Gebeliğe Hazırlık Merak edenler icin ovulasyon testi ile gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
Bugünkü hcg degerim 9bin. Evde bulunan ovulasyon testi gözüme ilisince yapmak istedim. Daha evvelden burda hep konuşuluyordu. Aynen de öyleymiş.lh ile hcg hamilelikte yukseliyormus.testlerin biri bugün yaptığım gebelik testi digeri ovulasyon testi

Eklentiler

• 20180312_162944-1.jpg
    20180312_162944-1.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 439
Bu arada artık silik kalan çizgi c çizgisi kontrol çizgisi değil. Hcg cok yuksek olunca t çizgisi c yi gecti artik

süpermiş eğer benim bu ay da tutmazsa bende ovu testine başlıcam ordan takip edicem. teşekkrler bilgi için :KK5:

Hamileliğinizin kaçıncı haftası
Henuz daha netlesmis bir hamileligim yok kese görmek icin 14 martta gideceğim. 14 şubat yumurtlama günümdü ona göre hesaplarsam üstünden 27 gun geçti iki haftabda evvelinden olsa basindan sayıldığı icin 42 günlük bir gebelik. Yani yaklaşık olarak 6 haftalik

Henuz daha netlesmis bir hamileligim yok kese görmek icin 14 martta gideceğim. 14 şubat yumurtlama günümdü ona göre hesaplarsam üstünden 27 gun geçti iki haftabda evvelinden olsa basindan sayıldığı icin 42 günlük bir gebelik. Yani yaklaşık olarak 6 haftalik
Hayırlısı bakalım inşallah umduğunuz gibi olur :)

Kızlar bugün adet günüm ama olmadım bir kaç gündür de ovulasyon testi pozitif çıkıyor ama gebelikler de negatif resim yükleme yorumlar mısınız rica etsem

Öyleyse senin 14 gün önce filan yumurtlamış olman gerek canım ovülasyon testleriyle kafanı bulandırma bence birkaç gün geçsin kan testi yaptır

Kızlar bugün yine gebelik testi negatif adet günüm dündü ama olmadım hala sabah da ikinci idrarla yaptığım ovulasyon testi bu şekilde çıktı.

Eklentiler

• IMG_20180517_123222_774.JPG
    IMG_20180517_123222_774.JPG
    57,4 KB · Görüntüleme: 83
Back