- 8 Mart 2023
- 1.235
- 109
- 43
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Yani bazen diyorum ki keşke hiç bişey anlamasam. Bazen her şeyin farkında olmak da iyi bir şey değil. Rahatsız olduğum konu şu. Bizimkiler çok menfaatçiler hep en çok kendilerini düşünürler. Şimdi ben boşanıyorum ya eşimle bi arabamız vardı sadece onu paylaşıcaz. Ben de abimle konuşuyodum öylesine ben dedim ki o paraya dokunmayacağım hani dursun sonuçta kadınım olur ya ilerde başıma bişey gelir belki 2 . Evliliğim de yolunda gitmez falan o para garantim olsun başımın çaresine bakabileyim. Abimde faize yatıralım diyo senin ana paran kalır faizini ben alırım diyo. Ben de çok rahatsız oldum bundan nasıl tenezzül eder yani hayır getirir mi öyle o para.
Eşim eşyalarımı vermediği için uzaklaştırma çıkardım ben sonra evden eşyalarımı topladım toplarken hem kendi valizime hem de onunkine doldurdum sonra geri götürcektim onun valizini abim de iyiymiş bu valiz ben kullanırım dedi götürtmedi. Yani ben olsam asla tenezzül etmem . Boşandığımızda eşim eve girdiğinde farkedecek valizin olmadığını bide hırsız durumuna düşecez. Ya ailem niye böyle yaa onu geçtim ben ne yapmalıyım özellikle para konusunda
Vermeyin tabii ki . Hesabı kendi adınıza açın ya da Altın alın kasaya koyun.Yani bazen diyorum ki keşke hiç bişey anlamasam. Bazen her şeyin farkında olmak da iyi bir şey değil. Rahatsız olduğum konu şu. Bizimkiler çok menfaatçiler hep en çok kendilerini düşünürler. Şimdi ben boşanıyorum ya eşimle bi arabamız vardı sadece onu paylaşıcaz. Ben de abimle konuşuyodum öylesine ben dedim ki o paraya dokunmayacağım hani dursun sonuçta kadınım olur ya ilerde başıma bişey gelir belki 2 . Evliliğim de yolunda gitmez falan o para garantim olsun başımın çaresine bakabileyim. Abimde faize yatıralım diyo senin ana paran kalır faizini ben alırım diyo. Ben de çok rahatsız oldum bundan nasıl tenezzül eder yani hayır getirir mi öyle o para.
Eşim eşyalarımı vermediği için uzaklaştırma çıkardım ben sonra evden eşyalarımı topladım toplarken hem kendi valizime hem de onunkine doldurdum sonra geri götürcektim onun valizini abim de iyiymiş bu valiz ben kullanırım dedi götürtmedi. Yani ben olsam asla tenezzül etmem . Boşandığımızda eşim eve girdiğinde farkedecek valizin olmadığını bide hırsız durumuna düşecez. Ya ailem niye böyle yaa onu geçtim ben ne yapmalıyım özellikle para konusunda
Faizi niye abin alacakmıs baksın işine ya. Geri ver valizi abin maydonoz olmasın hırsızlık durumuna düseceksen anlasmalı mı bosanıyorsun?. Yaşam planlarınızı veya maddi konusunda olsun sakın abine ve ailene paylaşma sende adı saklın olsun o senin güvencen. Meslegin varsa kendi evinde yasa derimYani bazen diyorum ki keşke hiç bişey anlamasam. Bazen her şeyin farkında olmak da iyi bir şey değil. Rahatsız olduğum konu şu. Bizimkiler çok menfaatçiler hep en çok kendilerini düşünürler. Şimdi ben boşanıyorum ya eşimle bi arabamız vardı sadece onu paylaşıcaz. Ben de abimle konuşuyodum öylesine ben dedim ki o paraya dokunmayacağım hani dursun sonuçta kadınım olur ya ilerde başıma bişey gelir belki 2 . Evliliğim de yolunda gitmez falan o para garantim olsun başımın çaresine bakabileyim. Abimde faize yatıralım diyo senin ana paran kalır faizini ben alırım diyo. Ben de çok rahatsız oldum bundan nasıl tenezzül eder yani hayır getirir mi öyle o para.
Ne münasebet ya, boşanma durumundaki kadının en ihtiyacı olan şey paradır..Abinize tek kuruşunuzu bile yedirmeyin açık açık ben mağdurum benim ihtiyacım var kimse benden sakız bile istemesin diyinYani bazen diyorum ki keşke hiç bişey anlamasam. Bazen her şeyin farkında olmak da iyi bir şey değil. Rahatsız olduğum konu şu. Bizimkiler çok menfaatçiler hep en çok kendilerini düşünürler. Şimdi ben boşanıyorum ya eşimle bi arabamız vardı sadece onu paylaşıcaz. Ben de abimle konuşuyodum öylesine ben dedim ki o paraya dokunmayacağım hani dursun sonuçta kadınım olur ya ilerde başıma bişey gelir belki 2 . Evliliğim de yolunda gitmez falan o para garantim olsun başımın çaresine bakabileyim. Abimde faize yatıralım diyo senin ana paran kalır faizini ben alırım diyo. Ben de çok rahatsız oldum bundan nasıl tenezzül eder yani hayır getirir mi öyle o para.
oyyy otlakçı bu ne be hiç sevmem lütfen kendi evine çık mümkünse bunlar senı parçalarYani bazen diyorum ki keşke hiç bişey anlamasam. Bazen her şeyin farkında olmak da iyi bir şey değil. Rahatsız olduğum konu şu. Bizimkiler çok menfaatçiler hep en çok kendilerini düşünürler. Şimdi ben boşanıyorum ya eşimle bi arabamız vardı sadece onu paylaşıcaz. Ben de abimle konuşuyodum öylesine ben dedim ki o paraya dokunmayacağım hani dursun sonuçta kadınım olur ya ilerde başıma bişey gelir belki 2 . Evliliğim de yolunda gitmez falan o para garantim olsun başımın çaresine bakabileyim. Abimde faize yatıralım diyo senin ana paran kalır faizini ben alırım diyo. Ben de çok rahatsız oldum bundan nasıl tenezzül eder yani hayır getirir mi öyle o para.
Paranız pulunuz malınızla ilgili kimseyle abiniz anne baba dahil konuşmamanız gerekiyormuş.İnanın yarın o abi ana parayıda ister sizden ve vermediğiniz için kötü kardeş olursunuz.Ve şunu bilin verdiğiniz hiç bir şey geri gelmez.Yaşınız küçük sizi kandıracaklardır.Yani bazen diyorum ki keşke hiç bişey anlamasam. Bazen her şeyin farkında olmak da iyi bir şey değil. Rahatsız olduğum konu şu. Bizimkiler çok menfaatçiler hep en çok kendilerini düşünürler. Şimdi ben boşanıyorum ya eşimle bi arabamız vardı sadece onu paylaşıcaz. Ben de abimle konuşuyodum öylesine ben dedim ki o paraya dokunmayacağım hani dursun sonuçta kadınım olur ya ilerde başıma bişey gelir belki 2 . Evliliğim de yolunda gitmez falan o para garantim olsun başımın çaresine bakabileyim. Abimde faize yatıralım diyo senin ana paran kalır faizini ben alırım diyo. Ben de çok rahatsız oldum bundan nasıl tenezzül eder yani hayır getirir mi öyle o para.
Alıyosun o parayı alınca gidiyosun direk kasaya atıyosun bankaya kimse de kuruşuna ellemiyor çok basit. Kendisi düşünmeliydi bunları.Yani bazen diyorum ki keşke hiç bişey anlamasam. Bazen her şeyin farkında olmak da iyi bir şey değil. Rahatsız olduğum konu şu. Bizimkiler çok menfaatçiler hep en çok kendilerini düşünürler. Şimdi ben boşanıyorum ya eşimle bi arabamız vardı sadece onu paylaşıcaz. Ben de abimle konuşuyodum öylesine ben dedim ki o paraya dokunmayacağım hani dursun sonuçta kadınım olur ya ilerde başıma bişey gelir belki 2 . Evliliğim de yolunda gitmez falan o para garantim olsun başımın çaresine bakabileyim. Abimde faize yatıralım diyo senin ana paran kalır faizini ben alırım diyo. Ben de çok rahatsız oldum bundan nasıl tenezzül eder yani hayır getirir mi öyle o para.
Ben o parayı dolar yapıp kasa açtıracam oraya koycam ve dokunmayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?