Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye yiyemedin gunduzmu yaptin benim gibiÇok teşekkür ederim balım❤ benimde çekti yiyemedim kader işte
Vefalim beniiimBen sahurda banarım artık napim, sizin için ekmekte yerim perişim napalim
Çok teşekkür ederim canım ayşoom ❤ senin vurduğun yerde gül biter bebekimÇok güzel olmuş elifim, başarılar dilerim Ama bi dayaK borcum var sana
Evet balım yaa güzel çıksın diye gündüz yapıp çektim menemen buz olduNiye yiyemedin gunduzmu yaptin benim gibi
Tavuğu çiğ bilem yerim perişimVefalim beniiim
Wundercan ekmekler sıcak buyur çok teşekkür ederim canısı ❤Kenardan bir ekmek banıp kaçayım ben ellerine sağlık başarılar dilerim
Aksam iftara ısıtır ortaya koyarsınEvet balım yaa güzel çıksın diye gündüz yapıp çektim menemen buz oldu
Wundercan ekmekler sıcak buyur çok teşekkür ederim canısı ❤
Iıykk ona gerek yok limmTavuğu çiğ bilem yerim perişim
O zaman al sana bakır kullandığın içinÇok teşekkür ederim canım ayşoom ❤ senin vurduğun yerde gül biter bebekim
Beğenmene çok sevindim kuzum çok teşekkür ederim allah razı olsun ❤Mukemmel bir menemen sunumu birinci olabilir gibime geldi :)
Yumurtaya ekmek banmak çok zevkli oluyo diye özellikle öyle yaptım canım çok teşekkür ederim bebeğim ❤Gordugum en guzel menemenlerden zira yumurtasi genelde cirpilmis.oluyordu ,bu sunum cok hos olmus eline saglik kuzum
Delü perişim benimIıykk ona gerek yok limm
Oyyy kimler gelmiş süpriz yaptım beğenmene sevindim masalım, dene mutlaka kızarmış ekmeği banmayi unutma❤çok teşekkür ederim ❤Off sen ne yapmışın öyle yaa ellerine sağlık çok güzel görünüyor bu tarifi denicem mutlaka ASSOSyal
Ohh bu çok iyi geldi aysomO zaman al sana bakır kullandığın için