Anket Merabalar bisey soracaktım ilk bebeğimde sütüm yoktu ilkinde olmayan 2.sinde de olmaz diyorlar oyle bisey var midir acaba

Hazro

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
2
0
6
30
Iyi akşamlar ben bsiey soracaktım ilk bebeğimde sütüm yoktu ilkinde olmayan 2.sinde de olmaz diyorlar oyle bisey var midir sizce aslında ilk bebeğimde göğüs ucumda ilk zamanlar yoktu bebek ememedi onla alakası var mi yoksa zaten sütüm hiç olmamış miydi

Hiç alakası yok ilkinde meme uçun olmadığı için bebek verimli çekememiştir zamanla da sütün azalıp kesilmiştir bu sefer süt sağım makinesi edin. Onun yardımıyla emzirmen sütün gelmesi koşay olur

Hiç alakası yok ilkinde meme uçun olmadığı için bebek verimli çekememiştir zamanla da sütün azalıp kesilmiştir bu sefer süt sağım makinesi edin. Onun yardımıyla emzirmen sütün gelmesi koşay olur
Zaten sütsağma makinasıyla sagiyordum inan gele gele yarim bisey bile tam gelmiyordu az bi sütüm geliyordu

Öyle birşey yok ilkinde 9 aya kadar emzirdim keşke daha bilinçli olsaymisim o dönem. 2. Çocuğumu 18 ay emzirdim simdikini de 9 aylık oldu 2 yaşına kadar kendi birakmazsa eğer düşünüyorum.

Sütünuz olsun diye bol su için stres yapmayın başkasının söylediğini takmayın yetiyor diye olumlu düşünün süt arttırıcı Çay, içecek dereotu tahin gibi şeyler tüketin. Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🌺

Ben bence çok sütlü bir kadın değilim. İlk bebeğim doğduğunda 3 ay emzirebildim. Hem kilolu bir bebrk olarak doğdu hemde cooook oburdu😏ve ayrıca cahildim.

İkinci bebeğimde herseye kulaklarımı tikadim. Onun rızkı benim göğsümde dedim. İnat ettim. İlk 4 ayı atlattiktan sonra sütüm cogslmaya başladı. 18 ay emzirdim. Ameliyat olmam gerektiği için zorla bıraktirdim.

Demem o ki ilki ikinciyi tutmadı bende.birqz inat ederseniz muhakkak sonunda o süt gelir.. 🌹

Millet bir süt tellalıdır gidiyor. Adeta çevrelerindeki taze gebeler süt sıkıntısı çekse de salça olsak kafasındalar. Eğer siz de bir meme komplikasyonu yoksa, vitamin değerleriniz iyiyse, anksiyete/ depresyon gibi ruhsal bozukluklar yaşamıyorsanız ve doğru emzirme teknikleri kullanıyorsanız gelir neden gelmesin. Ama günümuzde özellikle gebelik depresyonları ve stres süt azlığının bir numaralı sebebi. Bunları yaşamayan anne yok.

Back
X