Benden de iyi geceler..herkese yarin gorusuruz ..öpüyorum sizi uykum geldi iyi geccelr......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden de iyi geceler..herkese yarin gorusuruz ..öpüyorum sizi uykum geldi iyi geccelr......
ama gercekten laf olsun diye soylemiyorum ev var dayali doseli ..hem tatil olur size...tamda yazin yapicaktin galiba ohhh superr
Bende bu adette gidecem yani belki marti bulur ..daha konusuruz nasilsa belki denk gelirizzcanım lap.ı mart adetimle düşünüyoruz 1 ay kaldı..
ama tüp bebeği yazın düşünüyoruz evt..
memorial bize bi otel adı verdi demircan otelmiş orada kalmayı düşünüyoruz
istanbulda akrabalarımız benim üni.den arkadaşlarım var ama eşim kalmak istemiyor
benm için problem değil ama otele gidicez anlayacağın eşimin rahat etmesi için.
genede çok teşekkür ederim çok iyisin
Bende bu adette gidecem yani belki marti bulur ..daha konusuruz nasilsa belki denk gelirizz
optum be kaca uykum geldi bugun yoruldum da iyigeceler
kızlar hilbur kordan kanı hakkında bi yazı paylaşmıştıya kendisi bağışlayabilmidi biliyomusunuz?Gerçi çok ani oldu doğumu ama...
Kızlar merhaba eşim acıbadem hastahanesinide öneriyorlar hemde orada tanıdık varmış oradada yaptırabiliriz diyor.sizler ne düşünüyorsunuz ben sizlerin sayesinde memorial çok ısınmıştım.çok kararsızım bilmiyorum.kafam çok karısık.şimdi çıkmak zorundayım yarn okurum yorumlarınızı kendinize iyi davranın iyi akşamlar....
canım bebişlerinle eşinle mutlu sağlıklı hayır dolu bi òmür diliyorum size hilbur saana bi sorum olcaktı.belki daha ònce yazmışsındır ama ben görmedim.sana kaç tane dondurulmuş transferi yapmışlardı.kaçıncı denemendi.bide emriyoların kaliteleri ikiside 1.kalitemiydi.
benim 4tane dondurulmuş var düşünüyorum acaba hepsinimi cözdürsek bozulurmu hep aklım orda ya
ben normalde hiç kendiliginden adet olmam.yani 30yaşındayım hiç hatırlamıyorum hap yutuyorim öyle yani martın 11i gibi ayarlarım agrım hafif var daha çok oturup kalkarken oluyo.kramp gibi.sen ne zaman başlayacaksın .canım Rabbim yardım etsin hepimize zor çok zor.inşallah bebek isteyen herkesin saglìklıklı bebekleri olur
bütün gün döktürüyorsunuz valla ben geçmişi okuyana kadarda çil yavrusu gibi dağılıyonuz ha:)
derinle deniz den haberlere gelelim şimdide:)
hastanede adları tembel ve uykucu bebeklere çıktı:) 8 saatte 1 45cc sütle besleniyorlar..çok şükür her ikiside sadece anne sütü ile besleniyor mama takviyesine gerek kalmıyor.ama ben görseniz hoştain ineklere bağladım durumu iyice:) çok şükür allaha bu anlamda bari iyi gidiyor..
emmiyorlar tabi hala bugün deniz 45 cc 37 ccsinde uyuya kaldı...derine zaten 6 satta 1 biberon deniyorlar oda yarısını ancak emiyor gerisi yine sondadan...doktor bu şekilde çıkaramam dedi bugün..ben emzireyim dedim biberonu emmeyen prematüre bebek seni hiç tutamaz dedi...beklemek zorundayız dedi...geçen bi bebek vardı 38.haftaya kadar bekledik onun kide çok geç gelişti dedi..bayılıyordum nerdeyse..4 hafta daha ne yaparım bilmiyorum...tabi böyle olunca eşim bu akşam balıkesire döndü annemle kaldık yine burda..işiyle ilgilenicek biraz 10 gündür burda daha ne kadar kalacağımızda belli değil üstelik..,,
kötü oldum ama sen de gidiyorsun bebeklerimde yok ne yapıcam ben şimdi diye ağladım...gittiğinede üzüldü...ayy ne bilim yaa...
allahım sana yalvarıyorum bebeklerime güç ver artık evimize dönelimm...
Bak baş gevezelerden ikisi burada
Ah hilburum ah Allah'ım yardımcın olsun. Lohusasın çok duygusalsın İnş. bir an önce toparlarlar. Sonunda yavrularını alıp evine döneceğini düşün Allah'ın izniyle. Bu günlerde geçecek...
bütün gün döktürüyorsunuz valla ben geçmişi okuyana kadarda çil yavrusu gibi dağılıyonuz ha:)
derinle deniz den haberlere gelelim şimdide:)
hastanede adları tembel ve uykucu bebeklere çıktı:) 8 saatte 1 45cc sütle besleniyorlar..çok şükür her ikiside sadece anne sütü ile besleniyor mama takviyesine gerek kalmıyor.ama ben görseniz hoştain ineklere bağladım durumu iyice:) çok şükür allaha bu anlamda bari iyi gidiyor..
emmiyorlar tabi hala bugün deniz 45 cc 37 ccsinde uyuya kaldı...derine zaten 6 satta 1 biberon deniyorlar oda yarısını ancak emiyor gerisi yine sondadan...doktor bu şekilde çıkaramam dedi bugün..ben emzireyim dedim biberonu emmeyen prematüre bebek seni hiç tutamaz dedi...beklemek zorundayız dedi...geçen bi bebek vardı 38.haftaya kadar bekledik onun kide çok geç gelişti dedi..bayılıyordum nerdeyse..4 hafta daha ne yaparım bilmiyorum...tabi böyle olunca eşim bu akşam balıkesire döndü annemle kaldık yine burda..işiyle ilgilenicek biraz 10 gündür burda daha ne kadar kalacağımızda belli değil üstelik..,,
kötü oldum ama sen de gidiyorsun bebeklerimde yok ne yapıcam ben şimdi diye ağladım...gittiğinede üzüldü...ayy ne bilim yaa...
allahım sana yalvarıyorum bebeklerime güç ver artık evimize dönelimm...
Mikromun bilgisayarı gelmiş
ah ya incim ben böyle değildim demi...
burda nutuklar atardım:)
işte gözünüzün önününde psikolojik bi vakkayım artık...