Menfaat dunyasi

Çok rahat durumda olsanız, etrafa para saçıyor da olsanız asla kumar borcu için kimseye para vermeyin.
Oynamasaymış efendim. Ne yüzle kumar borcu için başkasının kapısını çalıp üstelik bir de tavır yaparlar anlamam.
Aşka vermeyin ne yaparlarsa yapsınlar. Çok terbiyesizlermiş.

Adam habire kendimi oldurcem diyormus. Kizi da babama birsey olursa rahatmi edicekler diyor. Sanki ben oynattim kumari saka gibiler
Çok üzülüyorsa kızı versin para. İngihar edecek insan sağda solda söylemez.
Edecekse de etsin yahu. Oynarken size mi sordu. Hem suçlu hem güçlüler. Asla vicdan yapmayın.

Bir hastalığın tedavisi için
Cidden mantıklı yapılmış ama sonradan altından kalkılamamış bir borç için
Bir çocuğun eğitimi için vs vs
Olsaydı elde ne varsa verir insan

Ama yok kumar, karı kız borca battık durumunda ne diye verecekmişsiniz. Oynamasın beyimiz kumarı.
Ayrıca yok mu başka adam da taaaa yeğene inmiş kendisini kurtarmak için.

Birşey satın alın
Peşinat yapıp ev kredisine girin
Veya biri ile anlaşıp ona borç verdiğinizi söyleyin
Ama sakın kumar borcu için vermeyin

Birde şu var kendi kizi yillardan beri evde evlendi cocuk bile yapti hemen hala evde. Esime diyorum ben borc harc girtlaga kadardi dugundu, ev aldik esya aldik vs herseyi oderken millet evinde oturuyordu. 37 hf gebeyken bile calistim. Hayatinin 1 gunu bile calismamis yengesi triplere giriyor.

Birşey satın alın
Peşinat yapıp ev kredisine girin
Veya biri ile anlaşıp ona borç verdiğinizi söyleyin
Ama sakın kumar borcu için vermeyin

Esim kesinlikle vermedi vermiyor da soyledi cunki yatirim yaptik diye. Hadi istediler ona bile birsey demedim. Ama kusmeleri beni deli etti.

Kumar borcundan dolayı tehdit mi ediyorlar acaba, belki o yüzden son çare sizden istemiştir

Kredi kartlari dolmus hep 50 bin borcu varmis. Ama 25 yasindaki oglu bile evi terketti dayisi deseniz bi iste calismaz. Kayinpederim kredi cekmis vermis bilmiyorum aylik taksitleri odeyemeyecek bence

Aynen bende oyle dusunuyorum. Zoruma giden de şu ben dogurana kadar calistim onun kizi evdeydi bende bilirdim hamileligimi evde gecirmesini ayaklarimi uzatip oturmasini. Oturmadim calistimki bu birikime goz diktiler. Vermedik triplerdeler. Mecburmuyum sanki

Kredi kartlari dolmus hep 50 bin borcu varmis. Ama 25 yasindaki oglu bile evi terketti dayisi deseniz bi iste calismaz. Kayinpederim kredi cekmis vermis bilmiyorum aylik taksitleri odeyemeyecek bence
Hem ayağına giyecek donu yok hem de kumar mi oynuyor ?
Evet bence de bu hayatta daha fazla oksijen ısrafı yapmasın.

sakın verme...benim haram param yok çalışarak kazandık de....konuşmazsa konuşmasınlar...ama önemli olan kocan ne diyor..

Yok vermeyecegini soyledi zaten hatta yengesinin kizdigini duyunca daha da cok kizdi utanmadan bide kiziyorlarmi diye

Belliki son secenek biz kalmisiz ama kp kredi cekmis onun icin.

Kaynanamlar bizden isteyeceklerini biliyorlarmista soylememisler. Esim soyledikten sonra biz zaten vermenizi istemiyoduk diyorlar degisikler hepsi.

Belliki son secenek biz kalmisiz ama kp kredi cekmis onun icin.

Kaynanamlar bizden isteyeceklerini biliyorlarmista soylememisler. Esim soyledikten sonra biz zaten vermenizi istemiyoduk diyorlar degisikler hepsi.

Paranızı bir yere yatırın kenarda bekletmeyin. İnsanlar böyle maalesef.
Dediğim gibi eğitim, hastalık vs olsa lanet olsun paraya ama kumar borcu başka.

Ben olsam vermezdim. Sizden para isteyen ve kv ile kp ikna etmeye cabalayan herkes bir olsun kredi çeksin madem.
Hani hastalik vs olur insanlık ölmedi tabii ama ailenin kerizide afedersiniz siz degilsiniz.

Kayinbabana üzüldüm o da çektiği krediyi alamayacak gibi görünüyor. Dayının kumlardan vazgeçmemek gibi bir durumu da var bence

Sakin vermeyin.. esinin dayisi pehhh didinin didisi..olani olmayana borclu cikariyolar resmen..ben yiyemedim sen ye mi diyeceksin.. bu adamlar siz orttukce hatalarini devam edecekler herseye..size israr edenler versin, yoksa kredi ceksinler madem... iki kisi calisinca goze batiyorsun valla...sanki odanin birinde milyon dolarlar yatiyo :) hatta paralari kendi hesabiba gecir esinin aklina filan girebilirler ve o parayi bi kez verdin mi hayatta alamazsiniz

Yüzsüzlüğün daniskası! İyi valla kumar oyna haram ye yedir helal parayla biriktirilmiş dişinden tırnağından artırılmış paraya göz dik vermeyince de küs. Çüş!

dayı çok hasta olsa ameliyat vs olması gerekse hadi neyse insanlık namına verirsiniz ama adam hem kumar oynamış hem borç yapmış alınterıyle kazanmışsınız çocuğu bıle ertelemısısınız neden veresınız. konuşmazlarsa konuşmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…