Mental sağlığım tükendi

esra777057

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2024
292
746
26
Kızlar bana bir akıl verin inanın artık ne yapacağımı bilmiyorum. Kısaca özetliyicem gece gece sizi yormak istemiyorum ama çok daraldım.

Uzun süren bir ilişkim vardı ayrıntısına girmiyorum. Yaklaşık 6 ay öncesinde kesin olarak bitirdim. Ama bu lanet ex 6 aydır sürekli olarak yazıyor araya koymadığı kişi kalmadı barışmak için aileme kadar ulaştı ama ben hiçbir şekilde karşılık vermedim. Numaramı değiştim buldu engelledim farklı numaralardan yazıyor.

Bu akşam yine bir numaradan yazdı uzun uzun. ben hep seni sevdim hala seviyorum bugün çok kötü bir gündü hiç aklımdan çıkmadın vb. Şeyler. Hemen engelledim numarayı. Bir de fotoğraf atmış güzel bir yerde çekilmiş nispet mi yapıyor aklınca diyip geçtim.

Bu kişinin eski sevgilisi vardı onunla da uzun süren bir ilişkisi olmuş benden önce. Onun hesabına baktım bana attığı fotoğrafın olduğu mekanda birlikte sarmaş dolaş fotoğrafını atmış bugün. Yani barıştıkları halde hala beni rahatsız ettiği yetmiyor birlikte oldukları gün bana yazıyor.

İçimde gram his yok hiçbir şey hissetmiyorum. Böyle bir karaktersizi hayatımdan çıkardığım için mutluyum ayrıca. Ama artık yeter diye bağırmak istiyorum. Tek istediğim yazmasın aramasın rahatsız etmesin. Ama yok 6 aydır hala ve hala yazıyor. Ben de insanım sabrım tükendi. Arayıp sayıp sövmek istiyorum ama sesini dahi duymak istemiyorum. Şimdi napayım ben rica ediyorum sizlerden bana bir akıl verin.

Rahatsız ettiği numaralar fotoğraf ve mesajlarla delilleri alıp şikayetçi olacaksın tacizden. Sonra akıllanır merak etme. Bilsin senden sonraki kızlar da ne olduğunu.

Delillerle birlikte şikayet edeceksin ısrarlı tacize giriyor diye biliyorum. Sen de takip edip durma nerde.kimle foto attı diye.

Adam azılı bir pisikopat değilse değişir. Sizden bir şekilde haber alıyor olmalı, buda onun takıntısını besliyor. Sosyal medya hesaplarınız kapatın, telefon numaranız değiştirin.
Takıntısını besleyecek en ufak bir şey yok sosyal medya kullanmıyorum. Numaramı değiştim kimseye de vermedim sadece çok yakın olan insanlar biliyor. Onu da buldu.

Takıntısını besleyecek en ufak bir şey yok sosyal medya kullanmıyorum. Numaramı değiştim kimseye de vermedim sadece çok yakın olan insanlar biliyor. Onu da buldu.

Ee! Takıntısını canlı tutması için gerekli olan şey telefon zaten. Tekrar değiştirmelisiniz, bu defa o çok yakın arkadaşlarınıza da telefon numaranız vermeyin. Arkadaşlarınız bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum, ama telefon numaranız pisikopata verecek kadar umursamıyorlar sizi.

Şikayet edersem ev adresimi öğrenir. Bu riski göze alamam
Uzaklaştırma kararı aldırın. Ev adresimi öğrenir demeyin zaten evinizin önüne geldiği, hatta annenizin korktuğuyla ilgili bir konunuz var yani zaten biliyormuş adresinizi. Ayrıca adres bilgisi için gizlilik kararı talep edilebiliyor.

Konunuzda eksikler var gibi geldi bana.
Şikayet edeceksiniz elinizdeki tüm delilleri. Başka yapacak birşey yok. Aileniz de konuşsun, istemiyoruz kızımızı rahatsız etme diye.

Ciddiye giden bir ilişkim var sözleneceğiz ya da sözlendim desen inanır mı acaba. Gerçi böyle takıntılı tiplere evlensen de onlar için bir şey değişmeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…