- 1 Şubat 2018
- 299
- 166
- 33
- Konu Sahibi November 22
Evet test sonucu negatif.. albi marka birdaha almam.. neyse bir hafta bekleyip testi tekrarlıyım en iyisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim De ovulasyon testi yeniden koyulaştı şüpheli ilişki üzerinden 8gün geçti adetim de 3gün gecikti. 21mayısta kan tahlili yaptırcam ilişki üzerinden 10gün geçmiş olcak varsa çıkar heralde.Evet test sonucu negatif.. albi marka birdaha almam.. neyse bir hafta bekleyip testi tekrarlıyım en iyisi
Aynen varsa kesin çıkacaktır canım ay hadi inşallah güzel haberler alırız :))Benim De ovulasyon testi yeniden koyulaştı şüpheli ilişki üzerinden 8gün geçti adetim de 3gün gecikti. 21mayısta kan tahlili yaptırcam ilişki üzerinden 10gün geçmiş olcak varsa çıkar heralde.
Peki daha önce Albi gebelik testi ekteki gibi olan var mı önce negatif ti birkaç saat sonra ekteki gibi oldu. Biliyorum 10dk dan sonra dikkate alınmaz diyor ancak yine de sadece bu test böyle oldu. Diğerleri saatler sonra bile negatif ti
Aynen varsa kesin çıkacaktır canım ay hadi inşallah güzel haberler alırız :))
Albi ve miratech marka gebelik testleri maalesef bu ay beni çok üzdü.. ikisinde de sonradan çift çizgi çokmıştı ama ben şuam reglim.. bir daha da almam zaten
Canım bazı kadınlar diğer adetine 1-2 gün kala da yumurtlayabiliyorlar. Ya da adetinin bittiği gün. Senin de öyle olmuş olabilir.Kızlar adetim 4gün gecikmişti dün akşam regl oldum. Olır olmaz yine ovulasyon testi yaptım eke ekliyorum bakın. Hamile değilim tabiki ama sadece regl iken ovulasyon testleri nasıl çıkıyor merakımdan yapıp ekliyorum ki başkalarına da fikir olsun. Sizlerden var mı bi haber?