- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi Milamila9494
İşte alintiladiginiz ilk yorumda tam olarak bundan bahsediyordum45 değil 40.
Mola mı oluyor 10 dk? Tamam sırf sizin icin sinifta oturacağım
Aman ya kime ne anlatacağım sanki
Dışardan bakınca herkesin gıpta ettiği içeri girince anladığı bi meslek öğretmenlik.
Tabiki sizin anlamanızı da beklemiyorum
Devlet dairesinde çoğu insan oturarak iş yapıyor.kim 40 dk boyunca hem ayakta hem boğaz patlatıyor Allah aşkına
10dk tenefüs mu geldi gözünüze
Bi salın öğretmenleri
Evet en zor meslek öğretmenlik çünkü insan yetistiriyoruz nokta.
Ayrıca seminerde sürekli toplantı yapıyoruz ya da etkinlik.bilmeden etmeden konuşup durmayin
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Bakin oyle eahat sartlardasiniz ki 40 dakikada bir yapilan 10 dakika molayi kucumseyebiliyorsunuz. Baska calisanlara sorun bakalim gunde fazladan 20 dakika mola icin bile neler feda ederlermis?
Size ogretmenlik cok kolay diyen oldu mu ustune basa basa zor diyorum ama calisma sartlari acisindan en rahat ogretmenlik diyorum kabul edin sunu artik, her meslek konusuna gelip boyle savasiyorsunuz en cok biz calisiyoruz diye
Bi bankaci, bi kuafor, bi vergi dairesi veznedari aksama kadar tuvaletini tutuyor yahu birakin bi cikip hava almayi
Kimsenin sizin kadar molasi sizin kadar tatili yok sizin kadar erken cikan yok
Ben meslege kolay demiyorum ki, hakkiyla yapan icin tabii ki zor ama hakkiyla yapmayan icin de salla basi al maasi yani, ben haklariniz var diyorum sartlariniz rahat diyorum
Bunu kabul etmesi neden bu kadar zor
Benim ogretmenleri salmadigim(?) falan yok hanimefendi. Ogretmenlerin sartlari normal olan, digerleri anormal. Kimse ogretmenlerin tatili kisalsin 10 dakika mola yapmasin sinifta otursun:)) demiyor
Herkesin sartlari esit hale gelsin keske her meslek dalinin sartlari rahatlasa diyoruz
Siz kendinizi butun gun oturan memurluklarla kiyaslarsaniz cok yanilirsiniz, bi cikin bakin muhendisler, madenciler, saglikcilar nasil calisiyor sizin Calisma sartlariniz cok rahat nokta
![Confused :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk38.gif)
Son düzenleme: