- 2 Aralık 2015
- 31.456
- 104.974
Şu an bana su böreği mi menemen mi deseler menemen derimSu böreğinin yanında adımız geçmez efenim çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an bana su böreği mi menemen mi deseler menemen derimSu böreğinin yanında adımız geçmez efenim çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun ❤
Ekmegimle geldim. Herkes çekilsin ben yicem.Allah razı olsun canım benim teşekkür ederim ❤
Kaptanim sadece yaptım yemedim gözümüz doysun didim çok teşekkür ederim bebekim allah razı olsun ❤Oyyy oyy menemen de çığır acmisin eline sağlık sosyalcannn
Ben her zaman menemen derim. Su böreği de harika görünüyor.Şu an bana su böreği mi menemen mi deseler menemen derim
Yaaaaa çok tatlısın sen beybiŞu an bana su böreği mi menemen mi deseler menemen derim
Ekmegi hazır kuzu sen getirmeEkmegimle geldim. Herkes çekilsin ben yicem.
Kim yicek onu ne doydu ama varya burası akla zarar , ye beni diyip duruyor zaten çok güzel olmuş sunum tatlım ama masallahKaptanim sadece yaptım yemedim gözümüz doysun didim çok teşekkür ederim bebekim allah razı olsun ❤
Kalmadı biz yedik diyeceğim niyetliyizBenim ezan erken okunuyor sizden önce yerimEkmegimle geldim. Herkes çekilsin ben yicem.
Ekmek yediren şeyleri seviyoruzBen her zaman menemen derim. Su böreği de harika görünüyor.
Benm daha erken ben ben benKalmadı biz yedik diyeceğim niyetliyizBenim ezan erken okunuyor sizden önce yerim
Regli farkıyla bende editörüm Nevrom.Kalmadı biz yedik diyeceğim niyetliyizBenim ezan erken okunuyor sizden önce yerim
Kuzu kuzu mutfakta bekliyo öyle garibim sahurda artık kısmetse kuzum görsellik olsun böreklerin yanında dedimKim yicek onu ne doydu ama varya burası akla zarar , ye beni diyip duruyor zaten çok güzel olmuş sunum tatlım ama masallah
Ban yoksa zayıflayacaksin gidişleEbbek banabilirimiyiiiim sunumda ayrı sahaneeee
Kavga etmeyelim çek ekmeğini. Bana ancak yeter.Ebbek banabilirimiyiiiim sunumda ayrı sahaneeee
Bakyaa bak yaaaBan yoksa zayıflayacaksin gidişle
Ben 1 haftadır ebbek yemiyorum sen ye benm yerimeBakyaa bak yaaa
Ebbeklerim dursun şuracıkta anca yeter biliyonmu
Ekmeği ortadaki yumurtaya diklemesine yavaşça batır, sarilar kenara taşsın perişim afiyet olsun çok teşekkür ederim perişim benim allah razı olsun ❤Ebbek banabilirimiyiiiim sunumda ayrı sahaneeee
Çok teşekkür ederim bebeğim allah razı olsun ❤Ellerine sağlık canım ,çok iştah açıcı görünüyor başarılar dilerim