Gebeliğe Hazırlık Merak edenler icin ovulasyon testi ile gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet test sonucu negatif.. albi marka birdaha almam.. neyse bir hafta bekleyip testi tekrarlıyım en iyisi

Evet test sonucu negatif.. albi marka birdaha almam.. neyse bir hafta bekleyip testi tekrarlıyım en iyisi
Benim De ovulasyon testi yeniden koyulaştı şüpheli ilişki üzerinden 8gün geçti adetim de 3gün gecikti. 21mayısta kan tahlili yaptırcam ilişki üzerinden 10gün geçmiş olcak varsa çıkar heralde.

Eklentiler

• IMG_20180519_224325_579.jpg
    IMG_20180519_224325_579.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 92
Benim De ovulasyon testi yeniden koyulaştı şüpheli ilişki üzerinden 8gün geçti adetim de 3gün gecikti. 21mayısta kan tahlili yaptırcam ilişki üzerinden 10gün geçmiş olcak varsa çıkar heralde.
Aynen varsa kesin çıkacaktır canım ay hadi inşallah güzel haberler alırız :))

Peki daha önce Albi gebelik testi ekteki gibi olan var mı önce negatif ti birkaç saat sonra ekteki gibi oldu. Biliyorum 10dk dan sonra dikkate alınmaz diyor ancak yine de sadece bu test böyle oldu. Diğerleri saatler sonra bile negatif ti

Albi ve miratech marka gebelik testleri maalesef bu ay beni çok üzdü.. ikisinde de sonradan çift çizgi çokmıştı ama ben şuam reglim.. bir daha da almam zaten

Kızlar adetim 4gün gecikmişti dün akşam regl oldum. Olır olmaz yine ovulasyon testi yaptım eke ekliyorum bakın. Hamile değilim tabiki ama sadece regl iken ovulasyon testleri nasıl çıkıyor merakımdan yapıp ekliyorum ki başkalarına da fikir olsun. Sizlerden var mı bi haber?

Eklentiler

• IMG_20180521_123548_063.jpg
    IMG_20180521_123548_063.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 96
Bu da adetin 2.günü yani bugünkü ovulasyon testi

Eklentiler

• IMG_20180521_135601_194.jpg
    IMG_20180521_135601_194.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar merhaba, öncelikle isteyen herkese Rabbim hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.

Adetime 9gün var ve sabırsızlıktan evdeki son prrdictor marka ovulasyon testini de kullandım ve sonuç gözle rahat görülebilen silik 2. çizgi, sizce umutlanmalı mıyım?

Kızlar adetim 4gün gecikmişti dün akşam regl oldum. Olır olmaz yine ovulasyon testi yaptım eke ekliyorum bakın. Hamile değilim tabiki ama sadece regl iken ovulasyon testleri nasıl çıkıyor merakımdan yapıp ekliyorum ki başkalarına da fikir olsun. Sizlerden var mı bi haber?
Canım bazı kadınlar diğer adetine 1-2 gün kala da yumurtlayabiliyorlar. Ya da adetinin bittiği gün. Senin de öyle olmuş olabilir.

Kizlar merhaba sizlere bi sorum olcak adetime 2 gun var bugun ovulasyon testi yaptim elimde gebelik testi yok suan ve ikinci cizgi ilk cizgiyle nerdeyse ayni acaba hamilemiyimdir yoksa bu testler ne kdr dogru sonucu gosteriyo yardimci olurmusunuzz resmi yukleyemiyorum sayfaya yeni katildim araniza fazla bilgim yok siteyle ilgili :KK43:

Kızlar ovulasyon testi adete iki gün kala silik de olsa çıkar mı ki?
Yani silik çıkması normal mi
Biraz site değişti ya takip etmem zor olur
Etiketlerseniz sevinirim
Ve ikinci sorum
Dün hayalet çıkan ikinci çizgi
Bugün bariz belirginleşmiş
Ama gebelik testi kocaman negatif
Bu durumu yaşayan var mı?

Back