Cok sagolun böyle seyleri duymak motive ediyo
Ay normal memurluk da olur bana acikcasi hayallerimi bi kenara birakali coook uzun zaman oldu bizim ülkede bilime deger verilmiyoki mühendislik denince cirak gibi goruyolar usta daha degerli hep.. cok sagolun moral oldunuz♥
Evet aynen öyle ama mesaji yazan arkadas bölümün meslegin iyi degil algisinda israr ettgi icin cevap verme geregi duymadim :)) sagolun beni anladiginiz icin.
Yuksek lisansimi türkiyede yaptim bikac ay once bitirdim bile
lisansimi yurtdisinda tamamladim ama hic katkisi olmadi bizim ülkede öyle seylere pek önem verilmiyo galiba
Ya cok tesekkür ederim bi meslektaş olarak okudugum mesajin en guzeli bu oldu♥ gercekten umut oldunuz cok sevindim sizin adiniza insallah bende basarabilirim Allah razi olsun iyiki yazdiniz♥
Cook tesekkur ederim meslektaslar yazinca ayri bi mutlu oldum cunku muhendislik atamasi konusunda cok karamsarim. Insallah bende sizler gibi basarili olurum bunu o kadar cok istiyorumki
yillarca emek para sactik dilekolay ki mühendislik dersleri gercekten zor.
Hanımefendi cok yanlis dusunuyosunuz.her bolumun kendine göre zorlugu vardir. Evet siz velilerle ugrasiyosunuz ama size bi örnek vereyim ben calisirken kocaman 35 yasindaki adam (aşcı) mutfagin lavabosunda sakal trasi oluyodu abdest aliyodu bunu yaptrmamak o yemegin ordan hijyene uygun cikmasini saglamak benim görevim. Kac kere uyardim hep ben pismiyim bilmem ne diue kendini savunurdu laf dalasina girerdi. Yani sizin sandiginiz kadar rahat olsa keske. Müdüre söylersiniz o da asci bulamiyoruz idare edin mila hanim der ama sonra biri zehirlense herkesilk size sorar gida muhendisi nerdeydi sorumlu o degilmi derler.
Yani o isler sabah 9 aksam 19.30 demissinz de muhendisler 8 5 mi calisiyo saniyosunizki
benim arkadasim gece 3te eve gelirdi bazen. Bende sabah 7de giderdim yemek erkenden baslamak zorunda cunku aksam 10da cikardim. Yani bu isler tek tarafli bakmakla olmuyo lütfen birbirimizi asagilamaya gerek yok hepimizin isi zor bu ulkede. Ögretmeni de muhendisi de.