- 6 Kasım 2016
- 93
- 64
- 3
- 45
- Konu Sahibi Vefali kedi
-
Uykusuz anne ciddimisin-((( uzuldum. Yari zamanli calisip yarim maas alma durumu hayata gectimi peki. Kusura bakmayin ben mevzuati takip ediyorum ama ciktimi uygulaniyormu tadlakmi cozemedim. Ondan soruyorum. Ozur dilerim.
Su an yarım gün çalışma durumunuz yok maalesef. Siz Ücretsiz izinde iken bitti oUykusuz anne ciddimisin-((( uzuldum. Yari zamanli calisip yarim maas alma durumu hayata gectimi peki. Kusura bakmayin ben mevzuati takip ediyorum ama ciktimi uygulaniyormu taslakmi cozemedim. Ondan soruyorum. Ozur dilerim.
Bende kamuda çalışıyorum ve memurların izin-maaşsız izinlerine baktığım için konuya hakimim... Kanuni doğum sonrası izniniz bittikten sonra 6 ay günde 3 saat, daha sonraki 6 ay ise günde 1,5 saat süt izni hakkınız var. Yarım gün çalışma ise kanuni doğum sonrası bittikten sonra ilk çocukta 2 ay dolayısıyla sizin bu hakkınız yanmış durumda...Çocuk okul çağına gelene kadar yarım gün çalışma yarı maaş ise henüz tasarı aşamasında yürürlüğü girmedi. Ama isterseniz kanuni doğum sonrası izniniz bittikten sonra 2 yıl süreyle maaşsız izin kullanma hakkınız var.Arkadaslar 6 aydir ucretsiz izindeyim. Cocugum 10 aylik. Martta ise baslayacagim. Simdi ben ise basladigimda ilk cocukda 2 ay yarim gun calisma ile baslayabilirmiyim ? Bu kanun net olarak yururluge girdimi ?Birde ben analik izni bitince ucretsiz izin aldim ya, 2 aylik yari zamanli hakkim yandimi ? Benim durumumda olup bilen varsa yardimci olabilirmi?
bizim birimdeki arkadaşın bebeği 9 aylık yarım gün çalışıyor.(oglen 2 ye kadar calısması lazım amir izin verdi.) sadece ilk 6 ay mı yarım gün izin var 9 aylıkken mi ?
bebk 3 aylık olana kadar analık izni var. 3 ay bittikten sonra işe başlıyoruz. o işe başladığımız günden itibaren 6 ay. yani onun da yarım günü eli kulağındadır bitmek üzere.
Uykusuz anne ciddimisin-((( uzuldum. Yari zamanli calisip yarim maas alma durumu hayata gectimi peki. Kusura bakmayin ben mevzuati takip ediyorum ama ciktimi uygulaniyormu taslakmi cozemedim. Ondan soruyorum. Ozur dilerim.
analık ıznı ne kadar. yanı hıc ıse gelmediğimiz zamanlar ?kamuda süt izni ilk 6 ay 3 saat son 6 ay 1.5 saat
8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası olmak üzere 16 hafta ama isterseniz 32. hafta yerine 37. haftaya kadar çalışıp fazladan çalıştığınız 5 haftayı doğum sonuna ekleyerek 13 hafta doğum sonrasına kalmış oluyor yani toplam 16 haftaanalık ıznı ne kadar. yanı hıc ıse gelmediğimiz zamanlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?