- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
- Konu Sahibi November 22
-
Hamileliğinizin kaçıncı haftasıBu arada artık silik kalan çizgi c çizgisi kontrol çizgisi değil. Hcg cok yuksek olunca t çizgisi c yi gecti artik
Henuz daha netlesmis bir hamileligim yok kese görmek icin 14 martta gideceğim. 14 şubat yumurtlama günümdü ona göre hesaplarsam üstünden 27 gun geçti iki haftabda evvelinden olsa basindan sayıldığı icin 42 günlük bir gebelik. Yani yaklaşık olarak 6 haftalikHamileliğinizin kaçıncı haftası
Hayırlısı bakalım inşallah umduğunuz gibi olur :)Henuz daha netlesmis bir hamileligim yok kese görmek icin 14 martta gideceğim. 14 şubat yumurtlama günümdü ona göre hesaplarsam üstünden 27 gun geçti iki haftabda evvelinden olsa basindan sayıldığı icin 42 günlük bir gebelik. Yani yaklaşık olarak 6 haftalik
Evet haklısın bak resimdeki de bugün sabahı da akşamı da bu şekilde koyu çıktıBirkaç gün geçtikten sonra testi tekrarla bence geç döllenme olmuş olabilir
Evet evet hep düzenli 28_29günde bir gelir 5-6gün sürer ben de anlamadım neden böyleAkşam yaptığın daha koyu çıkmış ama adet periyotların nasıl peki canım düzenli mi?
Evet bence de ve 13.gün yumurtlama pozitif iş şimdi resme baktım. Neyse en iyisi beklemekÖyleyse senin 14 gün önce filan yumurtlamış olman gerek canım ovülasyon testleriyle kafanı bulandırma bence birkaç gün geçsin kan testi yaptır
En zor kısmı da beklemek ama bu ay olmaZsa da üzme kendini bidaha ki ay olur inşallahEvet bence de ve 13.gün yumurtlama pozitif iş şimdi resme baktım. Neyse en iyisi beklemek
Canım ovülasyon testi pozitif çıktığı andan sonraki 24saat sonra yumurtlama oluyor ve bir gün canlı kalıyor.Kızlar ovulasyon testiyle yumurtanın ne zaman çatladığını anlayabiliyor muyuz ?
Canım ovülasyon testi pozitif çıktığı andan sonraki 24saat sonra yumurtlama oluyor ve bir gün canlı kalıyor.
Netten ucuza toplu al canım sabah akşam yapÖnümüzde ki ay ovulasyon testi alacağım bende bu ay tutmazsa bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?