Merakımdan soruyorum :)

Bende lazer epilasyon istiyorum ama şu anda imkanım yok. İşe yarıyor mu hiç tüy kalmadı mı? Birde acı durumu nasıl oluyor 🙂
İmkanınız varsa gidin çok rahat bir şey. Birkaç seans sonra inceliyor ve azalmaya basılıyor. Düzenli gidşnce de o çıkanlar bile fark edilmiyor. Ben de böyle en azından. Ağda acısına dayanıyorsanız buna da dayanırsınız inanın korktuğunuz kadar değil. Sonuç çok güzel olacak öyle düşünün

Temizlik açısından gerçekten çok güzel ağda ama tahriş olduğu için sıkıntım var :KK43:
Hangi ağda ile alıyorsun jilet batık yapıyor o da zamanla kaşıntı yapar ve rahatsız eder sivilce şeklinde yara olur en iyisi agdayw devam et bende alt bolgemi alamadigimdan jilet kullanmak zorundayım bimin ılık agdasina başladım

Hazır ağdaya alışmışken tüyler incelmișken sakın jilete başlamayın derim. Eldivenle falan alışırsınız yavaş yavaş.

Keşke bende ağda yaptırabilsem yaaa :mad:

Ben 7 sene önce alex lazer yaptırdım.
2 doğum sonucunda genital ve koltukaltı yarı yarıya geri geldi tüylenme.
Bu pandemi sürecinde ablamın lumia cihazını denedim, elbet profesyonel bir cihaz gibi beklentiye girmedim ama 3 seansta 1 ayı aşkındır tüylenme olmadı.
Tek tük bacaklarımda kalanlara, tüm yüzüme yapmıştım, o bölgelere sanırım 2 seans daha ister.

Yani sıfırdan başlayan biri için ev tipi 8 10 seans sürer uzun aralıklı işlem için.
Ben memnun kaldım, indirim bekliyorum almak için.
Çok pratik olması ve seans aralarında diğer yöntemlerle de tüylerin alınabilmesi iyi yönleri.
Bu cihazlar kök uyutma yöntemiymiş, bitirme yok yani.
1 ayda çıkacağına zayıflayarak 6 7 ayda bir çıkartıyor.
Bence değer.

Cok tesekkur ederim. Denemek lazim o zaman. 😊

Hazır ağdaya alışmışken tüyler incelmișken sakın jilete başlamayın derim. Eldivenle falan alışırsınız yavaş yavaş.

Keşke bende ağda yaptırabilsem yaaa :mad:
Evet ağdaya alıştım ama bu pandemi süresince jiletle aldım bir iki defa ve acı olmadığı için devam etsem mi diye düşündüm 😁siz neden yaptıramıyorsunuz ağdayı?

Hangi ağda ile alıyorsun jilet batık yapıyor o da zamanla kaşıntı yapar ve rahatsız eder sivilce şeklinde yara olur en iyisi agdayw devam et bende alt bolgemi alamadigimdan jilet kullanmak zorundayım bimin ılık agdasina başladım
Kuaförde aldırıyordum. Alt bölgede benim de sıkıntım üsteleri kendim alıyorum ama oralar kalınca jiletle aldım. Pandemi olduğu için kuaföre gidemedim.

İmkanınız varsa gidin çok rahat bir şey. Birkaç seans sonra inceliyor ve azalmaya basılıyor. Düzenli gidşnce de o çıkanlar bile fark edilmiyor. Ben de böyle en azından. Ağda acısına dayanıyorsanız buna da dayanırsınız inanın korktuğunuz kadar değil. Sonuç çok güzel olacak öyle düşünün
Teşekkür ederim. Ağdaya dayanıyorum zor olsa da ☺️ evlendiğimde İstanbula taşınacağım acaba tuzla pendik civarı yaptırabileceğim yer önerisi olan var mı 😁

Acıyor 🙈 hiç dayanamıyorum yaa
[/QUOTE]
Siz hangi yöntemle alıyorsunuz ☺️

Bende lazer epilasyon istiyorum ama şu anda imkanım yok. İşe yarıyor mu hiç tüy kalmadı mı? Birde acı durumu nasıl oluyor 🙂
Ben lazer yaptim ama sonuc elde edemedim agdaya devam ediyorm su an keske lazere gitmeseydim diyorm param bosa gitti. Agda ile bes dk tertemiz oluyo ve killar cikinca da jilet ile alinan killardan hem yumusak hemde ince oluyo agdadan sasma bence. Jilete hic bulaşma sakal gibi sert cikwr zamanla berbat olur rahat etmezsin

Benim yaptirdigim donemlerdeki lazerler aciliydi. Emla krem kullaniyordum. Ama simdi yaptiran arkadaslarim acının cok az oldugunu soyluyorlar. Ustlerde hic kalmadi dudak ustunde az ve cok incelmis sekilde kaldi . Oda rahatsiz etmiyor. Biraz uzayinca eldivenle aliyorum onlarida

Bence en iyisi evde lazer. Sen şimdiden kuaförde ağdaya başla. Sir ağda daha geç çıkarıyor ve daha temiz. Sonra evine imkanın varsa al lazer aleti. Bir seneye kurtulursun. Hep çıkar tüyler ama geç çıkar mesela 6 ayda bir senede filan gibi. Sarışınsan durum değişir

X