• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memur eşten çocuğu olup boşanmış arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Linoya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
248
118
53
30
Eşimle anlasmali boşanma davası actik. kızım için bin lira nafaka istedim. evdeki esyalari istedim. anlaşmayı kabul etmişti. iki hafta kaldı davaya ben 500 TL verebilirim bende kendime hayat kuracağım falan diyor .bin lira vermeyi kabul etmiyorum diyor . eşim 5 bin lira alıyor ek nöbet alınca artıyor maasi bu durumda olup çocuk için ne kadar nafaka aldınız

aynı durum, 5 buçuk yaş kız çocuğu, 450 tl alıyor bi tanıdığım. Eski eşi öğretmen. Kız kaç yaşında?

orta yolda buluşmaya ikna edin, bence devletin vericeği parayı öğrenmiş ondan öyle yapıyor. mahkeme de en fazla bu kadar bağlar

orta yolda buluşmaya ikna edin, bence devletin vericeği parayı öğrenmiş ondan öyle yapıyor. mahkeme de en fazla bu kadar bağlar
Şimdi ben bu şekilde anlaşmayı kabul ettim 300 gram altınim kazancım herşeyim gitti iddia oynayan bir adam evliliğimde psikolojik fiziksel şiddete kötü muameleye maruz kaldım istemediğim şeyleri yapirdi bana ben bir an önce bitsin istedim ve şimdi benim ondan kurtulmak istediğimi bildiği için böyle yapıyor.kizik haftada iki gün onda kalacaktı çekişmelimi devam etmek yoksa onun şartını kabul etmek mi mantıklı

500 TL nafaka mı olur ya? Çekişmeli gidin tazminat ve takılarınızı da isteyin, kuzu kuzu 1000 TL ye razı olur.

Back