Merakımdan soruyorum :)

Merhabalar hangi epilatör acaba kullandığınız ben de braun silk epil 9 var ama çok acıtıyordu.ekstra başlık bulunur mu sizce

Merhabalar hangi epilatör acaba kullandığınız ben de braun silk epil 9 var ama çok acıtıyordu.ekstra başlık bulunur mu sizce
Ekstra baslik bilemiyorum benimki silk epil 3 ayrica bir aletle geldi. Cok para vermişsinizdir eminim ki, ama hepsi kokten aldığıicin ayni aci oluyor ne yazik ki.

Ekstra baslik bilemiyorum benimki silk epil 3 ayrica bir aletle geldi. Cok para vermişsinizdir eminim ki, ama hepsi kokten aldığıicin ayni aci oluyor ne yazik ki.
yok aslında alalı 2-3 yıl oluyor indirimden almıştım . ya yorumlara da baktım millet acımıyor çok rahat falan demiş.herhalde benim acı eşiğim düşük.neyse dediğiniz gibi trimmer başlığı alıyım.benimkinde sadece epilayon aleti ve yüz için bir alet vardı.başlık olarak ekstra çıkmadı belki oyüzden uygun fiyatlıydı.Ay neyse çok uzattım teşekkür ederim.

Bu kokten almiyor bilginiz olsun.

erkeğe göre değişiyor malesef genelde önem vermediklerini biliyorum ama benim eşim daha erkek arkadaşımken tüy kıl bu tarz şeylere gıcık olduğunu bildiğim için (saçımdan bile huylanıyordu ) diod buz lazere gitmeye başlamıştım o da çok can acıtıyor ilk seanslarda ama buna değiyor gerçekten.

siz o şekilde acı çekerken görse hiç mi üzülmeyecek..Bunu düşünseler keşke biz onların şeyine ağda yapıyor muyuz.
Ama geneli önem vermiyor demişsiniz iyi tabi de.Genelde kızlarımızın çoğu da tüysüz bırakıyor gibi anladım .burda okuduğum kadarıyla

Jiletle mi başladın? Yapma ya.. Ağda kadar rahatı yok. Jilet gidip geldikçe karşındakine batma yapar sabaha karşı tekrar çıkar sert sert... İnanılmaz kullanışsız.

Ağda en güzeli ama arada kadın jileti de kullanıyorum denize fln gideceğim zaman ya da hazırlıksız olunca hiç fark etmiyor. Temiz olması bana yetiyor. Eşim de hiç şikayetçi olmadı ne ağda ne jilet

Kuafore aldir en temiz çözüm

Lazerden sonra ne kadar sıklıkda geliyor kıllar ve seyreltiyor mu ?
Benım bir buçuk ıkı ay sonra cıkıyor ve cok ince ve az cıkıyor baya seyreltiyor artık yok gibi üçüncü seansım genitale
. Önceden jilet yapardım lazer ne rahatlıkmıs, jilet hem minik minik cıjınca belli oluyor hem de çamaşır kenarlarından falan da cok belli oluyor uani lazer tertemiz, ağda hic yaptırmadım bilmiyorum

Ev tipi lazer epilasyon kullandım çok azalttı tavsiye ederim, tek tük çıkanları da eldivenle alıyorum ,cin gibi karıyım ellam
Hangi marka , ya bende lazer istiyorum ama şu corona döneminde gidemem evde yapmak istiyorum acıtıyor mu etkisi var mı cidden ne kadar sürede çıkıyor

Hangi marka , ya bende lazer istiyorum ama şu corona döneminde gidemem evde yapmak istiyorum acıtıyor mu etkisi var mı cidden ne kadar sürede çıkıyor
Braun marka,300.000 atımlık olanından almıştım, acıtmıyor, kol bacak bikini bölgesi yaptım, öyle çok düzenli yapmamama rağmen %80-90 arası
azalttı tüyleri, çok seyrek çıkıyor, hamilelik emzirme araya girdiği için normal epilasyon aletiyle alıyorum çıkan tüyleri, vajinada da seyrek çıktığı için epilasyon aletiyle de alıyorum bazen ama eldivene göre daha acılı oluyor,

teşekkürler denicem ya ,jiletle mi alıyosun öncesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…