- Konu Sahibi Coffeeturk
Amin cümlemize. Rabbim hepimizi sevindirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yak
Doktor daha iyi bilir tabi. Bir şey söylemek doğru değil. Ama yaklaşık 40 saat çatlatma iğnesinden sonra süre bana değişik geldi. Ama aklına birşey takma sen. Doktor daha iyi bilir
Evet. Bizde de bi sıkıntı yok ama olmadı mı olmuyor. Hepimizin bi Zaman'ı var ve elimizden geleni yapıp beklemekten başka alternatifimiz yok . Sabır ve takmamak en önemlisiBaktılar canım. ne bileyim olmadıktan sonra sebebi çok olurmuş. Bende şaşırdım.
Yumurta sayısı ii. Bütün aşılamalarda 3 gün perhiz veriyorlar dert etme
İşte ya o üç günde çatlarsa
O testler biraz yorucu geliyor bana açıkcası. Ama tutturan çokmuş,senin gibi. Ve benim şöyle bi şansım var, akıntım oluyor zaten çatladığında. Bi de yumurtalar büyürken sancılarım oluyor. Sancılar bittiyse anlıyorumkİ çatlamış. Ama şuan iğne kullandığım için dr takibi olmadan anlayamam. Çünkü şuan hormon yüklüyüm ve 5 ten fazla yumurtam var ne bilim hangisi çatlamış :) test bunu söyler miSperm perisi 3 ile 5 gün arkadaşlar bide bu arada eczaneler de olivosyon testi satılıyor. Bu yumurta çatlama testleri. Test pozitif çıkarsa yumurta çatlamış demektir. Aşılama bile olmadığında günü takip edip ayarlayabilirsiniz. Benim öyle tuttu hamilelik ler
Umarım aşılamam olumlu sonuç verir. Şayet tutmazsa onu denicem sözBı test çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için hangisi olduğunu söylemez