Aşılama Menogon iğneyle aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok takmıyorum merak etme :)
Sadece tecrübelerinle pekiştiriyorum. Aslında bende bunu düşündüm, hatta 3 gün ilişki yasağı verdi sperm örneği alacağı için, aşılama öncesi ilişki de olmayacağı için endişem yok değil ... Ama 5-6 yumurta olduğu için acaba ona mı güveniyor diyorum

Yak

Doktor daha iyi bilir tabi. Bir şey söylemek doğru değil. Ama yaklaşık 40 saat çatlatma iğnesinden sonra süre bana değişik geldi. Ama aklına birşey takma sen. Doktor daha iyi bilir

Baktılar canım. ne bileyim olmadıktan sonra sebebi çok olurmuş. Bende şaşırdım.
Evet. Bizde de bi sıkıntı yok ama olmadı mı olmuyor. Hepimizin bi Zaman'ı var ve elimizden geleni yapıp beklemekten başka alternatifimiz yok . Sabır ve takmamak en önemlisi

Klomen kullandığımda 36. Saat ilişki olsun demişti ve 40 42 de falan çatlamıştı. Ama önceki günü de ilişki olduğu için sıkıntı yapmamıştım. Ama şimdi napsak bilemedim. Pazar gecesi 22 de iğneyi yapıcaz ya, hemen sonrası ilişki olsa salı sabahına sperm sağlıklı olur mu dersin . ? Ya da pazar sabahı mı ilişki olsa ?

Sperm perisi 3 ile 5 gün arkadaşlar bide bu arada eczaneler de olivosyon testi satılıyor. Bu yumurta çatlama testleri. Test pozitif çıkarsa yumurta çatlamış demektir. Aşılama bile olmadığında günü takip edip ayarlayabilirsiniz. Benim öyle tuttu hamilelik ler

Sperm perisi 3 ile 5 gün arkadaşlar bide bu arada eczaneler de olivosyon testi satılıyor. Bu yumurta çatlama testleri. Test pozitif çıkarsa yumurta çatlamış demektir. Aşılama bile olmadığında günü takip edip ayarlayabilirsiniz. Benim öyle tuttu hamilelik ler
O testler biraz yorucu geliyor bana açıkcası. Ama tutturan çokmuş,senin gibi. Ve benim şöyle bi şansım var, akıntım oluyor zaten çatladığında. Bi de yumurtalar büyürken sancılarım oluyor. Sancılar bittiyse anlıyorumkİ çatlamış. Ama şuan iğne kullandığım için dr takibi olmadan anlayamam. Çünkü şuan hormon yüklüyüm ve 5 ten fazla yumurtam var ne bilim hangisi çatlamış :) test bunu söyler mi :işsiz:

Dk dışında kendin takip etmek için. Birde aşılamadan sonra dk karından muayene etti sol çatlamış dedi bana

Anlamadım ki gün geçtikçe ağrı çoğalıyor. Umutlanmak istemiyorum ama bilmiyorum bugün 7 günüm. Ama gelde umutlanma dimi

Umut güzel şeydir , bence umutlanmanın sakıncası yok. Ama yine de bence çok bişeylere bağlamamaya çalış, sabır dönemi. İnşallah gelicek bebeğin sana

Aminnnnnn. Rabbim herkese nasip eylesin. Hikayemi okudunmu bilmiyorum ama kaç senedir uğraşıyorum. Yaşım da 34. Bazı şeylerin sınırına geldim. O yüzden hem biraz korkuda var. Birde etraf çevre hiç anlayış olmayınca üzülüyorsun. O yüzden umutlanmak elde değil. Rabbim herkesi sevindirsin

X