleme derdi de yok.
Evet pahalı ama ömürlük düşünün.
Ben 7 sene önce alex lazer yaptırdım.Marka oneriniz var mi? Bir de yaptirilanlar ile esdegerde oluyor mu ev tipi?