Menfaat dunyasi

Yok kizi dune kadar en iyi arkadasimdi. Simdi diyorki vermeme gibi birsey olmaz mutlaka geri oder dedi. Esimde dediki sen cek babana ver madem geri odeyecekse :KK66:
Kızı çalıyorsa kendisi çeksin kredi babası ona ödesin madem,borç ne kadar bu arada sanırım çok yüklü artık diğer akrabalarda bıktığına göre.

Kızı çalıyorsa kendisi çeksin kredi babası ona ödesin madem,borç ne kadar bu arada sanırım çok yüklü artık diğer akrabalarda bıktığına göre.

50 bin kadar. Once mesaj attilar. Ben zaten ucunun bize dokunacagini anlamistim. Sanki ciklet istiyorlar. Insan mesajla 50bin istermi kumar icin saka gibiler.

50 bin kadar. Once mesaj attilar. Ben zaten ucunun bize dokunacagini anlamistim. Sanki ciklet istiyorlar. Insan mesajla 50bin istermi kumar icin saka gibiler.
50 bin mi sakın vermeyin sanki 50 lira borç ver gibi atılmış bu kadar yüksek bir rakam için mesaj atılmaz yüzyüze konuşulur çok büyük bir sağlık sorunu felan olsa neysede birde kumar borcu.

Kumar bağımlılıktır, o nedenle adam sizden para alıp kumara yatırabilir belki 2 kat kazanırım diyerek.
50000 TL kumar borcu yüksek bir meblağ, aklı nerdeymiş bu kadar borçlanırken.
Çocukları yok mu birleşip kredi çeksinler babalarına.
Ben olsam kimseye kumar borcu için yardım etmezdim.

Birikiminizi dayiya kadar herkes biliyorsa bekler zaten millet birşeyler. Evet vermeyince de sizden kötüsü olmaz. Olsun verip de kötü olmaktan bin kat iyidir...

Hasta olsa anlarımda kumar için adama ve o aileye acımam kadın yolun başında u afa i boşayacaktı çeksin bence huylu huyundan vazgeçer mi

kendi cocuklari calisiyorsa neden kredi cekmiyorlar babalari icin madem odeyecekmis. Sakin vermeyin! Tek parasi olan akrabasi da siz degilsinizdir! Kimse vermemis sizin ustunuzde niye bu kadar baski kuruyorlar ki! Bir sekilde kredi ceksinler.
Calismiyor mu cocuklari ? Onlar kredi cekin dediginizde ne diyorlar.

Keşke en başta birikim yaptığınızı kimseye söylemeseydiniz, bizimde var ufak tefek birikimlerimiz ama kimse bilmez,bilmeleri gerekmiyor da..

Yok bizimki oyle birsey drgil ev alip sattik bi muddette oturduk icinde duyuldu haliyle bide dedikoduyu cok severler. Kumar isin icindd olunca birbirlerine akil veriyorlar. Ama biz gecen yil cok sikismistik maddi olarak kapimiza ugrayan olmadi. Bu dayisiyla yengeside tatillerdeydi.
Kocan gayet guzel vermis cevabini durusu belli geri oduyorsa kizi kredi ceksin versin babasina diye hic takilma sinirde olma paranin yeri var dersiniz bundan sonrada yatiriminizi gizli yapin bari basiniz agrimaz bayiliyorum su oturdugu koltuktan baskalarinin paralarini heseplayanlara cem yilmaz misali slon kac koltuk bir koltuk 300 vergiside dusuktur sezonda 6 gosteri yapsa iii 300x bla bla paraya bak be:KK70:

Merhabalar,

8-9 yildir esimle kirdik sardik biraz birikim yaptik. Cocugu bile erteledik 5.yilimizda oldu Allah esirgesin. Esimin dayisinin kumar borcu bitmedi senelerdir. Simdi bizim birikimimize goz dikti hepsi. Vermem orasi ayri da, teyzesi ananesi hepsi bi ikna yolunda kv ile kp imi ikna etmeye calisiyorlar bizim dayisina para vermemiz icin. Al ben yemedim sen ye mi diyecegim. Dar gunlerimizde kimse ugramaz oldu bize Allaha sukur hepsi gecti gitti. Simdi onlar dara dustu vermedik diye kotu olduk. Yengesi konusmuyor bizimle. Bayramlarda kuzen, yegenlerinden birtek kapilarini calan bizdik. Hep arayan soran bizdik. Kotu mu olduk simdi. Mecburyum sanki. Anlayamiyorum insanlari. Gercekten menfaat dunyasi.
sakın verme...benim haram param yok çalışarak kazandık de....konuşmazsa konuşmasınlar...ama önemli olan kocan ne diyor..

En başta birikim yapmış olmanız sizin özeliniz aslında,kimsenin bilmesine gerek yoktu. Gereklilikten öte zaten kimseyi ilgilendirmez yani. Hatanız burdan başlıyor sizin. Öte yandan böyle bir şeyle karşı karşıya olsam parayı harcadım der karşımdaki insanın çenesini kapatırdım. Allah kolaylık versin sizlere.

Adam habire kendimi oldurcem diyormus. Kizi da babama birsey olursa rahatmi edicekler diyor. Sanki ben oynattim kumari saka gibiler
O borc 50 degildir fazladir kayra iki cocugu olsa maasin 10 kati cekseler ki yil sonu bankalar kredi versinler diye kampanyanin birini baslatip birini bitiriyor cekerler yani 30-40 ini tamamliyorlar zaten
o 50 sizden utup inim inim inletecekleri rakamdir veripte sonra evde kocanla kotu huzursuz olma kicindan bezini atmamis bebegi birakip ise gidiyosun kimse kolay kazanmiyor hastalik olsa darlik olsa amenna

Neden soyluyorsunuz ki birikim yaptiginizi? Simdi de birsey uydurun oraya harcadik deyin.

Kumar borcundan dolayı tehdit mi ediyorlar acaba, belki o yüzden son çare sizden istemiştir

Intihar edicem diye tutturmus adam. Bende dedimki iyyi vallahi ye ic kumar oyna ben essek gibi calisayim zora gelince intihar edicem. Yengeside demiski diger akrabalardan da istemisler veren olmamis oldurse kendini rahatmi edecekler demis. Olse suclu biz olacagiz .

Sonunda kötü olmaktansa baştan kötü olmak her zaman iyidir. Şuan zaten sizden kötüsü yok onlar için ama en azından paranız cebinizde. verirseniz daha kötü olacaksınız sonunda

Back