sizin birikiminiz olduğunu akraba neden biliyor? insanın parası aynı yatak odası gibidir mahremdir bahsedilmez. bahsedilirse böyle olur.
sakın ama sakın. hastalık olur ölüm olur neyse de kumar borcu bu tasası size mi kalmış
Ev alip sattikta parayi yastik altinda saklamiyoruz yatirim yaptik esimle diyin.her yatirim birikim ve dusuncemisi sizinle mi paylasacaktik kusura bakmayin yok bizde para diyerek cekilin kenaraEv alsat yapmistik duyuldu maalesef
Kızı çalıyorsa kendisi çeksin kredi babası ona ödesin madem,borç ne kadar bu arada sanırım çok yüklü artık diğer akrabalarda bıktığına göre.Yok kizi dune kadar en iyi arkadasimdi. Simdi diyorki vermeme gibi birsey olmaz mutlaka geri oder dedi. Esimde dediki sen cek babana ver madem geri odeyecekse
Kızı çalıyorsa kendisi çeksin kredi babası ona ödesin madem,borç ne kadar bu arada sanırım çok yüklü artık diğer akrabalarda bıktığına göre.
50 bin mi sakın vermeyin sanki 50 lira borç ver gibi atılmış bu kadar yüksek bir rakam için mesaj atılmaz yüzyüze konuşulur çok büyük bir sağlık sorunu felan olsa neysede birde kumar borcu.50 bin kadar. Once mesaj attilar. Ben zaten ucunun bize dokunacagini anlamistim. Sanki ciklet istiyorlar. Insan mesajla 50bin istermi kumar icin saka gibiler.
Kocan gayet guzel vermis cevabini durusu belli geri oduyorsa kizi kredi ceksin versin babasina diye hic takilma sinirde olma paranin yeri var dersiniz bundan sonrada yatiriminizi gizli yapin bari basiniz agrimaz bayiliyorum su oturdugu koltuktan baskalarinin paralarini heseplayanlara cem yilmaz misali slon kac koltuk bir koltuk 300 vergiside dusuktur sezonda 6 gosteri yapsa iii 300x bla bla paraya bak beYok bizimki oyle birsey drgil ev alip sattik bi muddette oturduk icinde duyuldu haliyle bide dedikoduyu cok severler. Kumar isin icindd olunca birbirlerine akil veriyorlar. Ama biz gecen yil cok sikismistik maddi olarak kapimiza ugrayan olmadi. Bu dayisiyla yengeside tatillerdeydi.
sakın verme...benim haram param yok çalışarak kazandık de....konuşmazsa konuşmasınlar...ama önemli olan kocan ne diyor..Merhabalar,
8-9 yildir esimle kirdik sardik biraz birikim yaptik. Cocugu bile erteledik 5.yilimizda oldu Allah esirgesin. Esimin dayisinin kumar borcu bitmedi senelerdir. Simdi bizim birikimimize goz dikti hepsi. Vermem orasi ayri da, teyzesi ananesi hepsi bi ikna yolunda kv ile kp imi ikna etmeye calisiyorlar bizim dayisina para vermemiz icin. Al ben yemedim sen ye mi diyecegim. Dar gunlerimizde kimse ugramaz oldu bize Allaha sukur hepsi gecti gitti. Simdi onlar dara dustu vermedik diye kotu olduk. Yengesi konusmuyor bizimle. Bayramlarda kuzen, yegenlerinden birtek kapilarini calan bizdik. Hep arayan soran bizdik. Kotu mu olduk simdi. Mecburyum sanki. Anlayamiyorum insanlari. Gercekten menfaat dunyasi.
O borc 50 degildir fazladir kayra iki cocugu olsa maasin 10 kati cekseler ki yil sonu bankalar kredi versinler diye kampanyanin birini baslatip birini bitiriyor cekerler yani 30-40 ini tamamliyorlar zatenAdam habire kendimi oldurcem diyormus. Kizi da babama birsey olursa rahatmi edicekler diyor. Sanki ben oynattim kumari saka gibiler
Intihar edicem diye tutturmus adam. Bende dedimki iyyi vallahi ye ic kumar oyna ben essek gibi calisayim zora gelince intihar edicem. Yengeside demiski diger akrabalardan da istemisler veren olmamis oldurse kendini rahatmi edecekler demis. Olse suclu biz olacagiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?