Menenjit aşısı

Allah allah? Ben ebemize ücretli aşılar varsa onları da söyleyin hepsini yaptiracagiz dedim sadece rota.yı söyledi menenjitin ozel aşısı mi varmış? Rota olabilir mi? O ise 3.ay yaptirdik biz onu 5.ay 2.dozunu yaptıracagiz, maddi imkanlariniz el veriyorsa bence yaptirin.
Rota virüsü aşısını ben yaptırmadım sordum doktorumuza önermedi bağırsak florasını bozmayın bebeğin buna da ihtiyacı var dedi o nedenle onu yaptırmadık ama menenjit aşısını yaptirmak istedim hatta ebeye ilk ben açtım konuyu oda doktora sorun dedi doktor da kesin bişey demedi kafam karıştı o zaman 1 yaşina kadar bekleyelim bizde

Ücretli ücretsiz hepsini yaptırdım
ben ücreti için kararsız kalmadım ücretli ücretsiz hepsini yaptıralım dedim ebe doktora danışın dedi o bize yönlendirecek dedi hatta marka sordum onu da vermedi nedense sorumluluk almak istemiyorlar ama anlamıyorum biz bilgisiziz bilgilendirme bile yapmaktan kaçinıyorlar

Rota virüsü aşısını ben yaptırmadım sordum doktorumuza önermedi bağırsak florasını bozmayın bebeğin buna da ihtiyacı var dedi o nedenle onu yaptırmadık ama menenjit aşısını yaptirmak istedim hatta ebeye ilk ben açtım konuyu oda doktora sorun dedi doktor da kesin bişey demedi kafam karıştı o zaman 1 yaşina kadar bekleyelim bizde
Lütfen rotayı da hafife almayın. Rota aşısı olan bebekler olmayanlara göre daha hafif geçiriyorlar. O aşının da iki türü var bir rotatec diğeri de rotarix. Birisi ishal yapıyor ötekisi kabız. Eğer bebek kabıza meyilli ise ya da İshale ona göre seçiliyor bebeğime öyle vermişti doktoru

kesinlikle riske atılacak bir hastalık değil yarın ebeye soracağım kaçincı ayda yapılan daha doğru diye
Her ayda uygulaması değişiyor. Ben kendi bebeğimden örnek vereyim alerjik bir bebek değildi gelişimi iyiydi o yüzden 3-5-15 diye yapıldı. Ama alerjik bebeği olan arkadaşlarımın bebeklerine doktorları 1. Yıldan sonra yapılmasını tavsiye etti. Bebeğe göre değişiyor doğru.

Lütfen rotayı da hafife almayın. Rota aşısı olan bebekler olmayanlara göre daha hafif geçiriyorlar. O aşının da iki türü var bir rotatec diğeri de rotarix. Birisi ishal yapıyor ötekisi kabız. Eğer bebek kabıza meyilli ise ya da İshale ona göre seçiliyor bebeğime öyle vermişti doktoru
valla o kadar zorlandım ki karar vermekte doktora soralım o ne derse doğrudur ona göre izleriz bir yol dedim oda yapmayın deyince yapmadım çok zor olmak anne olmak yapsan ayrı dert yapmasan ayrı

Her ayda uygulaması değişiyor. Ben kendi bebeğimden örnek vereyim alerjik bir bebek değildi gelişimi iyiydi o yüzden 3-5-15 diye yapıldı. Ama alerjik bebeği olan arkadaşlarımın bebeklerine doktorları 1. Yıldan sonra yapılmasını tavsiye etti. Bebeğe göre değişiyor doğru.
ben 3. ay izlenmemiz varken ebeye açtım konuyu menenjit.aşısı için başlamamiz gerekmiyor mu diye oda doktora sorun o sevk etsin öyle yaparız dedi 4. ayınızda geldiğinizde dedi bende geçen cuma doktora sordum oda size kalmış deyip geçti mesela siz çok güzel açiklamışsınız bilgilendim teşekkür ederim 🌸

X