- 8 Mayıs 2024
- 338
- 203
- 18
- 30
- Konu Sahibi blackwiccan
Benim mentalim bugün eh işte..Eski neşem yok .Neyseki depresiften stabile gelebildim bunada şükürSizin mentaliniz nasıl ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karma yani mentalinizbeni sorarsanız bazen cennet yeri bazen cehennemin dibi evim gibi evim gibiiii :))
aynen havalar gibi değişken :)Karma yani mentaliniz
Evet ya şu mevsim geçişlerinde çok zor oluyor.Su havalar duzelse belki dengeye kavuşuruzaynen havalar gibi değişken :)
Vallahi kafamın içinde yaşamadığımdan beri bir de çok özür dilerim bu siteyi veya sosyal medyayı çok kullanmadigimdan beri daha iyiyim. Bir şey ile ne kadar çok vakit gecirirseniz ister istemez o enerjiyi alıyorsunuz. Mesela burada bir soru soruyorum altına bir sürü hakaret vari yazılar geliyor ister istemez sen de kendi seviyeni düşürüyorsun veya sosyal medyada sürekli o bunu öldürdü şu şunu öldürdü yazılarını okuduğunda enerji sana da geçiyor o yüzden artık bakmıyorum hiç bir şeye doğru düzgün mental sağlığım daha iyiBenim mentalim bugün eh işte..Eski neşem yok .Neyseki depresiften stabile gelebildim bunada şükürSizin mentaliniz nasıl ?
Evet bende sosyal medyayı azaltinca iyi geldi buraya da yeni üye oldum.Anksiyetemden dışarda sosyallesemiyorum.Burda sosyallesmek iyi geldi .İllaki size katılan da olacak fikir ayrılıkları da olacak.Ancak hakaret nedir? Üslup çok önemli..Katiliyorum o bunu öldürdü bilmem ne oyuzden haber izlemiyorum.Ama Twitter da onume cikiyo bazen istemesem de.Tam anlamıyla sosyal medyadan kopabilmis değilimVallahi kafamın içinde yaşamadığımdan beri bir de çok özür dilerim bu siteyi veya sosyal medyayı çok kullanmadigimdan beri daha iyiyim. Bir şey ile ne kadar çok vakit gecirirseniz ister istemez o enerjiyi alıyorsunuz. Mesela burada bir soru soruyorum altına bir sürü hakaret vari yazılar geliyor ister istemez sen de kendi seviyeni düşürüyorsun veya sosyal medyada sürekli o bunu öldürdü şu şunu öldürdü yazılarını okuduğunda enerji sana da geçiyor o yüzden artık bakmıyorum hiç bir şeye doğru düzgün mental sağlığım daha iyi