- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
-
- Konu Sahibi Papatyaa_35
Temizlik açısından gerçekten çok güzel ağda ama tahriş olduğu için sıkıntım varJilet batık yapıyor. Bence rahatsız olabilir eşin ağda en temizi.
erkek için o an hiç bişey fark etmez srlnsfMerhabalar kk üyeleri
Konuyu doğru yere mı açtım bilmiyorum ama bir sorum olacak. Vajina kıllarını jilet, ağda vs. Gibi alma yöntemleri erkek için fark ediyor mu cinsellik sırasında yoksa sadece temiz olmasına mı bakıyorlar?Yakın zaman içerisinde düğünüm olacak inşallah ve ağdayla alıyordum ama tahriş yapmaya başladı ve canım acıdığı için alt taraflarını jiletle almaya başladım bu yüzden bu soruyu soruyorum. ☺
Evet kuaför de yaptırıyordum bende birde pandemi olunca ona da korkar hale geldik. Siz nasıl alıyorsunuz şimdi?Jilet ve tüy dökücü çok kalınlaştırıyor. Pandemiden önce hep kuaföre gidip ağda yaptırıyordum ve çok rahat oluyordu. Erkek için de fark eder sonuçta jiletle 3 4 günde hafif hafif çıkmaya başlıyor ve kıllar sertleşince hoş olmaz. En iyisi ağda veya lazer
Eldivenle denedim ama beceremedim ma alesef ve canım çok acıdı kolay bir yöntemi var mıerkek için o an hiç bişey fark etmez srlnsfneyse şaka bi yana jilet batık yapıyo ve çok çabuk çıkıyo , ağda da bende 1 ay gitmiyo 2 hafta sonra çıkmaya başlıyo vajinada.lazer epilasyon en güzeli.ağda jiletten daha iyi tabi ama.altları eldivenle minik minik alırsın
bence en az acılı yöntemlerden biri o yaEldivenle denedim ama beceremedim ma alesef ve canım çok acıdı kolay bir yöntemi var mı
Birah yabence en az acılı yöntemlerden biri o yaminicik minicik alıyorum uyuşuyo zaten ama istersen eczaneden uyuşturucu kremlerden alabilirsin, epilasyon öncesi de verirler.
Benimde canım çok yanıyor ve kabarıyor resmen.. Son 6 yıldır hiç ağda yapmadım 2 yıldır da evliyim hiçbir sorun yaşamadım.. Çok güzel 5 bıçaklı kadın jiletleri var 1 dk bile sürmüyor temizlemesi.. Evet ağda gibi geç çıkmıyor ama benim için hiç problem değil 1 dk ayırıp halledebiliyorum.. Ne eşimle lakaplı bir sorun yaşadım ne de batık yara tahriş vs bir durumla karşılaştım.. Ben çok memnunum açıkçası.. Şuan hemileyim hatta doktora giderken bile jilet kullanıyorum asla da kasmam kendimi.. Hemde çok da abartmamak lazım bence bu kıl işini.. Tabi ki kendimize saygımızdan eşimize saygımızdan temiz olmalıyız ama her daim pürüzsüz de olmuyor açıkçası ben çok da dert edinmiyorum bunu. Evlendiğim gece de aynı şekilde jiletle almıştım..Merhabalar kk üyeleri
Konuyu doğru yere mı açtım bilmiyorum ama bir sorum olacak. Vajina kıllarını jilet, ağda vs. Gibi alma yöntemleri erkek için fark ediyor mu cinsellik sırasında yoksa sadece temiz olmasına mı bakıyorlar?Yakın zaman içerisinde düğünüm olacak inşallah ve ağdayla alıyordum ama tahriş yapmaya başladı ve canım acıdığı için alt taraflarını jiletle almaya başladım bu yüzden bu soruyu soruyorum. ☺
Bu uyusturucu kremler gercekten ise yariyor mu acaba agda yapmayi kolaylastirir mibence en az acılı yöntemlerden biri o yaminicik minicik alıyorum uyuşuyo zaten ama istersen eczaneden uyuşturucu kremlerden alabilirsin, epilasyon öncesi de verirler.
Çok yanlış yapıyorsun ağrısız ve gayet güzel ve kolay hamam tozu ile alınırMerhabalar kk üyeleri