Merakımdan soruyorum :)

Bu uyusturucu kremler gercekten ise yariyor mu acaba agda yapmayi kolaylastirir mi🤭
biz arkadaşıma Emla aldık (ama şu an çok zamlanmış fiyatı bi tık daha uygun bi tane daha var) genital lazer epilasyon için valla çıtı çıkmadan yaptırdı 12 seans :KK70: ben 1 defa denedim ondan ödünç alıp gerçekten güzel bişey gerçekten :KK70:

Ben de cok kasmamak gerektigini düşünüyorum. Bazi esler problem etmez bu konuyu. Kuaforde agdayla aldırıyordum ben. Ağdayla muhtesem oluyor. Malum bu donemde kuafor kapisinin onunden bile geçmeye korkuyoruz o yuzden vurdum jilete:KK53:

Epilatörümün trimmer diye bir aparatı vardi. Erkek tıraş makinesi mantığında. Yuzeyden alıyor ve Yumusak cikariyor. Onu da seviyorum. Temizlik hijyen acisinda onemsiyorum. Yoksa kıl tüy cok dert ettigim seyler degil. Tamamen esinle alakali bir durum. Benimki neden jilet neden kıl var neden agda demez. Kimisi de 1 tel görmeye dayanamaz midesi bulanir.
Kimisi de ille de kıllı olsun der:KK71:
/-\mı buldun da kıllısını mı arıyorsun sözünden bunu anliyoruz. :rolleyes:

Merhabalar kk üyeleri
Konuyu doğru yere mı açtım bilmiyorum ama bir sorum olacak. Vajina kıllarını jilet, ağda vs. Gibi alma yöntemleri erkek için fark ediyor mu cinsellik sırasında yoksa sadece temiz olmasına mı bakıyorlar? 🙂 Yakın zaman içerisinde düğünüm olacak inşallah ve ağdayla alıyordum ama tahriş yapmaya başladı ve canım acıdığı için alt taraflarını jiletle almaya başladım bu yüzden bu soruyu soruyorum. ☺
Lazer düşünün bence☺️ uzun süreli rahatlık 👍🏻

biz arkadaşıma Emla aldık (ama şu an çok zamlanmış fiyatı bi tık daha uygun bi tane daha var) genital lazer epilasyon için valla çıtı çıkmadan yaptırdı 12 seans :KK70: ben 1 defa denedim ondan ödünç alıp gerçekten güzel bişey gerçekten :KK70:
Ah ise yariyorsa ne hos.Normal dogum yaptiktan sonra agda fobisi olustu bende. Yillarca agda yapip yapip jilete basladim kolay ama o puruzsuzlugu ozlemiyorum da degil denicem bu kremi:KK49:

Merhabalar kk üyeleri
Konuyu doğru yere mı açtım bilmiyorum ama bir sorum olacak. Vajina kıllarını jilet, ağda vs. Gibi alma yöntemleri erkek için fark ediyor mu cinsellik sırasında yoksa sadece temiz olmasına mı bakıyorlar? 🙂 Yakın zaman içerisinde düğünüm olacak inşallah ve ağdayla alıyordum ama tahriş yapmaya başladı ve canım acıdığı için alt taraflarını jiletle almaya başladım bu yüzden bu soruyu soruyorum. ☺
Ağda aslında sağlıklı bir şey değil arkadaşım. O bölgede kıl çıkmasının bir sebebi var. Ben karın doğuma gittiğimde doktorum bana ağdanın zararını anlattı. Etrafını ağda ile alabilirsin ama birleşme yerinin olduğu yer özellikle sadece makasla kesilmeli kısaltılmalı dedi. Ben de yeni evliyim ağdaya gidiyorum ama aslında yaptırmamak lazım. Bu da erkekten erkeğe değişir bence kimisi kıla tüye çok takılıyor kimisi sadece temiz olsun yeter diyor. Eşinin tutumuna bağlı:)

Ben de cok kasmamak gerektigini düşünüyorum. Bazi esler problem etmez bu konuyu. Kuaforde agdayla aldırıyordum ben. Ağdayla muhtesem oluyor. Malum bu donemde kuafor kapisinin onunden bile geçmeye korkuyoruz o yuzden vurdum jilete:KK53:

Epilatörümün trimmer diye bir aparatı vardi. Erkek tıraş makinesi mantığında. Yuzeyden alıyor ve Yumusak cikariyor. Onu da seviyorum. Temizlik hijyen acisinda onemsiyorum. Yoksa kıl tüy cok dert ettigim seyler degil. Tamamen esinle alakali bir durum. Benimki neden jilet neden kıl var neden agda demez. Kimisi de 1 tel görmeye dayanamaz midesi bulanir.
Trimmerla bende aldıramadığım zaman kullanıyordum kıllı durmasından iyi oluyor 😂

Benimde canım çok yanıyor ve kabarıyor resmen.. Son 6 yıldır hiç ağda yapmadım 2 yıldır da evliyim hiçbir sorun yaşamadım.. Çok güzel 5 bıçaklı kadın jiletleri var 1 dk bile sürmüyor temizlemesi.. Evet ağda gibi geç çıkmıyor ama benim için hiç problem değil 1 dk ayırıp halledebiliyorum.. Ne eşimle lakaplı bir sorun yaşadım ne de batık yara tahriş vs bir durumla karşılaştım.. Ben çok memnunum açıkçası.. Şuan hemileyim hatta doktora giderken bile jilet kullanıyorum asla da kasmam kendimi.. Hemde çok da abartmamak lazım bence bu kıl işini.. Tabi ki kendimize saygımızdan eşimize saygımızdan temiz olmalıyız ama her daim pürüzsüz de olmuyor açıkçası ben çok da dert edinmiyorum bunu. Evlendiğim gece de aynı şekilde jiletle almıştım..
5 bıçaklı jiletler gerçekten reklamlarda ki gibi bir etki veriyor mu?

Ağda aslında sağlıklı bir şey değil arkadaşım. O bölgede kıl çıkmasının bir sebebi var. Ben karın doğuma gittiğimde doktorum bana ağdanın zararını anlattı. Etrafını ağda ile alabilirsin ama birleşme yerinin olduğu yer özellikle sadece makasla kesilmeli kısaltılmalı dedi. Ben de yeni evliyim ağdaya gidiyorum ama aslında yaptırmamak lazım. Bu da erkekten erkeğe değişir bence kimisi kıla tüye çok takılıyor kimisi sadece temiz olsun yeter diyor. Eşinin tutumuna bağlı:)
Yaaa bende popo kısmının tüylerini aldırmak zararlı diye duymuştum 😏

Son cümle ajahahahahaha

5 bıçaklı jiletler gerçekten reklamlarda ki gibi bir etki veriyor mu?
Ben kullanıyorum çok da memnunum.. Yani gerçekten pürüzsüz oluyor.. En azından deneyin isterseniz.. Daha sonra çabuk geliyor ama tekrar 1 dk ayırıp alması hiç de zor olmuyor benim için 😊 her duşa girdiğimde kuruyken ıslanmadan önce jileti kullanıyorum daha sonra duşumu alıyorum ben.. Ama ıslakken suyun altında da kullanan var tercih meselesi.. Bu arada denemek istersen kenarlarında sabun gibi kalın bişeyler olanları da var reklamlarda daha kolay olduğunu söylüyor ama bence onlar hiç de kolaylık sağlamıyor sevmedim onları kopartıp kullanıyorum ben.. Ya da onlardan olmayanı alıyorum ama olanı da alsan çok dert değil çıkıyor yerinden ıslak kullanımda zamanla zaten eriyen birşey sabun gibi.. Sen koparmadan da deneyebilirsin..

Son düzenleme:
Evet kuaför de yaptırıyordum bende birde pandemi olunca ona da korkar hale geldik. Siz nasıl alıyorsunuz şimdi?
Bacaklar için roller ağda makinesi var onunla kendim yapıyorum ama diğer bölgeleri mecburen jilet/tüy dökücü kullanıyorum. Ben uzun zamandır ağda yaptığım için bikini bölgesi hala çoğalması seyrek çıkmaya devam ediyor. Kuaföre gitmeye korkuyorum nereye kadar böyle devam edeceğim bilmiyorum :KK43:

Sal gitsin ya erkekler için bu kadar acı çekmeye değer mi :KK70:
Kendin için istiyorsan jilet, dökücü krem hariç hepsi

Ben kullanıyorum çok da memnunum.. Yani gerçekten pürüzsüz oluyor.. En azından deneyin isterseniz.. Daha sonra çabuk geliyor ama tekrar 1 dk ayırıp alması hiç de zor olmuyor benim için 😊 her duşa girdiğimde kuruyken ıslanmadan önce jileti kullanıyorum daha sonra duşumu alıyorum ben.. Ama ıslakken suyun altında da kullanan var tercih meselesi.. Bu arada denemek istersen kenarlarında sabun gibi kalın bişeyler olanları da var reklamlarda daha kolay olduğunu söylüyor ama bence onlar hiç de kolaylık sağlamıyor sevmedim onları kopartıp kullanıyorum ben.. Ya da onlardan olmayanı alıyorum ama olanı da alsan çok dert değil çıkıyor yerinden ıslak kullanımda zamanla zaten eriyen birşey sabun gibi.. Sen koparmadan da deneyebilirsin..
Teşekkür ederim 🙂

Affedersiniz eldivenle nasıl alınıyor?
eldiven geçirin elinize, sonra işaret ve baş parmaklarınızı kullanarak (biraz azıcık ağda bulaştırın o iki parmağınıza) minik minik çekiceksiniz kılları , çok uğraştırıyo ama.hatta birazcık ağdayı derinize de üstten biraz sürün önce, sonra parmaklarınızla birazcık birazcık çekerek alıcaksınız

Lyanna Mormont Lyanna Mormont için uzmantv videosu çekicem dffknflkfa :KK70:

X