Aşılama Menogon iğneyle aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende 34 üm. Aman takma çocuk doğurunca gelip onlar mı bakıcak onlar mı ilgilenecek büyütcek? Ne saçma bi mantık ya! Ya ben karar veririm ben isterim yaparım veya yapmam , millete ne? Hakikaten kafayı yemiş bu insanlar. Sen kendini düşün bırak ne düşünürlerse düşünsünler. Bize kimse sormaz bile, çevremde lafı bile geçmez, sorana da sanane derdim heralde
Aminnnnnn. Rabbim herkese nasip eylesin. Hikayemi okudunmu bilmiyorum ama kaç senedir uğraşıyorum. Yaşım da 34. Bazı şeylerin sınırına geldim. O yüzden hem biraz korkuda var. Birde etraf çevre hiç anlayış olmayınca üzülüyorsun. O yüzden umutlanmak elde değil. Rabbim herkesi sevindirsin

34 yaş hiçbişeyin sınırı değildir, en güZel yaşlardandır, 20 yaşında yumurtlamayan var, amh değeri 19 yaşında sıfır olan var, 45 yaşında doğuran var... herkesin kimyası farklıdır. Kendine yüklenme bence:KK12:

Evet yanımda. oda aynısı nı söylüyor. Rabbim herkesi birşey le sınarmış. Rabbim vermeyeceğini istetmezmiş. Demekki vakti zamanında var herkes için. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin herkese. İnşallah burda birbirimize müjde veririz. Hayırlı haberlerimizi veririz. Rabbim hepimizin yar ve yardımcımız olsun

Beklicez..
Benim daha çok var ama neyse :olamaz:
İğneler bitmedi, salıya çok var, aşılamadan sonra beklemesi var, var da var. Bu ay bana geçmez,,, popom kevgire döndü bi haftadır :p

Sabretcez arkadaşım zaman geçmiyor gibi gelmiyor ama geçicek inşallah. Zaten inşallah hamile kalıp doğum yaptığımızda yaşı anlayacağı zamana geldiğimde anlatıcam  :anne:

Bende iyiyim canım dinleniyorum. 5şubatı bekliyorum. Bugün 8.gün. Kasık ağrım bel ağrısı çekiyorum arada. Başka sıkıntı yok çok şükür

Benim menegonu bi kutu daha arttırdı ya o beni sersemletti artık, 28 inde bitio, ama bu seferde şu çatlatma olayı kafama takılıo, ya yetişmeZsek diye, çünkü benim en son kontrolüm salı olmuştu ve aşılama da bu salı olacak, yani bir hafta yumurta kontrolü yok. OlmaZsa yine yine yine denicez yapcak bişeyimizde yok :işsiz:

X