Memur olmayı düşünen mimarlar!!!

slm..uzuun bi aradan sonra aranıza katıldım bende 2010 da 67 aldım..temmuz sınavına da çalışmaya çalışıyorum ama yaz gelince sıcaktan iyice saldım 2010 da sınava giren sayısı baya bi arttı pek umudum yok ama haziran atamasına da başvuracam...

al benden de o kadar.. antalya 51 derece imiş... yanıyoruz yanii..
tekrar yapmam lazım ama şu ara çoooook boşladım çoook...
pöff
ben de tercihleri bekliyorum bakalım..
çok alsalar barii

ayy açıklandı kılavuz...çoğu üniversiteler ve belediyeler...tercih sayısı da 30 a çıkmış..bu kadroları görünce ders çalışma ihtiyacı hissettim sıcaklara rağmen.. sanki o güzel puanla(67!!)atanamıcıam gibi geliyor

doğru düzgün kadro yok gibi geldi bana da..
insan şöle iki bakanlık attırıverir..
ben de 69puanla çok umutlu değilim..
yerler hiç hoşuma gitmedi benim...

valla çok doğuya gitmedim.kars var bi en kötü..
ama çok kötü ya yerler.. bunlardan hangileri çakılı kadro bilmeden yaptım tercihleri : )
sen biliyor musun hangileri çakılı..
il özeller çakılı
üni.ler çakılı..
başka?
ve sen nereleri yazacaksın asyzer?

Son düzenleme:
ben doğu batı karışık verdim..ama büyük şehirlere bu puanla yerleşemiyeceğimi bildiğimden tercihlerimi boşuna kullanmamak için 1 tane verdim..

çakılı kadro belediye ve üni.ler die biliyorum..ama il özel idare ile il afette de tayin olayı çok zormuş...

tcdd de özelleşecek deniyor...ayrıca tcdd internet sayfasında bu alımda yerleşecek olanlar sözleşmeli olacak deniyormuş...ki öyleyse oda çakılı demektir..

ben üni vermedim sadece 3 tane oda kendi memleketim ve istanbul oda tek büyük şehir tercihim..ölü tercih biliyorum ama yinede verdim.

genelde bakanlık verdim artık tayinde eş durumundan falan bi şekilde yapmaya calışacam..bi yerleşeyimde..sınava az kaldı çalışmıyorum da..artık hayırlısı..

ben tcdd tercihi yaptım.. napiim artık.. olmaz zaten...
bende her kurum var nerdeyse..
bakalım olmayacak zaten...
şansımı da denemedim demem en azından : ))
benim de çok çalıştığım söylenemez.. çok sıcak yaa..

ben de tcdd yi yazdım bi bakıma sözleşmeli olması benim için avantajlı olacak tabi yerleşirsem...benim de pek umudum yok o yüzden sıcaklara rağmen çalışmaya çalışıyorum..bi ton deneme aldım..artık sadece deneme çözerim...bu arada senin denemeler nasıl..benim ya çok iyi oluyor yada çok kötü anlamadım..hiç tutarlı değilim..bide evdeyim sözde çalıştım..:44:

ben en fazla 80lerde yaptım dershane denemelerinde.. yükseltemedim gitti yani..
90lara çıkamadım daha..
senin nasıl gidiyo peki?

ben 95 e çıktım ama evdeki denemede..dersanede de 87 yaptım en fazla..ama 70 te yapıyorum hala..anlamadım gitti....

haftayada çıkmış kpss sorularını çözecem bakalım ondan kaç çıkar ...şu kpss de 100 ü gecebilsem ne iyi olacak..biraz ütopik geliyor bu düşünce ama olsun...hayali bile güzel

maşallah canım.. ben de son hafta yapacağım kpss sorularını..
evde deneme yapmadım.. yaparsam da sadece gk yaparım..
dershanede çok deneme yaptılar zaten.. bi de dershane denemeleri kolay olmuyo..
mat. de sorunlu benim... hepsi bi yükseliyo bi iniyo...
bi yol tutturamadım ama dershanede 100lerin üstüne çıkan çok..
bu sene puanlar yükselir mi ki?
yükselmese barii

yükselecek gibi geliyor puanlar her sene daha çok yükseliyor çünkü..dersanede hangi denemeleri yapıyorlar..ben ihtiyaca girdim bi kaç defa..aman yarabbi yaa moralim sıfırlanmıştı resmen..çok zordu...:18:

yetenek,istikrar,yediiklim,pegem, uzman kariyer, yargı, görsel akademi denemelerini kullandılar..
kaynak olarak da genelde uzman yetenek yediiklim kullandılar zaten..
ihtiyaç denemesi evde var ama çözmedim daha

atama sonuçları açıklandı en son 68 e düşmüş sanırım
yerleşen varsa hayırlı olsun
inşallah bu sınavda telafi edebiliriz dua edin lütfen

68le tek ığdır üni. var sanırım..
benim 69, kars bilem yazmıştım olmadı
hayırlısı bakalım.. hepimiz için

olsun bozma moralini yarın yüksek alıcaz inşallah :) mecbur olduğumuz yeri değil istediğimiz yeri yazıcaz

inşallah herkes gönlündeki yere atanır :)

ben de mimarlık 1. sınıf öğrencisiyim. henüz tabi bilemiyorum devlet mi bana uygun özel sektör mü. :44: devlette bir mimar ne kadar maaşla başlıyor genelde bunu merak ettim de ? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…