Aşılama Menogon iğneyle aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tamam işte bebeim, hayır diosun ama klomen sende de kist yapmış... sonradan gelişen ya da çatlayamayan yumurta kist olur ve adet gecikir o sebepten. Bi iki aya vücut regliyle atar. Bende kullandığımda kist oluşmuştu ve bi daha denemedim. Zaten bi kere klomen le çatlatma iğnesi ve şimdi de iğne ve çatlatma ignesi o kdr. İnş gerek kalmaz bi daha da bu son olur :işsiz:bu arada dr göbekten diosa göbekten ol, bana kalça dedi. Sen dr unu dinle.
kalçadan olabilirmiş im ilkini göbekten oldum çok acıdı halada acıyor en iyisi yine kalça ilk defa iğneyle tedavi oluyor çok merak ediyorum yumurtalar ne alemde olacak bakalım :) senin kaç yumurtan oldu

Hahaha , açıkcası benim meraklarım hala bitmedi. Sağda 2 vardı solda 2 canım.
kalçadan olabilirmiş im ilkini göbekten oldum çok acıdı halada acıyor en iyisi yine kalça ilk defa iğneyle tedavi oluyor çok merak ediyorum yumurtalar ne alemde olacak bakalım :) senin kaç yumurtan oldu

Pko yok tatlım bende. 75 lik menogon kullandım ben 3 kutu bitirdim. Dört gün 2 toz bir kere, 6 gün 1 toz bir kere. Yani 10 gün hayatım .Ben hormonun babasını aldım valla bu ay :bicak:

Pko yok tatlım bende. 75 lik menogon kullandım ben 3 kutu bitirdim. Dört gün 2 toz bir kere, 6 gün 1 toz bir kere. Yani 10 gün hayatım .Ben hormonun babasını aldım valla bu ay :bicak:
Canım bende dün gittim doktora sağda 3 tane 10 mm yumurtam olmuş bir kutu daha yazdi yarın ara kontrole cagirdi pazar catlatiriz pazartesi aşılama olur dedi rahim duvarm henüz kalinlasmamis kalinlasir dedi o zamana kadar bakalım sen nasılsın

Kaçıncı günündesin ki 10 mm daha ? Ben iyiyim gülüm, pek ümidim yok açıkcası çok düşünmüyorum
Canım bende dün gittim doktora sağda 3 tane 10 mm yumurtam olmuş bir kutu daha yazdi yarın ara kontrole cagirdi pazar catlatiriz pazartesi aşılama olur dedi rahim duvarm henüz kalinlasmamis kalinlasir dedi o zamana kadar bakalım sen nasılsın

Kaçıncı günündesin ki 10 mm daha ? Ben iyiyim gülüm, pek ümidim yok açıkcası çok düşünmüyorum
6.günde iyi değil mi erken daha zaten bir kutuda o kadar büyüdü 1 kutu daha verdi 12 13. Gün catlatma ignesi olacak işte Rabbimin işine sual olunmazmis her zaman bi umut vardır morelini yüksek tut sen

6. Güne çok iyi tatlış , maşallah :KK76:
Bende 3 kutu bitirmiştim, ya çok düşünmüyorum boşver
6.günde iyi değil mi erken daha zaten bir kutuda o kadar büyüdü 1 kutu daha verdi 12 13. Gün catlatma ignesi olacak işte Rabbimin işine sual olunmazmis her zaman bi umut vardır morelini yüksek tut sen

gittim doktora sağda 3 tane 10 mm vardı ya hepsi öyle duruyor teki 11 olmuş solda 3 tane daha olmuş 7 8 mm filan igneye devam doktorum fazla olursa aşılama iptal olur dedi ilişki oneriyormus ya çatlamaz kist olursa birde o var hamile kalsam catlamayanlar ağrı yapıyormuş

Evet canım çok olunca iptal olur. Şansa bak ya , ama büyümemiş mi sanki çok ? Kaçıncı günündeydin

Evet canım çok olunca iptal olur. Şansa bak ya , ama büyümemiş mi sanki çok ? Kaçıncı günündeydin
adetin 2. gunu başladım bugun 8. iğneyi vurulacagim belki hepsi buyumez dedi doktor hepsi aynı anda olgunlasacak degil ya ama bu ay basim derde girecek birseyler olavak pazartesi tekrar gideceğim belli olur ya oyle kötü birsey ki pcos daha da buyuyebilir yumurta :KK43:

X