Aşılama Menogon iğneyle aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde geçen ay aşılamam olmuştu iğne ve hap kullandım. Ama tutmadı maalesef. Ama dr uma telefon la ulaştım, regl olduğumu ve bi süre bu aşamalara ara verceğimi söledim, bana iğneye devam etme dedi mesela ama yumurtan için destek letrasan ı iç yine 3 ile 7. Gün arası dedi , ben dr umla iletişimi sağlıyorum, demek istediğim dr unu arasan cepten falan msg atsan ilgilenmez mi?

aşılama oldum geçen perşembe bekliyorum canım hicbirsey hissetmiyorum olmayacak büyük ihtimal sen nasılsın ?
Dur daha 7 gün olmuş tatlım, çok erken. Kendini çok yormadan bekle sadece. Ağır iş yapma. Ben iyiyim, ovülasyon testiyle uğraşıorum bu ay

Ne yaptın canım dr la konuşabildin mi
Evet canım adetin 3 veya 5. Günü başlanabilir sıkıntı yok dedi ama tekrar klomen verdi bana:KK43: araşıkta kist yapmştı ondan yapmmştık , iğne olsa daha iyi değilmi dedim ama bu da olmazsa iğneye başlycaz aşılama için dedi:KK43: aynı şeyden neden farklı etki bekliorz anlamadm:KK43:

Açıkcası klomenden çok korkuyorum bende, kist yapmıştı 3 ayda kendime gelmiştim. Femara vermişti bana mesela o yapmadı kist.

Arkadaşlar ben 11 yıllık evliyim geçen yıl doktora gittik eşimle üroloji doktoru 11 yıllık evli olduğumuz için ve geç kaldığımız için çok beklememek için tüp bebek önerdi 2 tane yumurtam gelişti fakat 1 tanesini naklettiler fakat tutmadı maddi sıkıntılar yüzünden tekrar tüp bebek deneyemedik.Ocak 2017 de aşılama denedim tuttu ve kimyasal gebelik oldu ve düştü.Hasta olduğumda gittim bir ay bekle dedi doktorum diğer ay tekrar gittim ilaçlardan kist oluşmuş bir ayda öle bekledim.23 martta tekrar gittim doktora hastalığımın 2. günündeydim doktor yaşıma rağmen yumurta gelişimimin çok yavaş olduğunu söyleyip menoğon 150 ml'lik kullan dedi ve 8. gün kontrolüm var.Çok heyecanlıyım ve korkuyorum ve son iki aydan beri hastalığımın ikinci gününde bitiyor, önceleri 4-5 gün süren regl dönemim 1 veya 2 gün sürüyor ve bu beni çok korkutuyor bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.....

Arkadaşlar ben 11 yıllık evliyim geçen yıl doktora gittik eşimle üroloji doktoru 11 yıllık evli olduğumuz için ve geç kaldığımız için çok beklememek için tüp bebek önerdi 2 tane yumurtam gelişti fakat 1 tanesini naklettiler fakat tutmadı maddi sıkıntılar yüzünden tekrar tüp bebek deneyemedik.Ocak 2017 de aşılama denedim tuttu ve kimyasal gebelik oldu ve düştü.Hasta olduğumda gittim bir ay bekle dedi doktorum diğer ay tekrar gittim ilaçlardan kist oluşmuş bir ayda öle bekledim.23 martta tekrar gittim doktora hastalığımın 2. günündeydim doktor yaşıma rağmen yumurta gelişimimin çok yavaş olduğunu söyleyip menoğon 150 ml'lik kullan dedi ve 8. gün kontrolüm var.Çok heyecanlıyım ve korkuyorum ve son iki aydan beri hastalığımın ikinci gününde bitiyor, önceleri 4-5 gün süren regl dönemim 1 veya 2 gün sürüyor ve bu beni çok korkutuyor bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.....
Merhaba. Yaşını bilmiyorum ama en azından hamile kalabilmen bence artı buna sevinmelisin, düşme sebebini araştırdı mı dr un ? Amh değerin ne? Histereskopi önerdiler mi oldun mu?

29 yaşındayım düşme sebebimi araştırmadı doktor hamilelik oluştuğu için bir ay dinlen dedi daha sonraki ayda gitiiğimde kist oluşmuş bir ay doğum kontrol hapı kullandım şimdi yeniden tedaviye başladım.Histereskopi önermedi

ben üniverste hastanesinde tüp bebek ünitesinde tedavi oluyorum daha önceden histereskopi şekilmiştim bi sorun çıkmamıştı

ben üniverste hastanesinde tüp bebek ünitesinde tedavi oluyorum daha önceden histereskopi şekilmiştim bi sorun çıkmamıştı
Histereskopi çekilmez,hsg çektirmişsiniz siz. Neden sorduğuma gelirsek , hsg sadece rahim kanalları için önerilir, rahim içi için kesin bilgi vermez,ki başıma geldiği için histereskopi ameliyatı olduğum için netim. Adet 2 güne düştü demişsin benimde öleydi 33 yaşımda histereskopiden sonra şarıl şarıl adet oluyorum. Dr dan dr a değişiyor herşey, burda ne sölesek yanlış olur, mesela bende kist oluştuğunda, klomen de oluşmuştu menegonda oluşmadı, ben bir iki ayda kisti regliyle zaten atıyorum,kontrol haplarıyla uğraşmıyorum. Düşük olduysa önce sebepleri araştırılmalı derim, aynı şeyi yaşama riskim yüksek derdim açıkcası ve aşılama iğne ya da başka bi tedaviye başlamazdım. Dr ları dinlemen en iyisi tabi yinede.

Histereskopi çekilmez,hsg çektirmişsiniz siz. Neden sorduğuma gelirsek , hsg sadece rahim kanalları için önerilir, rahim içi için kesin bilgi vermez,ki başıma geldiği için histereskopi ameliyatı olduğum için netim. Adet 2 güne düştü demişsin benimde öleydi 33 yaşımda histereskopiden sonra şarıl şarıl adet oluyorum. Dr dan dr a değişiyor herşey, burda ne sölesek yanlış olur, mesela bende kist oluştuğunda, klomen de oluşmuştu menegonda oluşmadı, ben bir iki ayda kisti regliyle zaten atıyorum,kontrol haplarıyla uğraşmıyorum. Düşük olduysa önce sebepleri araştırılmalı derim, aynı şeyi yaşama riskim yüksek derdim açıkcası ve aşılama iğne ya da başka bi tedaviye başlamazdım. Dr ları dinlemen en iyisi tabi yinede.
teşekkür ediyorum pek bilgim yok bu konularda eşim diabet hastası ondan kaynaklı olmuyordu bebeğimiz ama doktorlar benimde yumurtalarımın yaşıma göre geç olgunlaştığını söylediler bu şekilde devam ediyoruz işte aslında tüp bebek bizim için daha iyiymiş ama maddi olarak sıkıntılarımız var ve bir kere daha aşılama deneyelim dedi doktor hayırlısı bakalım

bende geçen ay aşılama oldum. Tutmadı. Ama bi sorun yok bizde, üç dört dr aynı şeyi söledi. Sorun yok ama 2 senedir olmuyor. Reglilerim düzenli, yumurtalarım iyi durumda,eşimin değerleri çok iyi. Ona bakarsan dr lar bize de tüp bebek diye ısrar ediyor. Yani onlar zaten hep tüp bebek istiyor kasap olmuşlar cunku canım. Ben ve eşim istemiyoruz hala tüp olayını. Zaten aşılama da tüpte aynı tutma oranı. %25 şansın var. E zaten her çiftin her ay normal yolla gebelik elde etme şansı da %25. O yüzden biz artık akışına bıraktık. Olmayınca sağlıklı da olsan olmuyor canım. Yalnız senin şansın şu ki hamile kalabilmişsin. Ben hiç kalmadım. O yüzden senin yerinde olsaydım aşılama ya da tüp bebekle zaman kaybetceğime ve de yorulcağıma düşük sebebi üstüne giderdim.:kahve:

X