Böyle bir şey için konu açılması ilginç... Çoğunluk biliyor ki, Cuma günleri müslümanların ibadet günüdür. Ve o gün günlük işlerimizden mümkün mertebe uzaklaşıp, ibadet etmemiz gerekir. Bunu da hemen hemen herkes biliyor.. Neden böyle bir konu açma gereği duydunuz anlayamadım açıkçası?
:1shok::1shok:
Amr b Avf el Müzenî (ra)’ın babasından ve dedesinden rivâyete göre, Rasûlullah (sav) şöyle buyurmuştur: “Cuma günü bir saat vardır ki; Kul Rabbinden ne isterse Allah mutlaka ona o isteğini verir” Ey Allah’ın Rasûlü o saat hangi saattir dediler: Buyurdular ki: “Cuma namazı için kamet getirilmesinden başlayıp namazdan çıkma zamanına kadardır”
ay yok artık akannehir aşının domuzdan imal edildiğini falan mı sanıyorlar acaba
Böyle bir şey için konu açılması ilginç... Çoğunluk biliyor ki, Cuma günleri müslümanların ibadet günüdür. Ve o gün günlük işlerimizden mümkün mertebe uzaklaşıp, ibadet etmemiz gerekir. Bunu da hemen hemen herkes biliyor.. Neden böyle bir konu açma gereği duydunuz anlayamadım açıkçası?
işe gitmemek lazım yani o zaman...
konuyu açma sebebim konu başlığında yer alıyor bunda rahatsız oluncak bi durum yok demekki ben o çoğunluğun içinde değilmişim bilmiordum öğrenmek istedim çok garibinize gittiyse yazmazsınız olur biter
burdada bu olay var sanaldan konusuyoruz ya hemen muhalefet olun
bu tarz konuları bu sitede nereye çeksen oraya gidiyor burcu'cum...
zaten cuma günü temizlik yapılmaz diyen kişi tamamen safiyane sormuş bana kalırsa,konu açılması gerçekten de ilginç.CADIARZU
cuma günü temizlik yapılmaz demiorum ki ben böyle bişi var mı die soruyorum
ya gerçekten burda arkadaşlık çok zor ben hepinizin konusuna oturup cvp yazıyorum sizse tenkit ediyorsunuz gerçekten cok ayıp başka bişey diemiyorum size..
uslubunuz çok çirkin..
ne demek hmen muhalefet olmak..
sanaldan yazmak neyi değiştiriyor sizce..?
siz böyle nereye çeksen oraya gidicek konular açarsanız
herkesde istediği yorumu yapar kusura bakmayın o halde...:umursamaz::umursamaz:
konuyu saptıranları hiç anlamıyorum.neden böyle polemiğe girme gereği duyuyolar gerçekten çok ilginç.
ares arkadaşım ezan ile sela arası ibedetle geçirilir diye biliyoruz.
Allah kalbinden imanını eksik etmesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?