Memur olmayı düşünen mimarlar!!!

merhaba kızlar,
2013 kpss ye girmeyi düşüneniniz var mı aranızda? A grubu kadrolar için bizim yine sadece GK ve GY çözmemiz yeterli mi yoksa hukuk vs sınavına da girmeli miyiz?

merhaba kızlar,
2013 kpss ye girmeyi düşüneniniz var mı aranızda? A grubu kadrolar için bizim yine sadece GK ve GY çözmemiz yeterli mi yoksa hukuk vs sınavına da girmeli miyiz?

selam kızlar 2013 kpss ye mimarlar girebiliyor muydu? Ben 2014 icin hazırlanmaya baslayacagım. 4 yıldır özel sektördeyim. Artık tek kurtulusum memur olmak.. yada üniversite sınavına girip sınıf ögretmenligi filan okuyacagım :KK43:

2013 e A kadro isteyenler giriuor..mufettislik gibi..normal kadrolar icin 2014 e girmek gerekiyor.bende ozelde calisirken resmen memuriyeti sevdim cok ootu calisma sartlarimiz..

2yıl kendi ofisimle boğuştuktan sonra 1 yıldır memurum rahat edeceğim idealistliği bir kenara ittim diyorsanız memuriyet müthiş birşey....

biliyorum memnunmusunuz yerinizden iş yükü fazlamı riskli işleri varmı

yani mesleğinize bağlı sanırım benim işimde risk var biraz projecilikte hep vardır aslında ama aşırı yük yok hastane tadilatları ve yeni hastanelerin açılmaları ve projelerindeyim ALLAH gönlünüze gore versin isteyenler için...

X