Aşılama Menogon iğneyle aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben ctesi gecesi regli oldum canım. İğnenin 11. Günü oluyor. Maalesef tutmadı benim.
adetin 2. gunu başladım bugun 8. iğneyi vurulacagim belki hepsi buyumez dedi doktor hepsi aynı anda olgunlasacak degil ya ama bu ay basim derde girecek birseyler olavak pazartesi tekrar gideceğim belli olur ya oyle kötü birsey ki pcos daha da buyuyebilir yumurta :KK43:

Ben ctesi gecesi regli oldum canım. İğnenin 11. Günü oluyor. Maalesef tutmadı benim.
üzülme canım Rabbim hayırlısıyla tez zamanda verir ins bende biraz once geldim sagda 17 18 mm bugunde menogon yarin gece 11de catlatma ignesi persembe sabah asilama solda da varmis ins onlarda bu tek iğneyle büyür bu ayda olmazsa ne maddi ne manevi gücüm kalmadı daha aşılamadan sonra kendi kendine kalan çok var bekle bakalom

Ben akışına bıraktım artık canım. Olmazsa direk tüp bebek artık. Senin yumurta durum iyi , bi tane sağlam olsa yeter zaten. Benim hepsi sağlamdı ama dr gününü yanlış yaptı, takip etmedi. Vardır bi hayır. Güzel haberlerini bekliyorum

Ben akışına bıraktım artık canım. Olmazsa direk tüp bebek artık. Senin yumurta durum iyi , bi tane sağlam olsa yeter zaten. Benim hepsi sağlamdı ama dr gününü yanlış yaptı, takip etmedi. Vardır bi hayır. Güzel haberlerini bekliyorum
inş olur gerçekten maddi olarak bitik durumdayiz ev aldık bu son şansım olmazsa senin gibi akışına bırakırım ama tüp bebek filan zor ins seninde kendiliginden olur

Ya bi süre bırakıcam akışına.
Sorma dr um 2100 dolar dedi tüp bebek tedavisine. Henüz başka bi araştırmaya girmedim. İnşallah da gerek kalmaz.
Olmayınca olmuyor zaten biz sdece yapabildiğimiz kadar elimizden geleni yapabiliriz. Zamanı gelmemiş zorlamak olmuyor...

Ya bi süre bırakıcam akışına.
Sorma dr um 2100 dolar dedi tüp bebek tedavisine. Henüz başka bi araştırmaya girmedim. İnşallah da gerek kalmaz.
Olmayınca olmuyor zaten biz sdece yapabildiğimiz kadar elimizden geleni yapabiliriz. Zamanı gelmemiş zorlamak olmuyor...
olur canım canını sıkma kendini bi rahat bırak bak hemen nasıl oluyor

Bıraktım canım valla. Sporuma başlıcam tekrar, ay hareket etmiim ay varsa düşer diye diye eve kitlemiştim kendimi, yeter valla artık

34 yaşındayım canım. Eşimle de konuştuk, yazı çıkaralım bakalım nasılsa sorun yok ne zaman isterse gelir dedik. Elimizden geleni yaptık , umarım seninde en kısa zamanda gelir
inş canım son çare tüp bebek yaptiririz ne yapalim herseyin hayırlısı

Onunda tutmama riski çok yüksek. Bilmiyorum belki de ben çok korktum artık.
ben acayip gerginim ya hic rahat olamiyorum butun gece uyuyamadim simdi basim nasil ağrıyor birde catlatma ignemin bir kac damlasini kadin sıktı ziyan oldu ondan birsey olur mu ya

ben acayip gerginim ya hic rahat olamiyorum butun gece uyuyamadim simdi basim nasil ağrıyor birde catlatma ignemin bir kac damlasini kadin sıktı ziyan oldu ondan birsey olur mu ya
Bişey olmaz , çok düşünmemeye çalış, kendini odaklama. Ne kadar düşünmezsen o kadar iyi . Olacağı varsa ztn olacak canım.

Onunda tutmama riski çok yüksek. Bilmiyorum belki de ben çok korktum artık.
Canım benim yumurtam erken catladi seninde ta 40 saat sonra oldu diyorsin belkide erken catladi o zmaana kadar yumurtan öldü sen ümidini kaybetme canim yine igne tedavisi bu sefer iliski deneyin birde

Valla bende de tuhaf şeyler oluyor. Adetimin 4. Günü bugün bitti reglim ama yumurtalarımı hissediyorum, iğnelerin etkisi sanırım devam edio

Bayanlar aşılamada iğne , adetin kaçıngı günü başlıyor. Doktorum izinliymiş, en erken 5.günü gidebileceğim:KK43:

Ben 3.gün başlamıştım , dr un iğneyi verirken receteye yazmış olmalı.adetin 3.günü başlanır genelde, dozunu dr ayarlar kontrollerde

Kaçıncı günündesin peki? 3.gün başlayamazsan bu ay yandı demektir
Yandı o zaman bugün 2.günüm:KK43: küçük biyerde yaşıyorum başka alternatifim de yok, doktora ulaşabilceğim biyer de yok, gitti 1 ay daha... Zaten yok yumurta büyümedi yok kist yaptı diye 3 ayı yedik hastanede bu ay da cabası artık

X