- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.831
-
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
Kadının lezbiyen olduğuna nasıl kanaat getirdin.Ya bu arada lezbiyenler de okuzlukte erkekleri aratmiyo.
Gecen sahile indim kahve iciyorum sigarayi biraktim diye iki masa otede oturan kadindan bi tane rica errim.
Anam bir kesmeye basladi rahatsiz olup kalktim.
Hani erkek kesse garsonu cagirir beni rahatsiz ediyo dersin de kadindan sikayetci olsan kim inanir
36 da çok değil be.Hahah valla en guzel yasim hep 21 diye kalmis aklimda. Uni de deli danalar gibi yardirirdik. Hey gidi gunler.
Kiymetini bil evladimm :)
Cevremde lezbiyen ve biseksuel arkadaslarim oldu hala var.Kadının lezbiyen olduğuna nasıl kanaat getirdin.
36 yas ta gayet guzel. Bilmem ben her yasimi sevdim hep boyle devam eder insallah.36 da çok değil be.
"6 kere 6 , 36. Dedemin bıyığı yolda kaldı." Nidaları ata ata gez.
Hoş değil gerçekten.Cevremde lezbiyen ve biseksuel arkadaslarim oldu hala var.
Gencligimizde ne menem bi yermis diye lezbiyen barlara da girmistim taniriz az biraz alakam olmasa da
Erkek bile o kadar rahatsiz edici kesemez nasil olsa kadinlar fazla tepki almazlar diye bokunu cikarabiliyorlar anlayacagin
Eveeeet bugun bu konudan ne cikardik:Hoş değil gerçekten.
Heya vallaha su konuya gel geyik donuyo diycektim araya biseyler girdi
ah işte violet'ciğim, buradaki geyikle bdv'deki geyiğin tadı bir olmuyor. orada yasak ya.. böyle tadı bir başka güzel oluyor espirler uçuş uçuş beynimde dönüyor ama yazamıyorum işte ah mune'ciğimin cımbızı ahh ahHeya vallaha su konuya gel geyik donuyo diycektim araya biseyler girdi
Mune kk da geyik bolumu acilsa bu tartismalar biticek ortalik cicek gibi olcak haberiniz yok
Kıssadan hisselerine bittiğimEveeeet bugun bu konudan ne cikardik:
Kadin da olsa okuz okuzdur
Kissadan hisse :)
kadının her yaşı güzel vallahi.. yeter ki yaşamayı bil19 kalsaydımda, ne güzel bi şey olsaydım.
Ya valla bu yaslar en guzel zamanlar fiziksel olarakta.19 kalsaydımda, ne güzel bi şey olsaydım.
Ben bi kere banlandim tedbiri elden birakmadan ince ince dosuyom :))ah işte violet'ciğim, buradaki geyikle bdv'deki geyiğin tadı bir olmuyor. orada yasak ya.. böyle tadı bir başka güzel oluyor espirler uçuş uçuş beynimde dönüyor ama yazamıyorum işte ah mune'ciğimin cımbızı ahh ah
hahahaha tedbir şart tabi..Ben bi kere banlandim tedbiri elden birakmadan ince ince dosuyom :))
Kadın gençken çiçekli bi mağaradır. Yaşlanınca o mağaradan bir ejderha çıkar diyen nietzsche i yakalayıp köşede sıkıştılarım o zaman iyisimikadının her yaşı güzel vallahi.. yeter ki yaşamayı bil
Ay o adam genckene iyiydi de ay simdi adini duyunca afakanlar basiyo :)Kadın gençken çiçekli bi mağaradır. Yaşlanınca o mağaradan bir ejderha çıkar diyen nietzsche i yakalayıp köşede sıkıştılarım o zaman iyisimigerçi anca mezarında sıkıştırırız ama olsun.
Ben ilk basta tup bebek bolumundeydim.hahahaha tedbir şart tabi..