Menfaat dunyasi

1. küsen küssün,çok mu lazımlar.

sizin birikiminiz olduğunu akraba neden biliyor? insanın parası aynı yatak odası gibidir mahremdir bahsedilmez. bahsedilirse böyle olur.

Binbir emekle biriktirdiğiniz parayı kumar borcuna mı verecekmişsiniz? Borcu yaparken size mi güvenmişler. Vermeyin aman aman

"Oldu tabi hemen verelim, hatta elimizde ne varsa satıp dayıyı şöyle mükellef bi Las Vegas tatiline de gönderelim olur mu?" demek lazım böylelerine.
Arkadaşlara katılıyorum, hastalık olur, düzgün bi aile babası olur da işi ters döner sıkışır vb. arka çıkılır bir noktada, ama bu belli yani, parayı ha tuvalete atıp üstüne sifon çekmişsiniz, ha kumarbaz adamın borcuna "Al kardeş" diye vermişsiniz.

Küsen küssün. Yazık günah ya dişten tırnaktan artanı bu tipe istemek bile ağır yüzsüzlük.
Birikim vb. konularınızı da kimse ile paylaşmayın bundan sonra.

Böyle insanlarla siz de konuşmayın daha iyi.
Ayrıca neden kv kpnizi ikna etmeye çalışıyorlar anlamadım para sizin değil mi onlar ikna olunca siz de mi ikna olmuş oluyorsunuz.

Tabiikide asla iste onlara gore bu utanc verici birsey oldugu icin elaleme rezil olmadan kapama derdindeler en kisa yolda bizden hazir para istemek

Dayisi aradi istedi esimden veremem tabi yaturim yapicam kendime gore planlarim var dedi. Bende sasirdim acikcasi.

Intihar edicem diye tutturmus adam. Bende dedimki iyyi vallahi ye ic kumar oyna ben essek gibi calisayim zora gelince intihar edicem. Yengeside demiski diger akrabalardan da istemisler veren olmamis oldurse kendini rahatmi edecekler demis. Olse suclu biz olacagiz .

Ev alip satmistik oyle bi kar ettik tabi herkes duydu haliyle cok severler dedikoduyu. 8 yillik emegim sonucta kendi evlarlari evlerinde oturuyorlar.

Esim seneler sonra kafasina dank etti artik benim ailem onemli diyor. Zor gunlerimde kimse yoktu diyor. Cok sukur 8 yil oldu ama dank etti kafasina

Yok bizimki oyle birsey drgil ev alip sattik bi muddette oturduk icinde duyuldu haliyle bide dedikoduyu cok severler. Kumar isin icindd olunca birbirlerine akil veriyorlar. Ama biz gecen yil cok sikismistik maddi olarak kapimiza ugrayan olmadi. Bu dayisiyla yengeside tatillerdeydi.

Ay bir de kumar borcu öldürseler vermem. Geri dönmeyeceği belli olan bir para. Boş ver kim ne derse desin.

Yok kizi dune kadar en iyi arkadasimdi. Simdi diyorki vermeme gibi birsey olmaz mutlaka geri oder dedi. Esimde dediki sen cek babana ver madem geri odeyecekse

Yok asla degil soyle veremem kendime gore planlarim var diye. Cok sukur :)

Yok olmadi olmaz gibi gorunuyor. Cunku senelerce kimseden 5 krs gormedi yalniz kaldi hep. Ailemin degerini biliyorum diyor. Onlar elaleme karsi biran once rezillik olmasin diye borclari kapama telasindalar

sakın ama sakın. hastalık olur ölüm olur neyse de kumar borcu bu tasası size mi kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…