Menfaatçi aileniz varsa her şeyin farkındasınız ama aileniz

Abi belesci misin sen, bu ne her gordugune yapisiyorsun diyemediniz mi?? O valizi ceplerken hicbir cevap vermediniz mi? Yaptigi bu yuzsuzluklar icin nasil bir mantikli aciklamasi var acaba. Anne babaniz bu duruma ne diyor? Evli degil sanirim abiniz, aman evlendirmeyin milletin evinde esya birakmaz.

Eşinle çok sorun yoksa boşanma o zaman ya çünkü aile evi o kadar da rahat olmaz bence senin için eşinin çok zararlı hareketleri huyları yoksa eğer tabi gerçekten çok kullanılırsın aile evine dönersen

Şu erkekler kardeşler neden böyle hep işeyaramaz asalak oluyorlar.Allahtan bende yok .O araba parasına da göz koymuş dikkat et yerini falan söyleme alır iddia falan oynar sonra yersin naneyi.

Bunlarla aynı evde yaşama bence hesabın ayrı olsun koskoca kadınsın hesap vermek zorunda değilsin .Ayrıca o valiz ona ait değil götür bence sana karışamayacağını öğrensin.Mal onun sanki ya.

Parandan pulundan sakin abine bahsetme fazie yatirip faizini yicekmis sinir oldum oyle bir bozardimki birdaha para lafi edemezdi aman hesabinizda tutun ulaşamasın bu abiden hersey beklenir

Hayır deyin. Hayır diyemiyor musunuz abinize? Ne münasebet, para da faizi de sizin paranız, valiz de eşinizin.

Aile evine dönmeniz akıl karı değil elinizde parada kalmaz iş oda arkadaşı vs olsa daha iyi meslek varsa daha da iyi

İkinci evlilik daha kötü sonuçlanabilir bilemiyorum sizin aileniz tarzı hani budami kötü baskisiyla ilerds çocuk da olursa iyice burnunuzdan getirebilir bence ikinci evlilik değil aile evinde kura vermeyip para biriktirmek olabilir madem öyle diyor abiniz bende ev masraflarına borcum var diye iki sene katılmam iki sene sonrada çok az para veririm menfaatciler dediğiniz için yazdım bu yorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…